|
Post by sanako on Mar 5, 2010 16:19:14 GMT 1
Mindenkinek szívesen az új részt. ^^ A következőről még nem tudok semmit. Majd írok Flitteringnek, hogy áll vele.
|
|
|
Post by flittering on Mar 6, 2010 18:01:14 GMT 1
Sziasztok Ígérem ennek a hónapnak a végéig le adom Sanakonak az utolsó részt is lefordítva. Ma megint neki estem és elég jól haladok. Talán hamarabb is kész lesz mint a hónap vége, remélem semmi sem jön közbe és végre mindenki élvezheti teljes terjedelmében.
|
|
|
Post by kata69 on Mar 23, 2010 12:06:07 GMT 1
köszönjük Én a magam részérõl nagyon várom, mert imádom. ÉS hát a gépen elég sok helyet foglal Köszi, hogy ennyit dolgozol vele
|
|
|
Post by sanako on Apr 2, 2010 23:19:22 GMT 1
Nagyon szívesen. A következő részek fordítás alatt állnak még Flittering kezei alatt, aztán még jönnek át hozzám lektorálásra és formázásra, majd aztán egyszer el is készülnek. Szóval még egy kis türelmet a következő részekhez,,,
|
|
|
Post by flittering on Apr 3, 2010 23:13:49 GMT 1
Fordítom, fordítom. bocsánat hogy ennyit kell várni de voltak gondok. Belehúzok ígérem
|
|
|
Post by deeeb on Apr 4, 2010 20:43:37 GMT 1
semmi baj:D ígyis nagyon örülök hogy ilyen hamar készen szoktatok lenni a részekkel:D és csak így tovább. köszönjük hogy ennyit dolgoztok ezeken:D
|
|
|
Post by bend on Apr 5, 2010 15:54:22 GMT 1
Sziasztok - elég rég járt már erre -. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e véletlenül egy torrent linketek a letöltésekhez, mert a direkt letöltés valahogy belassult egy jó ideje és már a 10. rész óta nem tudom nézni a sorozatot.
Egyébként Kellemes Húsvéti Ünnepeket és köszi szépen a fordításokat.
|
|
|
Post by flittering on Sept 24, 2010 16:24:33 GMT 1
Sanako meg kaptad a 16 részt? vagy megint félre küldtem? kérlek jelezz vissza
|
|
|
Post by sanako on Oct 9, 2010 15:25:17 GMT 1
Bocsi a késői válaszért: megkaptam, azóta már írtam is neked mailt, de lehet nem kaptad meg. :S
|
|
|
Post by parkminrin on Nov 2, 2010 13:37:43 GMT 1
Sziasztok! Végre eljutottam odáig hogy reisztráltam nálatok Nagyon rákattantam erre a sorira egyszerûen nem lehet abbahagyni Nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak a kemény munkát nem lehetek elég hálás nektek Nagyon várom a kövi részt XD
|
|
|
Post by sanako on Nov 4, 2010 15:05:25 GMT 1
Örülök, ha ennyire tetszik ez a dorama. Sajnos most nem igen van időnk, legalábbis nekem, doramákra, de amint lesz haladunk vele... Addig is kitartást.
|
|
|
Post by flittering on Aug 13, 2011 13:23:59 GMT 1
És újra itt vagyok Gőzerővel nekiálltam a maradék részeknek is. Ígérem sietek. Remélem semmi sem jön közbe. ;(
|
|