|
Post by sanako on Sept 7, 2008 18:10:40 GMT 1
Énekesnő szeretnék lenni. Magánének tanszakos vagyok. ^^ Hát gondoltam, hogy még melóznak is mellette. De szerintem a fordítók többségének meg suli van, szóval kb ugyanannyi idő van a projectekre. Mindegy, szerintem a Haniko's Funsub egy jó fordító csoport, és ez abban is meglátszik, hogy tényleg sok időt vesz igénybe egy-egy rész tökéletesítése. Alaposan gondolod át az ajánlatom. De tényleg szívesen várunk. ^^
|
|
|
Post by Enji on Sept 9, 2008 19:38:34 GMT 1
Juuuj:D Biztos jó hangos van. xP Majd küldjél egy demo kazettát Naja, egyetem + meló...csoda h van idejük netezniXD, én tuti hulla lennék egész nap. A minap írt rám Haniko-chan és mondta, h majd egyszerre elsznek feltéve a BokuKano részek XP. Hát höt a hûség... De majd csinálhatunk közös projikat^^ (márha Lustaság-san nem ragad magával XY és Z helyre...XDXD)
|
|
|
Post by sanako on Sept 10, 2008 6:02:10 GMT 1
Hát reméljük Lustaság-san nem fog elragadni magával. A közös projikban meg benne vagyok. Majd keresünk valami jó doramát. Majd egyszer küldök demo kazit... Ha lesz... Na most meg megyek suliba.
|
|
|
Post by Enji on Sept 10, 2008 17:03:31 GMT 1
X333 Reméljük, állj ellen a csábításának, mégha úgy is néz ki mint a kedvenc dorama szinészed... Oksi^^ majd vmi jót és izgit!! :3 Ha van ötleted akkor soroljad(XD) Biztosan lesz xPPP Sok sikert~~
|
|
|
Post by sanako on Sept 12, 2008 16:34:18 GMT 1
Túl éltem a sulit... Végeztem ezzel a héttel. Ó, jeee~ Majd a hétvégén keresek valami jó projectet, ha neked van ötleted, te is soroljad. xD
|
|
|
Post by Enji on Sept 14, 2008 9:48:33 GMT 1
Hát, az a baj, h nekem nincs..:XDazaz nekem mind1... olyan hideg lett...itt ülök és vacogokXD mér nem lehet soha olyan idõ, amikor ninvcs se meleg és se hideg? Hol tartotok Seigi no Mikataban?^^
|
|
|
Post by sanako on Sept 14, 2008 12:41:16 GMT 1
Ha lesz időm, akkor kutatok majd project után. xD A Seigiben nem tom hol tartunk, mert a fordító egyelőre Németországban tartózkodik egy fesztiválon. xD Szóval majd, ha visszatér, akkor tudok vele konzultálni csak. Én szeretem a hideget. A meleget utálom, de a hideget jól viselem. Meg főleg ezt a szeles időt bírom. Mondjuk eléggé kócos leszek, de megéri, mert valami miatt tök jól érzem magam a szélben. xD Szóval nekem nincs bajom ezzel az idővel. Amúgy majd talán tavasszal lesz olyan idő, amikor se hideg, se meleg sincsen. Ilyenkor ősszel inkább hideg szokott lenni. Azt hiszem...
