|
Post by erzsi69 on Nov 8, 2008 19:45:22 GMT 1
Ma felkerült a d-addictsra az első rész felirata
|
|
|
Post by sanako on Nov 8, 2008 23:34:58 GMT 1
Tudom láttam. ^^ Azt hiszem neki is kezdek hamarosan, de most be kéne még fejeznem a Koizorát... De utána ezerrel Bloody Monday!
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 8, 2008 23:55:24 GMT 1
yayyyy már úúúgy várom elkezdtem megnézni az első részt de úgydöntöttem inkább várok vele, mert a felét se értettem és asszem ehhez jó ha értem is a szöveget Miura annyira kakkoi~ benne *_*
|
|
|
Post by sanako on Nov 9, 2008 0:13:47 GMT 1
Jaja... Szerintem is nagyon kakkoi~ De komolyan... Egyszerűen annyira illik rá a szerep, és olyan helyes, hogy szavakba se lehet önteni. xD
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 21, 2008 15:54:25 GMT 1
kész a Koizora akkor hamarosan lesz BM? *hatalmas könyörgő fangörlszemekkel néz*
amúgy nem sürgetlek vagy ilyesmi:P csakmár gyönyörködni akarok xD
|
|
|
Post by sanako on Nov 21, 2008 19:53:53 GMT 1
Nem baj, hogy sürgetsz, mert most pont szünetet tartok a fordításában. Amúgy a hétvégére meg lesz! Csak elég durva azért, hogy másfél órás az első rész. xD Alig győzöm kitartással, ugyanis több, mint 1200 sort kell lefordítanom. Plusz elég nehéz szövege van, sokszor utána kell néznem a dolgoknak, mert az angol fordítócsoport nem igazán magyarázta meg a dolgokat. xD De nem baj, amikor kész leszek, már én is számítógép zseni leszek. ^^ Együtt dolgozhatok majd Miura-kunnal, vagyis Fujimaru-kunnal.
|
|
|
Post by sanako on Nov 21, 2008 20:00:53 GMT 1
Ja amúgy elkészült az ismertető videó hozzá. ^^ Elvileg a legelső hozzászólásomban ott kell lennie a kis youtube-os cuccnak.
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 22, 2008 12:37:30 GMT 1
hja, pont a nehéz szövege miatt nem néztem angol subbal ^^ de már annyira kiváncsi vagyok, úh ganbatte ^^ az pedig h hosszú, hát ismerős bár én az egyik időzítésemmel szopok sokat
|
|
|
Post by sanako on Nov 22, 2008 21:38:02 GMT 1
Itt is van nagyon sok probléma az időzítéssel. :S Szóval azzal is vacakoltam ma. Amúgy már csak a végső simítások vannak hátra, holnap valószínűleg felkerül. ^^
|
|
|
Post by sanako on Nov 23, 2008 10:21:22 GMT 1
Na már teljesen kész vagyok az első résszel, csak az a gond, hogy Vacsabi most nem tudja frissíteni az oldalt. :S Szóval esetleg d-addicts-ra feltehetem addig. ^^
|
|
|
Post by erzsi69 on Nov 23, 2008 15:15:10 GMT 1
Azt előre is megköszönném
|
|
|
Post by sanako on Nov 23, 2008 16:53:00 GMT 1
D-addicts-ra feltöltve. ^^
|
|
|
Post by vacsabi on Nov 23, 2008 18:33:50 GMT 1
Na az oldalra is fel lett töltve az első rész. már csak a fontokkal kéne bíbelődni egy kicsit, mert én nem tudtam letölteni mediafire-ről, mert vmi gond van a szerverükkel. szóval azt még fel kéne pakolni az oldalra, hogy ne legyen vele gond, de a videó meg a felirat már letölthető , és nem mellesleg elég profi munka lett:D Sanako a legprofibb:D
|
|
|
Post by sanako on Nov 23, 2008 18:43:59 GMT 1
Még a végén elpirulok. xD Hát tény, hogy elég sokat dolgoztam vele, de tuti maradtak benne hibák. Meg főleg arra mentem rá, hogy minél érthetőbb legyen, mivel sok részt nekem is nehéz volt felfogni... xD Szóval tuti vannak benne helyesírási hibák, amikért elnézést kérek, de úgy gondoltam fontosabb, hogy az érthetőségére menjek rá. ^^ Meg aztán elég hosszú volt ez az első rész...
|
|
|
Post by sanako on Nov 23, 2008 22:15:41 GMT 1
Na kinek, hogy tetszett az első rész amúgy?
|
|