|
Post by aoimuki on Nov 23, 2009 8:13:40 GMT 1
Háhá, én is elkezdtem nézni. Senki nem mondja meg, mi lesz a vége, majd jövök akkor is beszámolni az élményekről. Most még csak 4 részen vagyok túl, és hűűű....! Bevallom őszintén, én nem hittem, hogy a japánok ilyet is tudnak. Úgy fogtam bele, hogy jól van, lesz ami lesz. Szóval nem vártam tőle túl sokat, de annál többet kaptam. Eddig nagyon tetszik és izgulok! xD Kár, hogy csak kéthetente hétvégén fogom tudni nézni. ((
|
|
|
Post by sanako on Feb 7, 2010 22:45:14 GMT 1
Na, meddig sikerült eljutnod? ^^ Mert már készülőben van a második évad.
|
|
|
Post by kata69 on Feb 21, 2010 11:46:13 GMT 1
Köszönöm a fordítást, én két nap alatt néztem végig, körmöm nem maradt, úgy izgultam Ki is írtam lemezre, ezt a húgomnak is látnia kell. Egyetlen dolog zavart, mégpedig a függõlegesen gépelt beírások :S Persze ezt én a km playerrel néztem, tehát lehet, hogy csak azon olyan. Mindenesetre nagy köszönet a fordításért. Ha lesz 2. évad, megcsináljátok? eszméletlen jó ez a sorozat
|
|
|
Post by sanako on Feb 24, 2010 21:56:09 GMT 1
A KM Player nem játssza le az ass feliratot, ezért nem volt jó a gépelős rész... Azt javaslom, hogy VLC playert használj, mert az tökéletesen lejátssza az ass-t is. De a második évadot végig hardsubolni szeretném, szóval nem lesznek ilyen jellegű problémák, mert úgy majd mindenki úgy láthatja a feliratot, ahogy azt elterveztem.
|
|
|
Post by Hanabi on Apr 8, 2010 16:05:33 GMT 1
Van egy kis problémám.A feliratoz is letöltöttem és sikerült is rárakni a videóra csak az a baj h az 'á' és 'ö' 'ő' 'ü' 'ű' betűknél értelmetlen jeleket ad ki és bár így is ki lehet silabizálni a szöveget,szeretnék tanácsot kérni hogy hogyan lehetne kiküszöbölni ezt a problémát.Köszönettel előre is.
|
|
|
Post by sanako on Apr 9, 2010 6:18:12 GMT 1
Szia Hanabi! A feliratot nyisd meg jegyzettömben, majd kattints a fenti menüsorban a "fájl"-ra, azon belül pedig a mentés másként. Ott lesz, hogy fájlnév, fájl típusa, és alatta a kódolás... A kódolást át kell állítani ANSI-ra. Remélem, hogy ezzel megoldódik a gond. ^^ Ha nem, akkor írj és megpróbálunk mást kitalálni.
|
|
|
Post by Hanabi on Apr 9, 2010 22:07:01 GMT 1
Köszönöm hogy ilyen gyorsan visszaírtatok. Megpróbáltam úgy csinálni ahogy tanácsoltad , és addig el is jutottam hogy Mentés másként... Ki is írja hogy Fájlnév és hogy Fájl típusa csak a kódolás sehol nincs. Lehet hogy én vagyok a béna de ez nekem nem sikerült. Van esetleg más tanács?
|
|
|
Post by sanako on Apr 10, 2010 8:37:27 GMT 1
Valószínűleg ez lehet a probléma, szóval elküldhetem neked emailben a feliratot. Csak kéne az email címed. Rögtön az első résztől nem jeleníti meg neked az ékezetes betűket?
|
|
|
Post by Hanabi on Apr 10, 2010 19:11:40 GMT 1
Igen rögtön az első résztől.Az e-mail címem: abigel11@citromail.hu
|
|
|
Post by sanako on Apr 10, 2010 21:15:48 GMT 1
Elküldtem az első részt. Remélem, megkaptad. ^^
|
|
|
Post by Hanabi on Apr 11, 2010 14:25:14 GMT 1
Megkaptam az e-mailt és működik. Köszönöm a segítséget.: ;D Örök hála.
|
|
|
Post by Hanabi on Apr 12, 2010 18:10:10 GMT 1
Nagyon teccett az első rész.(L) Jó a fordítás és mindent bele továbbra is. El tudnád küldeni a többi feliratot is?
|
|
|
Post by sanako on Apr 13, 2010 18:14:50 GMT 1
Örülök, ha tetszett, és hogy működik. Küldtem megint pár részt. ^^
|
|
|
Post by Hanabi on Apr 21, 2010 20:47:15 GMT 1
köszönöm hogy elküldted.
|
|