|
|
|
Post by Enji on Sept 14, 2008 16:15:39 GMT 1
OKsika~~
nyuu...jó neki...nekem bezzeg itt kell tanulnom egy rahedli tantárgyra...-.-
Hát én is jobban szeretem inkább a hideget, csak reggel amikor írtam csak sortban és ujjatlanban voltamXD MOstmár jó idõ van. A szelet nem szeretem annyira, megfájdul tõle a fejem x.x... wuu...ne is említsd a tavaszt...éretségiXD....elõrehozottan infóbol, érdekes lesz..XD
Mangazinról nem tudsz valamit? Már egy ideje nem jön be nekem az oldal...(www.manga.hu) :S
|
|
|
Post by sanako on Sept 14, 2008 17:39:55 GMT 1
Most néztem meg a Mangazint és nekem sem hozza be. :S Nem tom' mi lehet vele... Remélem nem szüntették meg. :S Hát sortban és ujjatlanban biztos tök hideg volt. xD Jujj, érettségi... Olyan ijesztően hangzik. xD Ne is beszéljünk róla inkább... Nem tudom hallottál-e róla, de van egy most futó jdorama, aminek az a címe, hogy Cat Street. Csak hat részes sorozat lesz, nem is teljes 45 perces részekkel, de a története engem nagyon megfogott. A színészek meg nagyon jók benne szerintem. Egy lányról szól, aki gyerekkorában színésznő akart leni (vagy inkább az anyukája akarta xD), de a "debütáló" előadását elszúrta (bizonyos okok miatt... az első rész végén derül ki miért), és attól naptól kezdve nem jár suliba... Szóval tök elszigetelten él a világtól, vagy inkább az iskolától és az emberektől. Ugyanis állandóan házon kívül van, de nem szól szinte senkihez. Számára az idő megállt... Aztán egy fura fickó (ezt se írom le részletesen... xD) elviszi őt egy iskolába, egy "szabad" iskolába, ahol a tanulók (már aki tanulni akar), azt csinálnak amit akarnak... Olyan gyerekek járnak oda, akik nem tudtak beilleszkedni, félnek a kiközösítéstől, stb... Szóval a lányról meg az iskoláról fog szólni gondolom. De nagyon érdekes sorozatnak tűnik nekem. És a színészek meglepően jók. Nem ilyen Yamapi féle hírességek, hanem kissé kevésbé ismert, de tehetséges színészek, színésznők játszanak benne. Érdemes belenézni. ^^ Még csak három rész ment le Japánban, de még csak az első részhez van felirat sajnos.
|
|
|
Post by Enji on Sept 15, 2008 17:37:55 GMT 1
Én is remélem... Brrrrrrrrrr...most is szétfagyok...-.- Elõrehozottan infó.. lehet hogy föci is...XD Caqt Streetet ismeremXD oldastam mangáját, minden apró részletet tudok XPPP Felõlem fordíthatjuk azt! Szeretem ezt a törit, ugyan az írta mint aki a Hana Yori Dangot
|
|
|
Post by sanako on Sept 15, 2008 20:22:46 GMT 1
A mangáját nem olvastam, de azt tudtam, hogy mangából készült. Meg azt sem tudtam, hogy a Hana Yori Dango alkotójától való... Szóval köszi a sok infót. ^^ Szerintem lehetne a közös projectünk. Persze csak, ha nem foglalta le más. :S
|
|
|
Post by Enji on Sept 16, 2008 16:15:06 GMT 1
Oksi, én benne vagyok^^ Akkor majd az õszi szünetekben csinálgatjukXD...úgyse akarok menni osztály kirándulásra. Én már csak ilyen közöség romboló ember vok XD, bár nem mintha feltûnne valakinek is hogy nem vagyok ott^^". Akkor majd szólok Hanikonak, hogy írja ki :3 Nemtom, hogy kérdeztem e már, de conra jösz?
|
|
|
Post by Enji on Sept 16, 2008 16:16:15 GMT 1
Hja, és bejelülhetlen Myvipen/iwiwen?:3 Márha fent vagyXD
|
|
|
Post by sanako on Sept 16, 2008 18:01:12 GMT 1
Oké, akkor majd mi is kiírjuk. ^^ Őszi szünet szerintem nekem is szabad lesz. Végre lesz idő pihenni... De jó lesz. ^^ Fent vagyok iwiwen is meg myvipen is. Varga Zsuzsi, Békéscsaba (most már)... Nem tom', hogy megtalálsz-e... Szőke hajam van, és szeplős vagyok. xD De ha nem találnál meg, akkor inkább mondd meg a te neved, hátha az nem olyan gyakori, mint az enyém...
|
|
|
Post by Enji on Sept 17, 2008 17:34:43 GMT 1
Jah...1 héét....T_T
MyVipen be is jelöltelek x), de iwiwen majd jelölj be te engemXD, mer kaki a keresõm...
|
|