|
Post by Leila84 on Sept 20, 2009 10:04:15 GMT 1
Bezony egyre vagányabb,meg egyre izgalmasabb! ^_^ Köszönöm az újabb részt is. Vittem~ *_*
|
|
|
Post by Leila84 on Oct 3, 2009 22:31:09 GMT 1
Ehhh... Megint én! x"D Köszi az újabb részt,nagyon jó lett. Köviben már előre látom elhullajtok pár könnyet.... Na mit mondogattam egész végig itt egyedül magamban mint egy hülye? Shinjite,shinjite!!! Szoktam néha dumálni a monitornak. ;D Már csak egy rész...mi lesz velem Miura nélkül ,de hátha tényleg lesz 2. évad.....
|
|
|
Post by sanako on Oct 3, 2009 23:24:09 GMT 1
Jaja, reménykedjünk, hogy lesz. Egyébként szívesen. ^^ Jaaa, nem maradsz Miura-kun nélkül... Jön a Samurai High School október tizen valahanyadikán. Húhúúú. Már lestoppoltam, de csak itt a fórumban látható, hogy lestoppoltam sajnos. Mindegy. ^^ A lényeg, hogy nem maradunk Miura nélkül, mert pont úgy fogjuk befejezni, hogy váltja a Bloody Mondayt egy új Miura dorama.
|
|
|
Post by sanako on Oct 3, 2009 23:25:27 GMT 1
Jaaj, amúgy én is szoktam dumálni, de legtöbbször magyarul. xD Szóval nyugi, nem vagy egyedül. ^^
|
|
|
Post by sanako on Oct 17, 2009 13:35:52 GMT 1
Wííí, örömmel jelentem be, hogy d-addictson már fent a dorama utolsó, azaz a 11. része. ^^ Mindenkinek jó szórakozást hozzá, hamarosan ide is felkerül majd.
|
|
|
Post by Ainmal on Oct 17, 2009 16:28:48 GMT 1
Hát itt a projekt vége. Köszönöm Sanako kemény munkáját és kitartását, a többiektől pedig elnézést kérek hogy ilyen sokáig tartott. Jó szórakozást kívánok hozzá.
|
|
|
Post by ayame on Oct 17, 2009 19:11:24 GMT 1
nagyon nehezemre esett várni a végéig, miután a nyáron nekiálltam, de végre kész, és én ma remélhetőleg tudom is folytatni és végignézni. nagyon köszönöm a munkátokat <3 *-*
|
|
|
Post by sanako on Oct 17, 2009 21:23:09 GMT 1
Nagyon szívesen. ^^ Nekem öröm volt erre időt szánni.
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 18, 2009 9:17:18 GMT 1
Hát itt a projekt vége. Köszönöm Sanako kemény munkáját és kitartását, a többiektől pedig elnézést kérek hogy ilyen sokáig tartott. Jó szórakozást kívánok hozzá. Köszönöm neked a fordítást Lesz majd új projekted?
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 18, 2009 9:19:28 GMT 1
Wííí, örömmel jelentem be, hogy d-addictson már fent a dorama utolsó, azaz a 11. része. ^^ Mindenkinek jó szórakozást hozzá, hamarosan ide is felkerül majd. Neked is hálás köszönet a lektorálási munkáért Ma meg is nézem a kimaradt részeket
|
|
|
Post by Leila84 on Oct 18, 2009 19:46:19 GMT 1
Köszönöm szépen a kemény munkátokat,és persze az utcsi részt is. (^.^) Igazán élveztem minden percét. Arigatou~ Jaaa, nem maradsz Miura-kun nélkül... Jön a Samurai High School október tizen valahanyadikán. Húhúúú. Már lestoppoltam, de csak itt a fórumban látható, hogy lestoppoltam sajnos. Mindegy. ^^ A lényeg, hogy nem maradunk Miura nélkül, mert pont úgy fogjuk befejezni, hogy váltja a Bloody Mondayt egy új Miura dorama. Remélem a következő Miura doramánál is számíthatunk rátok.
|
|
|
Post by sanako on Oct 19, 2009 10:30:34 GMT 1
Nagyon szívesen mindenkinek. ^^ A következő Miura-doramánál is számíthatsz ránk.
|
|
|
Post by Ainmal on Oct 21, 2009 0:44:46 GMT 1
Hát itt a projekt vége. Köszönöm Sanako kemény munkáját és kitartását, a többiektől pedig elnézést kérek hogy ilyen sokáig tartott. Jó szórakozást kívánok hozzá. Köszönöm neked a fordítást Lesz majd új projekted? Igen lesz, most egy film (még nincs eldöntve hogy melyik) utána pedig egy sorozat.
|
|
|
Post by hajni124 on Oct 23, 2009 14:25:22 GMT 1
Nagyon tetszett a dorama,nagyon örülök hogy lefordítottátok, ezer hála és köszönet. Csak így tovább. Nagyon tetszik az ismertető videó alatt menő zene is, megmondanátok hogy mi a szám(ok) címe?
|
|
|
Post by sanako on Oct 23, 2009 15:34:14 GMT 1
Nagyon szívesen. A számok pedig: 1. Ana Johnsson - We Are 2. Aimee Allen - Revolution 3. Guano Apes - Break the Line
|
|