|
Post by Enji on Aug 18, 2008 13:56:59 GMT 1
Lustaság-san megrontja ártatlan lelkem...XD Hu, így hirtelen én sem tom mi az az s betüs szó..XD. Hát ha vissza kawaiizott volna, akkor tuti hazavittam volna az egyiket szuvenirnekXD...Sebaj,majd legközelebb amikor Szentendrén járok, bekapcsolom a japán szenzoromat . Bár azt is megcsinálhatnám, hogy kövi nyáron lelépekk a Kuril félszigetre...ott asszem csomó japán van XP.
|
|
|
Post by sanako on Aug 18, 2008 16:13:45 GMT 1
Nem igazán hallottam még Kuril szigetekről, de ha sok a Japán akkor biztos jó hely. Amúgy ilyen szempontból a Keleti Pályaudvar tök jó hely... Mindig sok turista van. Nem mind japán, vannak koreaiak meg egyéb ázsiai emberkék, de vannak japánok is. ^^ Ha késik a vonatom, akkor az indulásig mindig japán emberkéket nézek. Ja, de amúgy tudod, hogy milyen s betűs szóra gondolok?
|
|
|
Post by sanako on Aug 18, 2008 17:39:45 GMT 1
Ja, amúgy csináltam új avatarokat és már fel is töltöttem őket. ^^ Jerry Yan-osat, Miura Haruma-sat, Hongo Kanata-sat. Hongo Kanata játszik a Seigi no Mikatában.
|
|
|
Post by Enji on Aug 18, 2008 21:16:36 GMT 1
:3 akkor ki is cserélem a mostanit vmi újra:P
a kuril szigetek ott vannak kelet-oroszországban:P
Keletiben csak 1x voltam életemben...XDamikor mentünk oroszországba onna, amugy mindig a nyugatibol indulunk^^
még midnig nem rémlik az sz betüs szó...XD
|
|
|
Post by sanako on Aug 18, 2008 23:09:37 GMT 1
Majd csak eszünkbe jut majd az s/sz betűs szó. xD Egyszer... Én sokat voltam már a Keletiben, mert ha a nagyszüleimhez megyek, akkor onnan megyünk. ^^ Oroszországban viszont soha nem voltam... Egyszer csak eljutok oda is. Amúgy ennyire szereted Oroszországot? Mert ugye tök jól tudsz oroszul is... Vagy laknak ott ismerőseitek?
|
|
|
Post by Enji on Aug 19, 2008 0:10:35 GMT 1
Naja, majd belenézek HanKimibe... Hát ott élnek a nagyszüleim...és állampolgár is vagyok.XDNegyed részben orosz vagyok, anya ott nõtt fel. Mondhatjuk úgy, h az az anyanyelvemXD, amin most épp firkálok, az az apa nyelvem... Szinte minden nyáron kimegyünk oda^^ Bár én halálra unom magam nyugat oroszo.-ban, engem jobban vonz a kelet:D. Jövõre tuti elhurcolom majd anyámat odaXD. Kb. tavaly nyáron odaáll elém egy huszon valamenyni idõs srác, és elkezdi:" Hello, emlékszel rám? -nem -én voltam az akivel az asztal alatt smároltál...( 4 évesen...XD)" vagy vmi olyasmi...XD szal érdekes dolgok derülnek ki rólam, fõleg úgy h nem is tudtam róluk...XD
|
|
|
Post by sanako on Aug 19, 2008 15:32:55 GMT 1
Értem. Hát mindenféle titkokat rejt a múltad. xD És mit mondtál a 20 éves fiúnak miután kiderül, hogy miket is csináltál vele az asztal alatt? Vagy csak elfutottál?
|
|
|
Post by sanako on Aug 19, 2008 19:51:38 GMT 1
Valószínűleg ma ez lesz az utolsó üzenetem. Pár napig nem lesz netem, mert elköltözöm... Szóval egy ideig nem is lesz új felirat se. Amint visszatérek igyekszek frisseket felpakoltatni, de egy ideig most búcsúzom. [Amúgy avatart úgy tudsz váltani Enji, hogyha kitörlöd a régi avatarnak a linkjét. Csak mert korábban említetted, hogy lehet kicseréled egy újra a mostanit ^^]
|
|
|
Post by Enji on Aug 20, 2008 10:16:08 GMT 1
Hát kb így reagálram: ^^""""""""" igazán.....?? :Daztán elbeszélgettünk a múltbéli eseményekrõlXD kiderült, h 1x dutyiba zárták nem tom mi miatt. Komolyan, az összes oroszországi gyerekkori haverom mind dutyiban ült és vagy maffiózó lett...:S...
Várunk vissza^^
Köszi az avatar infót^^ eddig próbáltam de nem sikerült^^"...
|
|
|
Post by Enji on Aug 23, 2008 9:37:18 GMT 1
nyuu....sanako-chan, mikor jösz haza? X3 hiányzol
|
|
|
Post by lilly on Aug 23, 2008 14:55:45 GMT 1
jap^^ eléggé kihaltunk :/
|
|
|
Post by Enji on Aug 24, 2008 0:28:55 GMT 1
Sanako-tan!! Gyere haza!!!!
|
|
|
Post by sanako on Aug 24, 2008 14:24:17 GMT 1
Megjöttem~ De csak egy-két üzenet erejéig, mert még nem kötötték be a netet az új házba... Most unokanővéremtől írok. ^^ Szóval még élek... Ne haljunk ki amúgy! Írjatok addig is amíg nem vagyok.! Majd szerintem a jövő héten lesz már nálunk is net. Legalábbis remélem. ^^ Amúgy, hogy álltok a sulikezdéssel? Megvannak már az iskolai cuccok?
|
|
|
Post by lilly on Aug 25, 2008 16:18:55 GMT 1
Sajnos megvannak a cuccok. Nem akarok sulííít! Egész nap doramázni akaróóóók!
|
|
|
Post by Enji on Aug 26, 2008 14:51:17 GMT 1
Mi évnyitón kapjuk meg...-.- Egyet értek lilly-channal, dorama 4ever! Mostanában nem is animézek, hanem doramázok...XD Várunk vissza Sanako-chan^^
|
|