|
Post by andyciccc on Nov 23, 2008 23:34:16 GMT 1
jézusom *_* úristen......elsemhiszem T___T arigatou gozaimasu~~~~~~~~~~ imádlak Sanako T___T Miura <3<3<3 Bocsánat de épp visítva sírok a boldogságtól xDxD előjött a fáradt fangörl énem xD sok volt ez a mai 12 óra meló ^^" viszont aszsem azt még ma meg kell néznem
|
|
|
Post by sanako on Nov 24, 2008 9:45:44 GMT 1
Amúgy ezt a doramát öröm fordítani Miura-kun miatt. ^^ xD Mindig azt várom, hogy ő beszéljen, mert akkor az ő dumáját kell fordítanom. Váháá... Nem is találok már szavakat Miurára. xD Tegnap megnéztem egy interjúját és belőlem is kibújt a fangirl... Na, de inkább nyitok neki egy témakört, mert itt a Bloody Monday-ről kell dumálni. ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 24, 2008 15:20:54 GMT 1
Megnéztem az első részt....... Nagyon jó lett a fordítás ^^ köszi, h ilyen gyorsan kész lettél vele asszem megyek énis a Miura fanclub topikba áradozni xD
|
|
|
Post by sanako on Nov 24, 2008 17:01:56 GMT 1
Örülök, ha tetszett az első rész. A második is készül már. ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 24, 2008 17:15:19 GMT 1
jajj annak nagyon örülök ^^ ganbatte~
|
|
|
Post by sanako on Nov 29, 2008 7:18:08 GMT 1
Elkészült a harmadik rész... ^^ Eléggé siettem vele, mert ugye erre a hétre ígértem be, viszont hétvégén nem leszek itthon, így nem tudtam volna megcsinálni... xD Szóval annyi hiba van benne, hogy elfelejtettem átjavítani az órákat... Ilyenek vannak benne, hogy 4:55 PM, de ez remélem nem zavar senkit. Meg, ha esetleg van benne időzítési hiba, akkor szóljatok. Nem igazán sikerült átnézem, de ha hazajövök akkor majd javítgatok rajta.
|
|
|
Post by andyciccc on Nov 30, 2008 14:03:53 GMT 1
jajj de jó ^^ úgy örülök ^^ tegnap megmutattam barátnőmnek a letterst és ő is belezúgott Miura drágába ^^ már követeli a sorozatokat tőle xD úh ha ez kész viszem is neki megmutatni
|
|
|
Post by Enji on Nov 30, 2008 14:20:20 GMT 1
Köszi a 2. részt^^ Nagyon tetszik ez a sorozat xPP
|
|
|
Post by sanako on Nov 30, 2008 15:03:55 GMT 1
Andycicc: a Letters után nem csodálom, ha belezúgott Miura-kunba a barátnőd. xD A sorozatot meg bátran mutasd meg neki, mert érdemes. ^^ *Miura fanoknak kötelező!!* Enji: Örülök, ha neked is bejön ez a sorozat. Mondjuk nem csodálom. xD
|
|
|
Post by sanako on Dec 5, 2008 9:54:55 GMT 1
|
|
|
Post by sanako on Dec 5, 2008 9:56:02 GMT 1
|
|
|
Post by sanako on Dec 5, 2008 9:59:21 GMT 1
|
|
|
Post by sanako on Dec 5, 2008 10:04:47 GMT 1
Ennyi mára. ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Dec 6, 2008 0:27:54 GMT 1
yayy, van új sub és mennyi kép *_* arigatou~ nem is számítottam ilyen hamarra, így még le sincs töltve a 3. rész xD holnap suli után dejó lesz arra hazajönni, h nézhetem Haru-chaaaant *elfolyt* hjajj és milyen gáz, h némelyik képem kiretusáljták az anyajegyeit, pedig sztem annyira jól áll neki, az állán lévőt imádom ^^ az is hozzájárul a szépségéhez törne le a retusáló keze xDxD *fáradt desu* szal bocsi xD harcias állapotban vagyok, bolondokháza volt ma és kikészített a sok hülye ember ^^"
|
|
|
Post by sanako on Dec 6, 2008 7:42:27 GMT 1
Amúgy tényleg idegesítő, hogy az ilyen képeken sok mindent ki szoktak retusálni. Akanishi Jinnek is van egy anyajegye, azt is mindig eltüntetik valahogy. xD Pedig Miura-kunnak tényleg jól áll. ^^ Majd, ha megnézted a harmadik részt, írd le a véleményed róla. ^^ Bár gondolom elvakítja majd az ép gondolataidat Haru-chan szépsége. xD (L)
|
|