|
Post by Enji on Aug 16, 2008 17:18:33 GMT 1
wooah!! Mandulás-csokis!! *-* KELL KELL KELL!!!!!!XD Hirtelen oyan éhes lettem...
|
|
|
Post by sanako on Aug 16, 2008 18:14:55 GMT 1
Én maglódi vagyok, ami 10 percre van Pesttől. ^^
|
|
|
Post by Enji on Aug 16, 2008 18:28:25 GMT 1
Tahitótfalu, busszal 1 órára Pesttõl<3
|
|
|
Post by sanako on Aug 16, 2008 20:25:52 GMT 1
Tök jó, hogy senki sem lakik egy városban. xD Ki a kedvenc japán színészetek vagy énekesetek? (vagy kedvenc bis hi )
|
|
|
Post by Enji on Aug 16, 2008 20:48:50 GMT 1
túl egyszerû lenne... hát sok van..többek között YamaPi, neki olyan cuki muki arca van...
|
|
|
Post by sanako on Aug 16, 2008 20:54:31 GMT 1
Yamapit én is szeretem. Bár most ahogy a Code Blue-ban (a legújabb doramája, tegnap ment le a 7. rész Japánban) kinéz. xD Ilyen göndörkés haja van benne, vagy hát olyasmi. Szóval elég furcsán néz ki...
|
|
|
Post by Enji on Aug 16, 2008 21:03:24 GMT 1
Érdekes lehet, majd megkukkantom^^ Göndör hajjal még nem láttam *nyál*
|
|
|
Post by sanako on Aug 16, 2008 22:03:19 GMT 1
Hát annyira végülis nem göndör, hanem kócos... xD Vagy nem tom... A kettő közötti átmenet.
|
|
|
Post by Enji on Aug 16, 2008 23:22:24 GMT 1
cuki lehet ja és mi ez a Karma dologXD?
|
|
|
Post by sanako on Aug 16, 2008 23:33:53 GMT 1
Igazából nem tudom. xD Láttam, hogy mindenkinél van ilyen "exalt" meg "smite" szó a képe alatt... Rákattintottam a te exalt-odra és hát azóta van egy karmád. xD Szóval nem tudom mi ez.
|
|
|
Post by lilly on Aug 17, 2008 9:21:47 GMT 1
karma... wtf?! fogalmam sincs, hogy mi lehet kedvencek...húúú sok van ^^ jelenleg Ikuta Toma, Tegoshi Yuya, Nishikido Ryo ésésés akit nagyon szeretek Sam Soon óta az Hyun Bin <3 De mondjuk az összes JE-s <3
|
|
|
Post by lilly on Aug 17, 2008 9:45:57 GMT 1
Most látom csak, hogy felvettétek tervezettbe a Ryusei no Kizuna és a Koizora c. doramat. Mondjuk, időben kell lefoglalni
|
|
|
Post by sanako on Aug 17, 2008 12:42:42 GMT 1
Ikuta Tomát én a Hanazakari no Kimitachi e óta "ismerem" és szeretem. Tegoshi Yuyát ugye a NewS-ból, meg a My boss, my hero-ból, Nishikido Ryo-t meg mindenki ismeri. xD Ryo-t nem lehet nem ismerni. Olyan aranyos. Amúgy a Ryusei no Kizunát Mole fogja majd fordítani. A Koizorából meg már lement 2 rész, augusztus 2. indult Japánban, de még nincs hozzá angol felirat. De amúgy valószínűleg inkább a filmet fogom lefordítani. ^^ A filmet nagyon szeretem, a sorozat szerintem csak egy gyenge utánzata lesz. A filmet nem lehet túlszárnyalni. xD
|
|
|
Post by Enji on Aug 18, 2008 10:23:44 GMT 1
NAh visszatértem!!^^ Tegnap este olyan fáradt voltam, hogy nem tudtam írni se, bedõltem az ágyba.XD " Toma-chan láw láw õt is szeretem. Én is a HanaKimibõn ismertem meg: "Homo ja nai!"(L) XD... nagyon kész volt az a rész...leestem a székrõl a röhögéstöl- Ez volt a 3. doramám^^. Tegoshi Yuyát és Nishikido Ryot asszem nem ismerem...azaz lehet csak enm tom melyik doramákban szerepeltek...XD. De ahogy utánuknéztem képeken tök arik^^. Yaay, minél elöbb meg akarok tanulni japánul és kimenni édelegni velük... . Multkor Szentendrén is láttam 3 japán fiut, ahogy épp fotókat csináltak magukról, olyan cukik voltak h nem tudtam megállni és elnyögtem magam, hogy "kawaii" XD, és az egyik felfigyelt erre, mi meg gyorsan leléceltünk bnõmmel. A végén még leordítja a fejünket, h õ nem aranyos, hanem férfias...vagy vmi hasonló...bár lehet h közös képet csinált volna velünk^^". Már bánom h leléptünk T_T nagy hajrá a new projikhoz^^ Sok sok türelem és idõ kell majd hozzá, na hagyd h Lustaság-san elcsábítson...XDnagyon helyes pasi ám....
|
|
|
Post by sanako on Aug 18, 2008 12:51:29 GMT 1
De Lustaság-san nagyon rossz is... A japán fiúkra azt kell mondani, amit Hanayashiki Hibari mondott állandóan Sano Izumi-re a Hanazakari no Kimitachi e-ben... Most épp nem jut eszembe, de s-el vagyis sz-el kezdődik... Amúgy kíváncsi lettem volna, hogy mit reagálnak rá az a japán fiúkák. Meg arra is kíváncsi vagyok, hogy vajon mit gondolhatnak a japánok, ha egy vad idegen országban valaki odakiált nekik japánul, ráadásul azt, hogy cuki... Lehet vissza kawaii-ztak volna.
|
|