|
Post by sanako on Aug 26, 2008 18:19:26 GMT 1
Na, végre meg van a net. Tudok újra írni! Én még nem vettem meg a sulis cuccokat... Majd a héten valamikor. De annyira borzasztó, hogy már kevesebb, mint egy hetünk van a nyári szünetből. Még a gondolatát se bírom... xD Jó mondjuk izgalmas, mert új suliban fogok kezdeni, de attól még suli lesz. És alig lesz időm doramázni. A fordításokkal is elmaradtam mostanában a költözés miatt. Gomen miatta. :S Majd megpróbálom bepótolni a héten. ^^
|
|
|
Post by Enji on Aug 28, 2008 15:12:27 GMT 1
Okairi! Nah, ne is mond....11.be mek...és az a suli legkeményebb és legszivatósabb idõszaka T_T. Nem is lesz idõm doramázni!
|
|
|
Post by sanako on Aug 28, 2008 19:49:47 GMT 1
A suli megfoszt minket a doramázástól. Sztrájk! >_< Ma amúgy megvettük a sulis cuccokat. Nem tom mennyit vaciláltam azon, hogy melyik füzetet válasszam. xD Mert spirál füzetet nem szeretnék mostantól, mivel sokkal vastagabb, mint egy sima füzet, és nehezebb is. Nekem meg reggel 8-tól délután 5-ig kb tanítás lesz... Szóval a könnyűségre kell törekednem. Szóval maradtak a sima füzetek. De abból is olyan sokféle volt. Némelyiknek tetszett a borítója, de olyan vékony lapjai voltak, hogy ha túl erősen nyomom rá a tollam még kilyukadt volna. xD Szóval nehéz volt megfelelő borítójú viszonylag vastag lapos füzetet találni... Tollakat volt a legjobb választani. Az gyorsan ment, és végül tök jókat találtam. Mondjuk egy héten belül mindet tönkre szoktam tenni valahogy (nem is értem hogyan xD), de ilyenkor újkorukban még jól néznek ki együtt. ^^ El se hiszem, hogy jövő héten suli. Olyan gyorsan elrepült a nyári szünet, hogy iszonyat. Már nem aludhatok sokáig, és mivel korán kell kelnem, nem is éjszakázhatok... Pedig milyen jók az éjszakába nyúló hosszú doramázások. Váháá... Mondjuk időjárás szempontjából várom a sulit, mert akkor talán lassacskán jön a hidegebb idő, nem ez a dög meleg. Utálom a meleget. :S
|
|
|
Post by Enji on Aug 29, 2008 10:29:42 GMT 1
Majd írom a táblákat! Hát én gyorsan megoldottam, bementem a boltba és ettem 10db-t abbol amit elõször megláttam...XD. Valahogy már nem nagyon tud érdekelni...-.-hülye suli....Nekem kb csak 4ig fog tartani a tanítás, de az sem vmi jó...+ át akarok menni töri faktról infó faktra, de nem is biztos h megengedik, szal szíás van. Egész nyáron úgy éreztem, hogy az életem megy tönkre, ha töri faktra megyek.XD Volt másfél hetünk eldönteni 10.ben, hogy milyen faktra akarunk menni...T_T Hát ne is mond...vasárnap an évnyitó és én még el se kezdtem a német nyári házim(100 mondatot kb lefordítani). Hát nem csak a nyári szünet repült el csak úgy, gondolj vissza arra amikor elsõs voltál...XDaz is gyorsan elrepült. Most, hogy visszaemlékszem a régi szép idõkre, csak 5 percnek tûniuk... Én csak azért várom a szeptembert, mert akkor lesz con, a szülinapom elött 2-3 nappal. Ha beszerelnének a házba egy légkondit, akkor nekem nem lenne semmi bajom a forró nyárralXD
|
|
|
Post by sanako on Aug 29, 2008 19:01:26 GMT 1
Ha maradtam volna az előző sulimban, akkor ebben a tanévben nekem is faktokat kellett volna választanom. De szerintem jól döntöttél, hogy a törit választottad. Mégiscsak érettségi tantárgy... Azért jó iskolát váltani, mert nincsenek nyári házifeladatok. >_< Jó mondjuk egész nyáron a felvételimre kellett készülnöm, de attól még nem volt házim. AnimeConra nem fogok menni, mert túl messze van, és nem fér bele az időmbe. Pedig biztos jó lesz. ^^ Fúú, de akkor mindjárt itt a szülinapod. Szeretnél valami meglepit? ^^
|
|
|
Post by Enji on Sept 2, 2008 15:48:00 GMT 1
huh...nem sokat voltam mostanság...suli és egyebek-.- Te nem 15 éves vagy? Hogy hogy faktot kellett válaszanod már 9.ben/10.ben? Én pedig eldöntöttem, h Biosz info faktra mek, biosz töri helyettXD Nekünk alapból nem volt nyári házi...XD Kár, h nem jösz Jaja, nemsokára... Hogy mit szeretnék? Sok sok új doramátXD!!!!
|
|
|
Post by sanako on Sept 2, 2008 16:53:58 GMT 1
Hát mivel ebben a tanévben 10.-es lennék... És 11.-ben vannak nálunk a faktok. Vagyis lettek volna. Akkor majd kapsz sok-sok új doramát. xD Már készülök egy ideje valamivel, de a suli miatt nincs rá időm. De majd szakítok rá.
|
|
|
Post by Enji on Sept 2, 2008 19:21:28 GMT 1
Jaah!! Értem!!
