|
Post by sanako on Jun 15, 2009 21:56:38 GMT 1
Nagyon szívesen.
|
|
|
Post by Leila84 on Jun 15, 2009 23:39:55 GMT 1
Ohh...köszönöm a kövi részt...neki is estem letölteni...késő van,de így jár aki ilyenkor veszi észre! Szóval vittem a vidit meg a feliratot is! Köszi~
|
|
|
Post by anyaka on Jun 16, 2009 6:36:54 GMT 1
Nagyon köszönöm a harmadik részt.
|
|
|
Post by sanako on Jun 16, 2009 7:44:49 GMT 1
Mindenkinek nagyon szívesen. Remélem tetszeni fog. Már készül a következõ. ^^
|
|
|
Post by ayame on Jun 16, 2009 8:46:02 GMT 1
Áh~ én ebbe abszolút beleszerettem. *___* még csak 3 részt láttam, de már kezdem érezni hogy ez jobban fog tetszeni mint a HYD. pedig egészen tegnapig úgy gondoltam hogy azt semmi sem fogja lekörözni.=D Kim Hyun Joong pedig olyan édeeees~ *__* *csorog a nyála. * már alig várom hogy elkészüljön a következő rész is.=P amúgy a lektorálás és a formázás (ha jól emlékszem ezeket csinálod most...) mennyi időt vesz igénybe?
|
|
|
Post by sanako on Jun 16, 2009 15:23:38 GMT 1
Hát igazából attól függ, hogy kinek a feliratát lektorálom. Ennek a harmadik része most elég sok idõbe telt, mivel rossz volt az idõzítés, szóval azzal is sokat kellett szenvednem. Amúgy, ha folyamatosan csinálom, akkor egy olyan 5-6 óra. De az elég brutális, mert kifolyik a szemem, szóval kell szünetet tartani. Tulajdonképpen olyan, mintha te fordítanád, mivel azt is kell ellenõrizni, hogy nincs-e mellé fordítás. Szóval elõször olvasom az angolt aztán a magyart, ha ott nincs hiba, akkor jöhet a helyesírás, aztán az idõzítés, aztán meg a formázás. :S Szóval hosszú meló... De mindegy, mert utólag mindig jól esik a köszönöm. Megpróbálok ma még egy részt összehozni, remélem sikerül.
|
|
|
Post by Nofrit on Jun 16, 2009 16:43:04 GMT 1
Köszönöm, köszönöm^^
Imádom, és kész XD Igaz, még mindig Matsumoto Jun a favorit Domjouginak, de ez legalább hívebb (nem mindenhol természetesen) a mangához. Legalábbis, amennyire emlékszem ;D ;D ;D
|
|
|
Post by ayame on Jun 16, 2009 16:44:16 GMT 1
hú, hát akkor van dolgod vele. ja, azért 5-6 órát folyamatosan nem lehet ezzel tölteni... nagyon örülnék új résznek, mert már hiányom van.xD pedig egy napja se volt még hogy megnéztem.xP amennyi infót én összeszedtem fél nap alatt Kim Hyun Joongról... =D <3 kezdek átszokni Koreára meg Tajvanra... xP pedig amikor megszerettem Japánt úgy voltam, hogy csak az és semmi más Ázsiai ország.x3 de hát a zene meg a bishik...^^ na meg persze a sok jó dorama.=D Ganbatte!!! ^^
|
|
|
Post by sanako on Jun 16, 2009 19:30:15 GMT 1
Nofrit, nagyon szívesen. Sajnálom Ayame, de nem tudtam összehozni mára az új részt. Lehet éjfél körülre kész lesz, de akkor már úgyse fogja feltenni Vacsabi. Szóval legkorábban holnap lesz elérhetõ. :S Bocsi. Ja és, ha megkérhetlek, akkor itt csak a BOF-ról beszéljünk. A közösségi fórumba mehet minden más, meg szívesen is beszélgetek, de ez a témakör a BOF-nak készült.
|
|
|
Post by ayame on Jun 16, 2009 20:02:31 GMT 1
Okés, holnapig kibírom valahogy.=P és én bocsi.^^"
|
|
|
Post by Nofrit on Jun 17, 2009 8:22:54 GMT 1
Nem mondod, hogy már ma? *ugrál* Egyébként majdnem megnéztem franciául, de még jó, mert ha ilyen gyorsan haladtok vele, akkor ez mindennél többet ér
|
|
|
Post by sanako on Jun 17, 2009 22:27:19 GMT 1
Bocsi, de nem lett kész mára. Úgy sajnálom. Rosszul kalkuláltam magam. :S Holnap utazom vissza Békéscsabára, szóval nem lesz idõm rá, max megint este. De még a héten megpróbálom összedobni. Ajj, de nem hiszem el, hogy nem sikerült befejezni. Csak vannak jelenetek, amiknél elakadok. :S Igyekezni fogok vele azért. Bocsi mindenkitõl, aki várta.
|
|
|
Post by ayame on Jun 18, 2009 14:44:47 GMT 1
Semmi baj. újranéztem egy moviet, meg akkor ma is egyet.^^ amúgy is meg akartam őket nézni újra.=P meg azért neked is kell pihenni.^^ és ha lehet kérnék egy hatalmas szívességet. :$ kedden megyek táborba, pár napig nem leszek és ha esetleg hétfőig megtudnád csinálni az 5.részt. :$ tudom hogy hatalmas kérés, de még tábor előtt szeretnék egy jót doramázni.=/ megértem ha nem, csak gondoltam teszek egy próbát. :$ előre is köszi.
|
|
|
Post by sanako on Jun 19, 2009 13:28:00 GMT 1
Hahó! Elkészült a 4. rész, de egyelőre csak d-addictson van fent. Aki nagyon rá vannak kattanva az ne várja meg az estét, és szedje le onnan. Ayame, szerintem meg lesz hétfőig az 5. rész. Mér belekezdtem, és megpróbálom megcsinálni a kedvedért. ^^
|
|
|
Post by ayame on Jun 19, 2009 14:48:13 GMT 1
juujjjj. nagyon kösziii~ imádlak<3 *___* a raw már lenn van a 4.részhez már csak a feliratot kell.=D most megyek évzáróra aztán uncsitesóm ballagását ünnepeljük, és amint hazaértem (biztos este lesz már) megnézem. *__* még egyszer nagyon köszönöm~ *__* <33
|
|