|
Post by sanako on Oct 30, 2009 21:40:35 GMT 1
Jézusom. xD Ez tényleg nagyon aranyos kép. Köszi Beszy.
|
|
|
Post by beszy on Oct 30, 2009 23:24:08 GMT 1
Gondoltam, hogy tetszeni fog!^^ Én nevettem rajta egyet.
|
|
|
Post by bend on Oct 31, 2009 0:43:37 GMT 1
Gyáá, lol meghaltam xd De édi . Köszi ^^.
|
|
|
Post by beszy on Oct 31, 2009 17:57:17 GMT 1
Szivesn!^^ Gondoltam, hogy nagy sikere lesz....
|
|
|
Post by Hotaru on Nov 11, 2009 17:33:17 GMT 1
Köszi a fordítást, már töltöm is... ;D
|
|
|
Post by sanako on Nov 12, 2009 19:11:59 GMT 1
Szívesen. ^^
|
|
|
Post by arisa on Nov 18, 2009 22:23:11 GMT 1
Van egy nagy problémám!!Nem jó nekem az 1.rész felirata!Rohadtul csúszik az egész!!!Nagyon!!És nem tom mi van!én elkezdtem időzíteni,de elég lassan megy!Szal.ha van más mód...
|
|
|
Post by arisa on Nov 18, 2009 22:24:29 GMT 1
Jah ás a 3-nál csak az ass feliratot rakja alá!!Pedig sztem a str jobb lenne!
|
|
|
Post by vacsabi on Nov 19, 2009 8:41:21 GMT 1
Van egy nagy problémám!!Nem jó nekem az 1.rész felirata!Rohadtul csúszik az egész!!!Nagyon!!És nem tom mi van!én elkezdtem időzíteni,de elég lassan megy!Szal.ha van más mód... igen, a helyzet az, hogy az első 5 rész fel volt töltve megára, de valamiért letörölték, aztán sanako talált új linkeket hozzá, de ezek szerint azok nem lesznek jók. megnézem, hogy ittvannak-e nálam cédén a rawok, és akkor felteszem szerverre, úgy amúgyis sokkal gyorsabban le lehet őket tölteni.
|
|
|
Post by vacsabi on Nov 19, 2009 18:17:53 GMT 1
Sajnos nálam nincsenek meg a videók, szóval nem tudom őket feltölteni. Hétvégén találkozom Sanakoval, és megkérem, hogy hozza el nekem cd-n, és akkor felteszem őket, addig is, van egy nem túl problémamentes megoldás. többnyire minden codecnek, ami betölti a feliratot van egy olyan funkciója, amivel be tudod állítani a felirat időzítését, de ez eléggé idegesítő vacakolós dolog. a felirat több okból csúszhat, vagy azért mert a videó hossza más, mint amihez időzítve lett, ebben az esetben elég, ha csak a codecnél beállítod, hogy mondjuk 1 perccel később indítsa el a feliratot, a másik az, amikor a két videó FPS sebessége eltér. az fps a frame per sec rövidítése, azaz képkocka per másodperc, na ezt a problémát szinte lehetetlen tökéletesen megoldani, mert ígyis úgyis elcsúszik a felirat egy idő után. na, és akkor valami használható és érthető segítséget is adok: szóval mikor elindítod a videót, akkor lent a windows-os óra mellett megjelenik egy zöld nyíl avagy egy piros négyzet két f betűvel, igaz? kattints rá kétszer, ara amelyik megjelenik. a zöld nyilas cuccnál menj a timing fülre ott látsz két részt, a felsőnél tudod beállítani, hogy előbb vagy később indul-e a felirat, attól függően, hogy a szám elé írsz minusz jelet vagy sem. figyelj rá, hogy ez millisecond. a másik résszel tudod beállítani a felirat sebességét. a piros kockás két f-es verziónál pedig bal oldalt rákattintasz a listában a subtitles-re, és itt is van egy delay opciód, meg egy speed opciód. a delay a késés, a speed pedig ugyebár a sebesség. a legjobb tanács, amit adhatok, hogy ha feltétlenül meg akarod nézni, akkor vacakolgass ezekkel a dolgokkal, és talán sikerülhet beidőzíteni. remélem volt valami haszna, annak, amit leírtam:P sok sikert!
|
|
|
Post by vacsabi on Nov 19, 2009 18:30:34 GMT 1
ja és érdekelne, hogy melyik részeknél csúszik a felirat. csak az elsőnél, vagy a többinél is? a 3. résznél pedig úgy próbáltad, hogy mindkét felirat egy mappában volt a videóval? mert ha igen, akkor szimplán töröld ki a mappából az ass-t, és hagyd meg csak az srt-t, mert különben lehet, hogy automatikusan az ass-t választja. na jólvan, fogalmam sincs, hogy tudtam-e segíteni, és jó lenne tudni azt is, hogy másnál is vannak-e problémák.
egyébként pedig elnézést a többiektől, hogy off-topicolok:P
|
|
|
Post by flittering on Nov 27, 2009 21:55:51 GMT 1
Sanako, itt vagyok. Elvoltam havazva. el tudnád nekem küldeni még egyszer annak a proginak a linkjét vagy a nevét amivel szöveget lehet szerkeszteni? Meddig küldtem neked a fordítást? Már a 18 fejezem be lassan ha nem száll el valami, vagy a gép vagy a vinyó
|
|
|
Post by sanako on Feb 4, 2010 21:52:55 GMT 1
Szia Flittering. Ideje válaszolnom így három hónap után. XD Valószínűleg nem is olvasod a fórumot, de mindegy. Szóval Tenshivel azt hiszem 12 részt néztünk át. Most kerül fel a 10. rész, szóval még ráérsz, de, ha lesz időd, akkor átküldheted a többi részt, amivel meg vagy.
|
|
|
Post by sanako on Feb 13, 2010 12:40:56 GMT 1
Elkészült a 11. rész is. ^^ D-adicctsra már fel lett töltve. Ide is felkerül majd a mai nap folyamán, de Vacsabi most éppen dolgozik, szóval nem ér rá.
|
|
|
Post by szitofa on Feb 15, 2010 2:15:46 GMT 1
Én csak gratulálni szeretnék, hogy ezt bevállaltátok. Nagyon tetszik a koreai sorozat is. Köszönöm
|
|