|
Post by erzsi69 on Feb 15, 2009 20:29:41 GMT 1
A két rész között még megnéztük a majom által ajánlott Sensitive Couple-t is. Most film hétvégét tartottunk Aztán egy ideig megint nem lesz ilyen.
|
|
|
Post by sanako on Feb 16, 2009 7:14:04 GMT 1
Nekem is jól jönne már egy film hétvége. Majd valamikorra beszervezek egyet. Amúgy a kilencedik részt úgy lektoráltam, meg ilyenek, hogy még nem láttam. Szóval elég izgalmas volt. Sőt, az utolsó részt sem láttam még, úgyhogy én is várom már, hogy dolgozhassak rajta.
|
|
|
Post by Leila84 on Feb 16, 2009 18:56:03 GMT 1
Nah,én is belekezdtem...eddig tetszik! Főleg hogy ha főszereplő csajszi az akire én gondolok,nevét nem tudom de tetszett az alakítása a Switching Goodbye Me c. filmben....nem tudja valaki hogy ugyan az-e a kettő?
|
|
|
Post by erzsi69 on Feb 16, 2009 19:24:25 GMT 1
Kicsit utána néztem a DramaWikin. A Tenkousei, Sayonara Anata-ban (aka. Switching Goodbye Me) is ő játszik. Én még nem láttam, de be van tervezve www.tenkousei.net/top.html
|
|
|
Post by aoimuki on Feb 16, 2009 19:29:23 GMT 1
Na, megnéztem a 9. részt.. *izgulás a tetőfokon*. Most már nagyon várom a végét! wuhúúúú Köszönöm én is a feltett részt. ^^
|
|
|
Post by Leila84 on Feb 16, 2009 20:16:18 GMT 1
Én is utána néztem gyorsan a wikin,de azért köszi hogy Te is erzsi69 megnézted így tuti ő az! Nekem tetszett az a film,ajánlom! Ebbe is egyre jobban belebonyolódok ....nem hittem volna hogy meg fog siratni... Köszönöm szépen a fordítást!
|
|
|
Post by sanako on Feb 16, 2009 21:29:49 GMT 1
Nagyon szívesen mindenkinek a fordítást. Amúgy én csodálkoztam, hogy olyan aranyos ez a főszereplő lány, meg jól is színészkedik, de még semmiben sem láttam. :S Örülök, hogy most mondtátok ezt a filmet, majd meg fogom nézni valamikor. ^^
|
|
|
Post by Leila84 on Feb 17, 2009 21:27:01 GMT 1
Amúgy ti nem gondoljátok úgy hogy a főszereplő srác Shioya Shun hasonlít(ebben a filmben legalábbis mivel más filmjét sajnos még nem láttam)Yamashita Tomohisára? Mondjuk Shioyának jobban áll ez a hajviselet! Nem tagadom itt nagyon bejött....sajni hiába keresek róla vidiket nincs csak elvétve. Na ez volt az off része...bocsánat! Tegnap mikor aludni tértem hirtelen azon kaptam magam hogy a doramán gondolkodok....eleinte mikor megismerkedtek a lánnyal telepátia útján beszélgettek,de a srácnak(Kousuke) ugye nincsenek ilyen képességei...most már ,mert nem hallja mások gondolatát,de akkor mi volt az az elején a vonaton? Vagy hova lett? Mert az ok hogy a lány(Nanase) meg a kis srác(Akira) hallja,mert az a képességük,de... Áhh,nem értem...!!!!!!!
|
|
|
Post by sanako on Feb 18, 2009 21:01:22 GMT 1
De nem is telepátia útján beszélgettek, amikor megismerkedtek... Szerintem nézd meg megint azt a részt. Amúgy én is keresgéltem Shioya Shun-ról videókat, de szinte semmi... Nem túl felkapott színész sajnos. A Yamapis gondolatban meg lehet valami. De arcra annyira nem hasonlítanak, max a formája. A hajuk az hasonlít, meg úgy a testalkatuk is.
|
|
|
Post by Leila84 on Feb 18, 2009 21:29:48 GMT 1
És tényleg...a csajszi "magába" beszél,válaszolgat neki... ;D *elbújdosik,többet fel se merészkedik fórumra a baka kérdéseivel* Mintha ez a srác talán vékonyabb lenne mint Pi,arca is,de azért "lávolom"! Egyébként eléggé sok filmje van,legalábbis a wikin írnak párat...
|
|
|
Post by sanako on Feb 20, 2009 19:08:45 GMT 1
Én is lávolom. ^^ Amúgy láttam, hogy írnak hozzá egy-két filmet, de szerintem semelyikben sem játszik nagy szerepet.
|
|
|
Post by erzsi69 on Feb 22, 2009 18:54:48 GMT 1
Köszönet az utolsó rész feliratáért, Robnornak a fordításért, Sanakonak a formázásért és az utómunkálatokért. Gondolkodtok további közös projecten?
|
|
|
Post by sanako on Feb 22, 2009 20:48:54 GMT 1
Hát én örülnék, ha lenne majd közös project, de majd csak akkor ha lesz rá időm. Nyárra gondoltam. Mert igazából az egész munka alatt lelekiismeret furdalásom volt, mivel robnor mögött le voltam maradva mindig vagy két résszel. Sokkal lassabban haladtam, mint ő, pedig nekem még kevesebb dolgom is volt vele. Szóval gondoltam nyáron lehet új közös project, mert akkor jobban ráérnék. ^^
|
|
|
Post by majom on Feb 23, 2009 18:54:20 GMT 1
Én is köszönöm a munkát. Elég gyorsan végetetek vele, így hogy nem csináltok hardsubot, szerintem jobb, mert hamarabb elkészül egy egy sorozat és az egyszeri nézőnek, pl nekem, nem kell olyan sokat várni, Úgyhogy én sokkal jobban preferálom a softsubot. Arról nem is beszélve, hogy szerintem annyira nem is éri meg, mert az átlag néző azaz pl én átlagban egyszer néz meg egy filmet, így szerintem nem éri meg annyi munkát, elég lefordítani aztán kész. A hosszú munkáknál nagyon magas az esély hogy megunja közben az ember. Ez a véleményem. köszi mégegyszer
|
|
|
Post by Leila84 on Feb 24, 2009 21:42:47 GMT 1
Köszönöm hogy lefordítottátok ,és örülök hogy megnéztem! Kouske...!!! Nagyon~ tetszett,nem utolsó sorban a jó színészi játékoknak köszönhetően... és persze Shun is nagyon ott volt nem csak mint színész...jah hogy ezt már említettem párszor hogy szeressem?! ;D Egyébként szerintem csinálhatták volna tovább is,többet is kilehetett volna hozni a történetből...10rész kevésnek tűnik,na meg a végét picit összecsapták,de lehet csak én gondolom így...
|
|