|
Post by sanako on Dec 26, 2008 13:01:07 GMT 1
Ismertető: Nanase még kiskorában elvesztette apukáját, így anyukája nevelte fel. Egy váratlan baleset során azonban édesanyját is elveszti. A veszteség mellett viszont valami újat is kap... Hallani kezdi az emberek gondolatait. Ezt a képességét eleinte nem tudja kontrollálni, de hamarosan hozzá hasonlóakkal találkozik: a szintén gondolatolvasó Akirával, aki csupán 10 éves, valamint a bűvészként dolgozó, jövőbelátó Kosuke-val. Újdonsült társaival megpróbálja kideríteni, vajon miért is kapták ezeket a képességeket. Dolgukat azonban nagyon megnehezíti, hogy velük ellentétben vannak, akik rosszra használják adottságaikat... Szereplők: * Renbutsu Misako - Tanaka (Hida) Nanase * Shioya Shun - Iwabuchi Kosuke * Miyasaka Kenta - Hirose Akira * Ichikawa Kamejiro - Takamura Nyomozó * Sainei Ryuji - Eto Nyomozó * Kaku Tomohiro - Henry (Kishitani Naoto) * Mizuno Miki - Sunadori Fujiko * Yanagihara Kanako - Mayumi Ruri * Kohinata Fumiyo - Hida Seiichiro * Kitamura Soichiro - Masuda * Imai Tomohiko - Nishio Masahito Ismertető videó:
|
|
|
Post by aoimuki on Feb 12, 2009 14:28:36 GMT 1
Elkezdtem nézni, az első rész jó volt! Kíváncsi vagyok a többire is! Asszem vennem kell pár dvd-t, megint nincs hely a gépemen.
|
|
|
Post by Leila84 on Feb 12, 2009 16:28:01 GMT 1
Én meg most gondolkodok rajta lehet belekezdek....már párszor nézegettem,játszadoztam a gondolattal,de olyan komolynak tűnik,ezzel nem is lenne baj,de úgy érzem nincs benne szerelmi szál egy pici se...vagy tévednék*reménykedik*?
|
|
|
Post by aoimuki on Feb 12, 2009 16:54:16 GMT 1
Én meg most gondolkodok rajta lehet belekezdek....már párszor nézegettem,játszadoztam a gondolattal,de olyan komolynak tűnik,ezzel nem is lenne baj,de úgy érzem nincs benne szerelmi szál egy pici se...vagy tévednék*reménykedik*? én most tartok a harmadik résznél, és naggyon jó! Szerintem nyugodtan belekezdhetsz
|
|
|
Post by aoimuki on Feb 12, 2009 19:21:53 GMT 1
Vicces így magamban beszélni, de.. áááá.. úgy izgulok, ma kezdtem, de már a hatodik résznél tartok.
|
|
|
Post by erzsi69 on Feb 12, 2009 21:17:39 GMT 1
Nem vagy egyedül Szerintem mindenki lelkesen olvassa, amit írsz Én még nem kezdtem neki, mert megvárom az utolsó két rész feliratát. De ha minden kötél szakad és nem bírok várni, akkor hétvégén én is neki kezdek
|
|
|
Post by aoimuki on Feb 13, 2009 13:45:32 GMT 1
nincs több, áááá Nézni akarom tovább. (((
|
|
|
Post by erzsi69 on Feb 13, 2009 17:19:47 GMT 1
Türelem, már csak két rész
|
|
|
Post by sanako on Feb 13, 2009 19:16:51 GMT 1
Vasárnap talán meg lesz az utolsó két rész, kitartás! Amúgy van benne szerelmi szál, egészen a csókig eljutnak, ami egy japán sorozatnál azért nagy szó szerintem. Szóval Leila nézz bele bátran. ^^
|
|
|
Post by erzsi69 on Feb 13, 2009 21:41:40 GMT 1
Vasárnap talán meg lesz az utolsó két rész, kitartás! Amúgy van benne szerelmi szál, egészen a csókig eljutnak, ami egy japán sorozatnál azért nagy szó szerintem. Szóval Leila nézz bele bátran. ^^ Azt hiszem, akkor holnap én is belekezdek
|
|
|
Post by erzsi69 on Feb 14, 2009 16:24:16 GMT 1
Most kezdjük a 3. részt. Ezt tényleg nem lehet abbahagyni Legalább egy rész, ugye lesz holnap
|
|
|
Post by sanako on Feb 15, 2009 18:39:49 GMT 1
Kész a kilencedik rész. ^^ Végül csak egy rész jött össze. Jövő héten igyekszem megcsinálni az utolsó részt.
|
|
|
Post by erzsi69 on Feb 15, 2009 19:01:26 GMT 1
Kész a kilencedik rész. ^^ Végül csak egy rész jött össze. Jövő héten igyekszem megcsinálni az utolsó részt. Köszi Már szedem is és nézzük.
|
|
|
Post by sanako on Feb 15, 2009 20:08:16 GMT 1
Nagyon szívesen. ^^ Mikor is kezdtétek el nézni? Tegnap? Kicsit gyorsan haladtok.
|
|
|
Post by erzsi69 on Feb 15, 2009 20:27:17 GMT 1
Nagyon szívesen. ^^ Mikor is kezdtétek el nézni? Tegnap? Kicsit gyorsan haladtok. Hát igen Tegnap kezdtük el. Ma néztük meg a 8. és a 9. részt. A vége ismét olyanra sikerült, ami miatt nagyon várjuk az utolsó részt
|
|