|
Post by nana on May 8, 2010 21:41:49 GMT 1
Sziasztok. Az első részél van az a rész, amikor a kislány mondja a mamájának, hogy megállás nélkül folyik az orra, és utána gépelnek valamilyen szöveget... Nálam úgy jeleníti meg, hogy az egyik betű alul, a másik fölötte lévő sorban van... és ezt az ilyen begépelős szövegeknél csinálja csak. Így: img88.imageshack.us/img88/2549/nvtelenj.pngVagy mindenkinél ilyen? Előre is köszi.
|
|
|
Post by sanako on May 12, 2010 17:50:02 GMT 1
Szia!
A kép, amit belinkeltél egy jó nagy feketeséget ábrázol... De egyébként tudom, hogy mire gondolsz, és sajnos több ember jelezte, hogy úgy jelenik meg nála a formázott felirat. Sajnos a suli miatt most nincs időm, de már elterveztem, hogy nyáron pár projectünket hardsubolni fogom. A bloody mondayt is köztük lesz. De egyébként a negyedik résztől kiadtunk srt formátumú feliratokat is, amik ugyan nem formázottak, de normálisan megjelennek. Szóval ezzel most így nem tudok mit csinálni, majd csak nyáron. :S
|
|
|
Post by kiscsopp on Jul 10, 2010 16:04:55 GMT 1
Igazából már ezer éve illett volna ide írnom, de valahogy mindig elmaradt. Imádtam a Bloody Monday-t! Köszönöm nektek! Többen írták itt, hogy gond volt a felirat megjelenítéssel, nekem tökéletes volt a fontokkal. Egyébként is imádom a krimiket, hát még ilyen főszereplővel, mint Miura! Olvadni lehet a mosolyától, de olyan kis fiatal és micsoda tehetség! Itt szerettem meg Kawashima Umikát is, szintén irtó fiatal és tehetséges. Narimiya Hiroki is nagyon helyén volt a terrorista szerepben, annyira jól hozza a gonoszt, de létezik egyáltalán ilyen helyes rosszfiú a valóságban? Kirishima és Kano-san is nagy kedvencek voltak a sztoriban, Orihara Maya szintén szimpi volt, minden gonoszsága ellenére. Nagyon jók a szereplők, a sztori izgalmas volt végig, annyira hogy egy du. elkezdtem és hajnalban fejeztem be az utolsó résszel. Aztán meg újranéztem a húgommal. Úgyhogy boldog vagyok, hogy van második évad, és azt is fordítjátok. Ezer köszi érte, és jó munkát!
|
|
|
Post by sanako on Jul 11, 2010 1:00:51 GMT 1
Örülök, ha ennyire tetszik ez a dorama. ^^ Köszi a véleményt róla. Szerintem is nagyon jók benne a színészek. És én is ebben szerettem meg Kawashima Umikát. Narimiya Hirokit és Miura Harumát már eddig is imádtam. A második évaddal lassan, de biztosan haladgatok... Igyekszem vele, ahogy tudok, de inkább a többiek projectjét helyezem előtérbe, és így kevesebb időm jut erre. De a nyáron megpróbálok ezzel is többet haladni. ^^
|
|