|
Post by andyciccc on Dec 6, 2008 19:39:44 GMT 1
megnéztem....... készvok...nekem kell egy Haru-chan itthonra T_T és kezd egyre izgibb lenni az egész történet...már annyira kivi vok mi lesz a 4-ben. (Spoiler-veszély) azért arra nem számítottam, hogy ilyen hamar lebukik az a hülye nő...de a legjobb az lenne ha kiírnák a sorozatból ^^ nagyon utálom, amióta meg it flörtölget Harumacchivel azóta meg főleg... nah ismét kitört belőlem az őrült fangörl xD amúgy a fordítás jó lett, mint mindig.
|
|
|
Post by sanako on Dec 7, 2008 19:08:33 GMT 1
Egy Haru-chant én is elfogadnék itthonra. xD Azt a nőt én is utálom... Elég irritáló, de szerintem nem fogják kiírni a sorozatból. Ja és köszi a dicséretet. ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Dec 8, 2008 11:17:35 GMT 1
azt a nőt sztem most mindenki megutálta aki Miura-kunt szereti xD hát így járt, ke,lett neki elvállania a szerepet már alig várom a 4. részt ^^ Ganbatte~ Sanako-chan~
|
|
|
Post by sanako on Dec 9, 2008 6:35:16 GMT 1
Hát megpróbálok majd haladni vele, de az az igazság, hogy a tegnapom és a mám teljesen be van/volt táblázva. xD Tegnap volt a tanszakommal egy koncertem, ma meg bent kell maradnom hétig meg egy kicsit, hogy megmutassam a zongora tanárnőmnek a darabom, mivel holnap lesz a vizsga. :S Néha úgy érzem több időt szánok a zongorára, pedig énekes vagyok. xD Mindegy, nem nyafogok, csak nem akarok hét után is bent lenni a suliban. Szóval a mai nap kilőve fordítás szempontjából, mert nem tom' mikor fogok elszabadulni. De valahogy ezen a héten is összehozok majd egy részt, ne félj. Ha más nem, akkor hétvégén. ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Dec 9, 2008 19:37:43 GMT 1
jólvan megértelek..én melózok és az meg agyleszívós, kakimunkabeosztásos, sokhülyeemberes :S úh csak nyugodtan. végülis Haru-chan nem rohan el előlünk ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Jan 5, 2009 13:48:46 GMT 1
érdeklődnék, hogy állsz Haru-channal, mert nekem már nagyon hiányzik ^^ kivi vok mi lesz a kövi részekben
|
|
|
Post by sanako on Jan 5, 2009 20:58:48 GMT 1
Hááát, az a helyzet, hogy már elkezdtem a negyedik részt régebben, de nem sikerült még befejeznem. Szerdán zeneelmélet meg szolfézs vizsga, szóval addig le vagyok foglalva. :S Mindig ezek a hülye vizsgák. De utána remélhetőleg szabad leszek majd. ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Jan 5, 2009 21:36:30 GMT 1
ohhhh akkor ganbatte~ jövő héttől énis tanulok, úh januárban nekem sem lesz sok időm ezekre :/ pedig olyan kis projectlistát írtam össze magamnak xD de aztán átkereszteltem jan-febr listára mert januárban jó ha a felével végzek :S
|
|
|
Post by erzsi69 on Feb 26, 2009 21:46:38 GMT 1
Köszönet Ainmalnak a fordításért Úgy látom, hogy lassan belekezdünk ennek a sorozatnak a nézésébe is
|
|
|
Post by andyciccc on Mar 4, 2009 0:32:55 GMT 1
megnéztem a 4. részt, és rájöttem, hogy már úgy hiányzott Haru-chan xD köszi, jó volt :) már alig várom a kövi részt ^^ Haru-chan még mindig olyan tünci, h mentem megzabálom xD
|
|
|
Post by sanako on Mar 4, 2009 16:33:36 GMT 1
Haru-chan örökké "tünci" marad. xD A kövi rész már készül, vagy is a fordítás más kész van, de még formáznom, meg lektorálnom kell. ^^ Szóval kitartás, hét vége felé már lesz új rész.
|
|
|
Post by andyciccc on Mar 5, 2009 10:59:43 GMT 1
Igen már szedem is, mert azóta felkerült Kivi vok itt milyen kis "tünci" lesz az édes kisfiam xD
|
|
|
Post by sanako on Mar 5, 2009 16:23:33 GMT 1
XD Ja azóta már felkerült az "édes-tünci-kisfiad" doramájának ötödik része. ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Mar 5, 2009 16:53:38 GMT 1
már meg is néztem és most sem csalódtam benne xD szalmost a 6. részre várok xDxD
|
|
|
Post by erzsi69 on Mar 9, 2009 15:55:22 GMT 1
Köszönet Ainmalnak a fordításért Úgy látom, hogy lassan belekezdünk ennek a sorozatnak a nézésébe is Nahh, végre elkezdtük A második résznél tartunk, és egyre izgalmasabb kezd lenni. Elkezdtünk agyalni, hogy ki lehet a tégla a Third-inél. Aki végignézte, el ne árulja
|
|