|
Post by sanako on Feb 25, 2009 10:50:25 GMT 1
Ismertető:Jan Di egy polg�ri sz�rmaz�s� l�ny, akinek csal�dja egy ruhatiszt�t� �zletet vezet. Egy nap a k�zeli Shinhwa K�z�piskol�ba sz�ll�t ki egy egyenruh�t, de amikor oda�r, kider�l, hogy �gyfele �pp �ngyilkos akar lenni. Jan Di megmenti őt, viszont az �gy nagy port kavar a m�di�ban, hiszen a Shinhwa K�z�piskol�ba csupa gazdag, j�l nevelt, tehets�ges di�k j�r. Az �gy eltusol�sa �rdek�ben Jan Di-t is felveszik az elit iskol�ba. A hat�rozott l�ny nem igaz�n �r�l az iskolav�lt�snak, de �j sulij�ban legal�bb kamatoztatnia tudja a tehets�g�t az �sz�sban. Azonban r�gt�n első nap megismeri a Shinhwa K�z�piskola n�gy leggazdagabb sr�c�t, akik F4 n�ven ir�ny�tj�k az int�zm�nyt. A banda vez�re Gu Jun Pyo, akinek ha egy kicsit is keresztbe teszel, piros lapot kapsz, �s az eg�sz iskola pr�d�j�v� v�lsz. Mivel mindenki rajong az F4-�rt, Jan Di �gy d�nt, hogy ő ink�bb csendesen f�lreh�z�dva v�r az �retts�giig. Szerencs�re az�rt szerez egy �j bar�tnőt is, Oh Min Ji-t, aki annak ellen�re, hogy gazdag cseppet sem kezeli m�sk�nt Jan Di-t. Egy sz�p napon azonban, egy balszerencs�s v�letlen k�vetkezt�ben �gy alakul a helyzet, hogy Jan Di-nak ki kell �llnia bar�tnőj��rt, Gu Jun Pyo-val szemben. A nagyk�pű fi�t porig al�zza az F4 tagjai előtt, �gy m�snap a tetteinek k�vetkezm�ny�vel kell szemben�znie: ugyanis ő is piros lapot kap... Vajon siker�l legyőznie az F4-et? Projectben r�szt vesznek:Flittering: ford�t�s. Barbi: ford�t�s. Tenshi: lektor�l�s. Nozomi: lektor�l�s. Sanako: form�z�s, lektor�l�s, ford�t�s, időz�t�s jav�t�s. Részek állása:EP01-17: 100%EP18 állása:FordÃtás: 10% Lektorálás: 0% IdÅ‘zÃtés javÃtása: 0% Formázás: 0%
|
|
|
Post by sanako on Feb 25, 2009 10:59:34 GMT 1
Sajnos csak videoplayer-re tudtam feltölteni az ismertető videót, mivel a youtube-nál valami baja volt a zenével, ami alá lett vágva... Magyarán youtube-ra hang nélkül töltötte fel. :S Szóval gondoltam megpróbálom ezt a videoplayer-t, és hát oda sikerült feltölteni. ^^ Szóval jó nézelődést.
|
|
|
Post by sanako on Feb 25, 2009 11:00:22 GMT 1
Ja és egy jó tanács... Videoplayer-nél kattintsatok az eredeti méretre, mert úgy ezerszer szebb a minősége. ^^
|
|
|
Post by erzsi69 on Feb 25, 2009 12:14:35 GMT 1
Megnéztem a vidit. Nagyon tetszik és már egyre jobban várom az első rész feliratát
|
|
|
Post by sanako on Feb 25, 2009 13:33:45 GMT 1
Örülök, ha tetszik a videó. Elég sokat szenvedtem vele, de csak sikerült összedobni valamit. ^^ Az első rész felirata már kész... Már csak a hardsubolás hiányzik.
|
|
|
Post by anyaka on Feb 25, 2009 15:12:42 GMT 1
Nagyon jó lett a videó! Én is annyira várom már az első részt........
|
|
|
Post by sanako on Feb 25, 2009 16:11:39 GMT 1
Örülök, ha tetszik a videó Anyaka! ^^ Ha gondoljátok fel lehet tenni az első rész RAW+softsub változatát. (persze csak, ha Vacsabi ráér, hogy feltegye ) Mert még nem tom', hogyan kell hardsubot csinálni.
|
|
|
Post by erzsi69 on Feb 25, 2009 17:32:09 GMT 1
Ha a d-addictsra felteszed a softsubot én annak is örülnék
|
|
|
Post by sanako on Feb 25, 2009 17:52:36 GMT 1
Most már elérhető az oldalon az első rész. ^^
|
|
|
Post by erzsi69 on Feb 25, 2009 18:16:48 GMT 1
Köszi Megyek és szedem
|
|
|
Post by anyaka on Feb 25, 2009 19:26:57 GMT 1
Szuper vagy! Köszi! Én is megyek gyorsan...
|
|
|
Post by sanako on Feb 25, 2009 19:32:04 GMT 1
Mindenkinek nagyon szívesen! Remélem tetszeni fog nektek a dorama, meg, hogy nincs sok hiba a feliratomban.
|
|
|
Post by fumiko on May 20, 2009 18:31:50 GMT 1
hello! 1 db kérdésem lenne..honnan lehet letölteni a részeket vagy megnézni?
|
|
|
Post by anyaka on May 21, 2009 9:14:33 GMT 1
Torrent letöltés a d-addicts-ról, megás letöltés az aja-aja-ról.
|
|
|
Post by erzsi69 on May 21, 2009 14:08:11 GMT 1
|
|