OKsi, köszi^^. Nekem a jelenlegi doramáimra sincs idõm...+ lehet belépek íjjász klubba a suliban XD
|
|
|
Post by Enji on Sept 3, 2008 15:06:41 GMT 1
YEEE!!! Siker, az igazgató megengedte, h átmenjek törirõl infóra!! Köszi a Seigi no Mikata 3. feliratát^^ már letöltöttem torrenttel a 8. részt is Imádom!(L)
|
|
|
Post by sanako on Sept 6, 2008 12:15:52 GMT 1
Íjász klub? Érdekesen hangzik. ^^ Beléptél végül? Gondolom az infó fakttal így kicsit könnyebb lesz az éved... A feliratot meg szívesen. ^^ Elõreláthatólag nem tudom, mikor lesz újabb rész (a suli miatt), de igyekezni fogunk.
|
|
|
Post by Enji on Sept 6, 2008 13:59:59 GMT 1
Még nemX3, de majd befogok. Hát ja...nemkell megeröltetnem magam... és tavasszal középfoku éretségi. Várnom az 4. részt xP
|
|
|
Post by sanako on Sept 6, 2008 18:14:11 GMT 1
Majd konzultálok a dorama új fordítójával, de szerintem még nincs meg a 4. rész. Most, hogy elkezdõdött a suli, még kevesebb idõ van a tanuláson kívüli tevékenységekre, szóval tényleg nem tudom, hogy mikor lesz új rész. Reggel 8-tól fél hatig suliban vagyok, és utána még tanulnom is kell, no meg aludnom. Azért megpróbálok mindent megtenni, hogy hamar legyen új rész, hiszen tudom milyen jó kis dorama a Seigi no Mikata. ^^
|
|
|
Post by Enji on Sept 6, 2008 23:06:40 GMT 1
Uhh, fél 6ig???O.o mit csinálsz te addig? 9 órád van vagy mi? Az tény...sztem a dorama fordításaim is szünetelnek õszi szünetigXD. Bár Hanikoékat nem nagyon izgatja sztem... szinte nem is bezsélek velükXD, de attol még fordíytó vok ott...bár még egyik fordításom se idõzítették be ^^". Vhogy feleslegesnek érzem magam ott. Láw láw Seigi no Mikata! Kivi vok a történet végére :3
|
|
|
Post by sanako on Sept 7, 2008 8:32:13 GMT 1
Hát fél hatig vannak óráim, de azért vannak lyukas órák is közben... xD De amúgy zeneiskolába járok, szóval a sima matek-töri-föci, meg ilyesmiken kívül, egy csomó zenei órám is van... Zeneirodalom, zeneelmélet, szolfézs, magének, kötelezõ zongora, stb... Szóval jó sok órám van. De majd csak hozzá szokok a dolgokhoz. Amúgy nem tudom, hogy tudod-e, de a Kurosagin együtt dolgoztunk Hanikóékkal. Mole fordította, Haniko meg idõzítette, lektorálta, és formázta... De elég lassan haladt vele, szóval Mole sem tempózott a fordításon. Aztán egy idõre egyáltalán nem jelentkezett, és nem tudtuk mi van, de utána újra elõbukkant. Mole újra nekilátott, de nem mentette el a negyedik rész feliratát, szóval végül abbahagyta, mert kicsit felidegesítette a dolog. Bár (gondolom) Hanikóék azért haladnak lassan, mert sokat dolgoznak a feliratokon, a legjobbat akarják kihozni belõlük. Viszont, ha bármi gondod támad velük, akkor nyugodtan gyere át hozzánk.
|
|
|
Post by Enji on Sept 7, 2008 11:56:05 GMT 1
Úristen! Én már hulla lennék o.O. Minden nap 7 órám van, és még ez is sok...XD. Amugy mi akarsz lenni, ha nagy leszel? :3 Tudok a Kurosagis ügyrõl. Hát, lehet azért mert közben még melóznak is...pl Andynak sokat kellett ezen a nyáron...nem haladt semmit a Vampire Hosttal T_T, pedig azaz egyik kedvencem. Hát végülis nem baj, h lassan idõzít...XDmivel akkor nem kell úgy sietnek fordítással x3. Bár Stand Upot már májusban megcisnáltam...XDazóta sincs fenn...elõször úgy volt h Haniko csinálja, aztán átpasszolta Andynak és õ most 50%ánál tart. :S Szal nem tom h lesz...XD Majd megfontolom az ajánlatodat... xP
|
|