|
Post by sanako on Aug 30, 2008 12:48:54 GMT 1
Szereplők: Miura Haruma - Takagi Fujimaru Kichise Michiko - Orihaya Maya Kujo Otoya - Sato Takeru Matsushige Yutaka - Kano Ikuma Katase Nana - Hosho Sayuri Ashina Sei -Minami Kaoru Fujii Mina - Asada Aoi Kawashima Umika - Takagi Haruka Tokunaga Eri - Anzai Mako Narimiya Hiroki - J (Kanzaki Jun) Shimada Kyusaku -Kamishima Shimon Tanaka Tetsushi - Takagi Ryonosuke Yoshizawa Hisashi - Kirishima Goro Itt elérhetőek a sorozathoz szükséges fontok: www.mediafire.com/?nnhdyllyo0jA fontokat a C/windows/fonts mappába kell bemásolni. Ahhoz, hogy a felirat úgy jelenjen meg, ahogy mi azt elterveztük, szükségetek lesz az Aegisub nevű programra. (ezt is feltöltöttem nektek mediafire-re, hogy ne kelljen keresgélnetek, mármint a program telepítőjét ^^) Innen tehát letölthetitek az Aegisubot: www.mediafire.com/?m5nyrmimn0j Ha mindent, amit itt leírtam, akkor elvileg úgy kellene a feliratnak megjelennie, ahogy mi azt eredetileg szerettük volna. Ez a softsub+raw megoldás azért jobb, mert így jobb lesz a videó minősége. Hiába egyszerűbb a hardsub, így azért mégis csak szebb a videó. ^^ Ha bárkinek problémája lenne valamivel az bátran írjon, mert szívesen segítünk. Szeretnénk, ha minél többen élvezhetnék ezt a jó kis doramát. ^^ Íme az ismertető videó:
|
|
|
Post by sanako on Oct 9, 2008 6:31:15 GMT 1
Ez a dorama is hamarosan kezdetét veszi Japánban. Nem csak bannert, de egy kis videót is találtam hozzá. Ugyan a videó japánul van, de gondoltam hátha érdekel titeket.
|
|
|
Post by andyciccc on Oct 10, 2008 0:36:38 GMT 1
jujjj most láttam h nálatok tervezett ez a dorama és én is ezt akartam volna fordítani T_T nah mind1, hamarabb írtátok ki, keresek mást
|
|
|
Post by sanako on Oct 10, 2008 5:42:48 GMT 1
Ha gondolod csinálhatjuk közös projectbe. Egyik részt te fordítod, másikat én. ^^ A formázást, időzítést is csinálhatom én. Mit szólsz hozzá?
|
|
|
Post by andyciccc on Oct 10, 2008 17:58:46 GMT 1
felvettelek msn-re ha minden igaz, a többit beszéljük meg ott ^_^
|
|
|
Post by Enji on Oct 10, 2008 19:52:14 GMT 1
Wuu, asszem ennek a mangáját olvastam, de nem tutiXD
|
|
|
Post by sanako on Oct 10, 2008 21:32:29 GMT 1
Hát ez is mangából készült dorama, szóval elképzelhető, hogy olvastad... Váá, már úgy várom, hogy beinduljon ez a sorozat is. ^^
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 20, 2008 15:43:29 GMT 1
Andyciccc-cel sikerült megegyezni, hogy közös project legyen?
|
|
|
Post by sanako on Oct 20, 2008 17:21:37 GMT 1
Andycicc végül lemondott erről a projectről, szóval én fogom majd fordítani, de egyelőre még nincs hozzá angol felirat. :S
|
|
|
Post by andyciccc on Oct 21, 2008 22:59:17 GMT 1
Úgy láttam jobbnak, ha egy ember fordítja úh én kerestem magamnak mást ^^ és találtam sőt közbe barátnőmmel még egy közöset is csinálunk xD ővele bevállaltam közösbe, mert őt ismerem már jól Sanakoval is lehet majd később lesz ilyen, de ahhoz jobb ismeretség kell sztem nah meg én amúgyis elvagyok havazva, szal tőle biztos hamarabb juttok a magyar felirathoz, mint tőlem ^^" Ganbatte~ Sanako-chan (^_^)v
|
|
|
Post by sanako on Oct 22, 2008 19:46:18 GMT 1
Egyelőre még nem jött ki hozzá az angol felirat, szóval még nem tudok neki látni. Viszont biztos, hogy jó kis sorozat elé nézünk. ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 3, 2008 23:00:57 GMT 1
Ma kijött a timlesub-tól az első rész angol felirattal ^^ már töltöm és holnap meg is nézem annyira kivi vok ^^;;
|
|
|
Post by sanako on Nov 4, 2008 7:01:06 GMT 1
Végreee~ Már annyira vártam... Három rész is lement már, de még csak most jött ki az elsőhöz a felirat, kicsit megijedtem, hogy egyáltalán nem lesz hozzá felirat. xD Na, de akkor ma neki kezdek a munkának. ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 4, 2008 11:11:12 GMT 1
ők elég lassan dolgoznak azért is lett volna merszem bevállalni, mert nem űzött volna a tatár
|
|
|
Post by sanako on Nov 4, 2008 19:24:04 GMT 1
Mondjuk még csak harsub verzió van, szóval a softsubra még várnom kell. Tényleg nem egy gyors fordító csoport, de így tényleg nem kell majd nekem sem gyors tempóban haladni.
|
|