|
Post by fumiko on May 21, 2009 15:17:49 GMT 1
Nagyon köszi:) magyar felirat az elsõ 2 részhez van?
|
|
|
Post by sanako on May 21, 2009 18:09:26 GMT 1
Igen, egyelőre... Majd neki állok és haladok vele, ha végre végzek a vizsgákkal...
|
|
|
Post by fumiko on May 21, 2009 19:13:44 GMT 1
okés. elõre is köszi:) Vizsgaidõszak? középsuliban?
|
|
|
Post by sanako on May 22, 2009 15:50:13 GMT 1
Valahogy mindig olyan suliba járok, ahol év végén vizsgák vannak. xD Ezelőtt egy gimnáziumban tanultam ott is voltak vizsgák év végén. Most megy zeneiskolában tanulok és itt félévkor is vannak vizsgák... xD Szóval ez van, vizsgaidőszak... Előre is szívesen.
|
|
|
Post by fumiko on May 22, 2009 16:04:26 GMT 1
huh hát ez elég kemény lehet... de jó lehet zeneiskolában tanulni! És milyen hangszeren tudsz játszani? Amúgy nem bírtam ki a fordításod és már a 10. résznél tartok! percenként röhögõgörcs jön rám mikor nézem a részeket:DD haláli:)
|
|
|
Post by sanako on Jun 10, 2009 19:54:07 GMT 1
Bocs, hogy eddig nem válaszoltam, de amikor láttam, hogy írtál csak elolvasni volt időm. Aztán meg elfelejtettem válaszolni, szóval bocsi tényleg. Na szóval a közösségi fórumba írhatnál egy bemutatkozást magadról. Ott lehet beszélgetni mindenről, de a tanulmányaim nem tartoznak ide a Boys Over Flowers témakörbe... Hamarosan egyébként kihozunk egy újabb részt a BOF-ból. Az újabb részeket nem én fordítom, hanem Flittering az új fordítónk. ^^
|
|
|
Post by erzsi69 on Jun 11, 2009 12:52:13 GMT 1
Lesz majd belőle hardsub? Csak azért kérdezem, hogy töltsem-e a részeket vagy sem.
|
|
|
Post by sanako on Jun 11, 2009 14:35:28 GMT 1
Hát egyszer majd lesz, de először úgy is a soft jön ki... A hardsub majd csak később... Szóval szerintem töltsd a részeket. A Moohan-os verzióhoz lesz időzítve, az a jobbik minőségű videó.
|
|
|
Post by erzsi69 on Jun 11, 2009 15:18:34 GMT 1
Okés Azt a verziót honnan szedem? Az van fent d-addictson, vagy esetleg az aja-ajá-n?
|
|
|
Post by sanako on Jun 12, 2009 8:48:31 GMT 1
Aja-aján biztos fent van. Én onnan töltögettem.
|
|
|
Post by ayame on Jun 14, 2009 16:36:22 GMT 1
Elkezdtem újra nézni a HYD-et, de ma be is fejezem az 1. évadot, aztán szerintem neki állok ennek is.^^ ez mennyire hasonlít a japán verzióra? jobb vagy rosszabb? =D amúgy tetszett a videó.=P
|
|
|
Post by sanako on Jun 14, 2009 21:28:32 GMT 1
Örülök, ha tetszett a videó. =) Hát végülis hasonlít a japánra nyílván, mivel ugyanaz az alapsztori... De ez ilyen koreai változata, mármint a japán és a koreai sorozatoknak más a hangulatuk stílusuk alapból, szóval nem várhatjuk ugyanazt... Nekem jobban tetszett, bár egy idõ után már kicsit úgy éreztem, hogy túlságosan húzzák a dolgot, de hát mit várjunk 25 résztõl... Amúgy mindjárt kész a harmadik rész... Sõt egyszer már kész volt, de nem mentettem el. Képzelhetitek milyen mérges voltam, miután több órán át dolgoztam rajta. Elment tõle a kedvem, de igyekszem vele. xD Talán este már végzek is vele.
|
|
|
Post by ayame on Jun 15, 2009 11:15:54 GMT 1
hm, okés..=D már töltöm is. nagyon kíváncsi vagyok.^^
uhh, képzelem milyen ideges lehettél... már velem is volt hasonló eset, csak ugye nem fordítás ügyben..xP tökjó, hogy már elkészül(t) a 3.rész is, ha felkerül azonnal le is szedem azt is és még az este meg is nézem mind a 3at.^^
|
|
|
Post by sanako on Jun 15, 2009 15:27:35 GMT 1
Na elkészült a harmadik rész is. ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Jun 15, 2009 18:27:01 GMT 1
itt is millió hálám érte ^^
|
|