|
Post by sanako on Feb 24, 2009 22:52:15 GMT 1
Egy kicsit lehet, hogy összecsapták, de szerintem nem vészes. Nekem tetszett ahogy megoldották. Lehetett volna egy kicsit hosszabb, meg azért jó lett volna, ha nem hal meg mindenki. xD
|
|
|
Post by sanako on Feb 24, 2009 23:10:58 GMT 1
Leila, mivel ide szoktál a leggyakrabban írni:
|
|
|
Post by erzsi69 on Feb 25, 2009 12:22:33 GMT 1
Először is Leilának én is nagyon boldog szülinapot kívánok A sorozat vége nekem eléggé kesze-kusza volt. Odáig értettem, hogy Henry és Fujiko meghal. Az már nem volt egészen világos, hogy Nanase és Kousuke is biztosan meghal.
|
|
|
Post by sanako on Feb 25, 2009 13:36:41 GMT 1
Szerintem ők is meghaltak, csak olyan művészien akarták megcsinálni...
|
|
|
Post by Leila84 on Feb 25, 2009 15:42:33 GMT 1
Ohh...sanako szegény szívem....mikor megláttam a képet a jó kívánsággal....nagyon szépen köszönöm!!! És persze neked is erzsi69 nagyon kedves tőletek!!! Hát nekem is kusza vége...főleg az hogy ki lőtte le Nanaset...v.ki hátulról,de ki? Hmmm,meg miért nem vérzett? De amúgy tetszett ahogy megoldották a végét csak mint írtam mintha kicsit összecsapták volna. Áhhh,lehet nem haltak meg és lesz folytatás.... ;D sok kérdést feltudnék tenni a készítőnek!!!
|
|
|
Post by sanako on Feb 25, 2009 16:09:05 GMT 1
Nagyon szívesen. ^^ Gondoltam egy Shioya Shun kép lenne az aktuális. ^^ Szerintem nem lesz folytatása, mert sajnos nem volt túl magas a nézettsége. A készítőknek nem érné meg egy 2. szezon.
|
|
|
Post by Nofrit on Feb 26, 2009 16:13:35 GMT 1
Ez aztán szomorú volt... de szép.
|
|
|
Post by sanako on Feb 26, 2009 16:18:24 GMT 1
Hát elég szomorú volt a vége, tényleg... De szerintem ehhez a sorozathoz nem illett volna a happy end...
|
|
|
Post by aoimuki on Mar 1, 2009 23:08:38 GMT 1
Na, most már végre nekem is sikerült megnéznem, a kolis net semmire se jó, csak otthon tudtam letölteni. Hát mit ne mondjak, szerintem is összecsapták egy picit.Engem pl nagyoyn érdekelt volna hogy mi lett azzal az interjúval, amit Nanase-val készítettek, kikerült-e a világhálóra, meg a Pax Scienta-val úgy általában. Mondjuk lehet, hogy akkor nem lett volna elég misztikus a zárás. Azért nem bánom, hogy végig néztem, és köszönöm a fordítást
|
|
|
Post by sanako on Mar 2, 2009 19:02:29 GMT 1
Szívesen. ^^ Az érdem robnor-é.
|
|
|
Post by Nofrit on Mar 7, 2009 14:13:07 GMT 1
Sziasztok!
Egy kéréssel fordulnék hozzátok! A suliba témák szerint kell cikkeket írnom, s az egyik témám a Nanase Futatabi lenne (nagyon szeretném, mert teljesen a hatása alá kerültem). S a témámhoz kellene még egy interjú. Ezért szeretném elkérni Robnor e-mail címét. Ha ő esetleg nemet mondana, akkor viszont az oldal adminjáét. Főleg olyanokat szeretnék kérdezni, hogy miért ezt a sorozatot választotta, mi a véleménye, mennyire nehéz egy ilyet fordítani...
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Nofrit (nofrit@gmail.com)
|
|
|
Post by sanako on Mar 8, 2009 12:30:39 GMT 1
Szia! Írtam neked emailt. ^^
|
|
|
Post by bend on Aug 25, 2009 18:12:03 GMT 1
Még csak a második résznél tartok, most kezdtem el két órája, hát eszméletlen, imádom Megyek is nézni a folytatást Shioya Shunt nem lehet nem imádni (L)
|
|
|
Post by sanako on Aug 26, 2009 15:33:00 GMT 1
Egyetértek a Shioya Shun-os elméleteddel Bend. Amúgy most hol tartasz a doramával?
|
|
|
Post by bend on Aug 26, 2009 20:10:33 GMT 1
Sajnos nem nagyon tudtam vele haladni, mert eléggé elfoglalt voltam a mai nap, úgy hogy csak a 4. rész fog következni, de amint befejeztem a dolgaimat, már rohanok is nézni, nem lehet betelni vele
|
|