|
Post by erzsi69 on Mar 9, 2009 17:23:08 GMT 1
Befejeztük a harmadikat és ebben kiderült, hogy ki a kém Azt hiszem, hogy a többi részt egy kicsit tartalékolnunk kell, mert hamarabb végzünk, mint ahogy kijön a 6. rész felirata. Egyébként nem ma kezdtük el nézni, hanem a múlt héten csütörtökön csak még nem írtam
|
|
|
Post by sanako on Mar 9, 2009 18:10:27 GMT 1
Örülök, hogy ti is elkezdtétek nézni. Felirat nem tom' mikorra várható, mert a hétvégén nem tudtam felmenni msn-re... :S
|
|
|
Post by Ainmal on Mar 9, 2009 18:16:07 GMT 1
Örülök, hogy ti is elkezdtétek nézni. Felirat nem tom' mikorra várható, mert a hétvégén nem tudtam felmenni msn-re... :S Tegnap kezdtem el, a felénél járok úgyhogy 1-2 nap és küldöm lektorálásra. Addig is kitartást mindenkinek.
|
|
|
Post by erzsi69 on Mar 9, 2009 21:12:11 GMT 1
Mikor elkezdtem nézni a sorozatot az jutott eszembe, hogy Oroszországban már volt egy hasonló eset csak ott mérges gázzal árasztottak el egy színházat. Kicsit utána néztem, hogy akkor pontosan mi történt. "40 csecsen terrorista 2002. október 23-án túszul ejtette a Dubrovka téren lévő Színházi Központban a Nord-Oszt című musical nézőit és szereplőit. Csecsenföldnek függetlenséget és a második csecsen háború befejezését követelték. Tárgyalási kísérletek után a legkülönbözőbb orosz fegyveres testületek kommandói október 26-án máig pontosan nem ismert összetételű gázzal árasztották el a nézőteret. 130-an gázmérgezésben haltak meg." Lehet, hogy ez adta az alapötletet a sorozathoz?
|
|
|
Post by erzsi69 on Mar 9, 2009 21:13:46 GMT 1
Tegnap kezdtem el, a felénél járok úgyhogy 1-2 nap és küldöm lektorálásra. Addig is kitartást mindenkinek. Várni fogjuk
|
|
|
Post by sanako on Mar 9, 2009 21:40:01 GMT 1
A sorozat azt hiszem mangából készült. Sőt biztos, /most néztem meg/ a mangaka pedig Ryumon Ryo. Bár lehet, hogy őt meg ez ihlette... Köszi, hogy utána néztél Erzsi. Durva amúgy, hogy ilyenek történnek a világban, és mi még csak nem is tudunk róla. Mármint, ha nincs ez a sorozat, akkor most nem néztél volna utána ennek, és hát magamtól nem hiszem, hogy ráakadtam volna erre a cikkre. Ilyen események után érzem magam rosszul, amiért a hülye kis problémáimmal nyafogok... :S Vannak sokkal nagyobb problémák, amikhez képest a mi hétköznapi gondjaink eltörpülnek.
|
|
|
Post by Ainmal on Mar 9, 2009 22:09:59 GMT 1
Mikor elkezdtem nézni a sorozatot az jutott eszembe, hogy Oroszországban már volt egy hasonló eset csak ott mérges gázzal árasztottak el egy színházat. Kicsit utána néztem, hogy akkor pontosan mi történt. "40 csecsen terrorista 2002. október 23-án túszul ejtette a Dubrovka téren lévő Színházi Központban a Nord-Oszt című musical nézőit és szereplőit. Csecsenföldnek függetlenséget és a második csecsen háború befejezését követelték. Tárgyalási kísérletek után a legkülönbözőbb orosz fegyveres testületek kommandói október 26-án máig pontosan nem ismert összetételű gázzal árasztották el a nézőteret. 130-an gázmérgezésben haltak meg." Lehet, hogy ez adta az alapötletet a sorozathoz? Szerintem nem, inkább valószínű ez: www.blikk.hu/cikk.php?cikk=20810
|
|
|
Post by andyciccc on Mar 9, 2009 22:16:48 GMT 1
Mikor elkezdtem nézni a sorozatot az jutott eszembe, hogy Oroszországban már volt egy hasonló eset csak ott mérges gázzal árasztottak el egy színházat. Kicsit utána néztem, hogy akkor pontosan mi történt. "40 csecsen terrorista 2002. október 23-án túszul ejtette a Dubrovka téren lévő Színházi Központban a Nord-Oszt című musical nézőit és szereplőit. Csecsenföldnek függetlenséget és a második csecsen háború befejezését követelték. Tárgyalási kísérletek után a legkülönbözőbb orosz fegyveres testületek kommandói október 26-án máig pontosan nem ismert összetételű gázzal árasztották el a nézőteret. 130-an gázmérgezésben haltak meg." Lehet, hogy ez adta az alapötletet a sorozathoz? Szerintem nem, inkább valószínű ez: www.blikk.hu/cikk.php?cikk=20810hát ez nagyon dúrva :S hjajj már úgy várom a 6. részt ^^ mondjuk részemről ráér mert úgyis csak jövő héten lesz időm megnézni :S
|
|
|
Post by sanako on Mar 10, 2009 7:21:12 GMT 1
Köszi a linket Ainmal... Talán tényleg inkább az a terrortámadás ihlette a mangakát, amiből végül a sorozatot is csinálták. Viszont akkor tuti elég nagy hatása volt a mangának is és a sorozatnak is Japánban....
|
|
|
Post by erzsi69 on Mar 10, 2009 8:54:02 GMT 1
Hát ez volt a másik, ami még eszembe jutott csak már nem emlékeztem, hogy mikor is volt Akkoriban a tévében is mutatták a felvételeket, és rettenetes volt látni azt, hogy ott mi történt.
|
|
|
Post by erzsi69 on Mar 18, 2009 14:36:44 GMT 1
A 6. rész mikorra várható?
|
|
|
Post by sanako on Mar 18, 2009 22:11:45 GMT 1
Hát, már csak a lektorálás várat magára, de valószínűleg csak a hétvégén lesz rá időm, vagy esetleg holnap... Szóval az biztos, hogy a héten lesz új rész, de hogy pontosan mikor azt nem tudom...
|
|
|
Post by andyciccc on Mar 18, 2009 23:05:33 GMT 1
yayyy ^^ akkor már várom a hétvégét :3 <3
|
|
|
Post by sanako on Mar 21, 2009 20:53:52 GMT 1
D-addictson már elérhetõ a hatodik rész... Vacsabi sajnos házon kívül van, szóval az oldalra majd csak késõ este, vagy holnap fog felkerülni...
|
|
|
Post by erzsi69 on Mar 22, 2009 8:28:40 GMT 1
D-addictson már elérhetõ a hatodik rész... Vacsabi sajnos házon kívül van, szóval az oldalra majd csak késõ este, vagy holnap fog felkerülni... Köszi
|
|