|
Post by sanako on Aug 28, 2009 13:35:54 GMT 1
Azt hiszem amennyire tudtam, én is egy huzamban néztem meg ezt a doramát. Most hol tartasz vele? Vagy nem sikerült haladni? Csak azért kérdezgetem amúgy, mert kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a véleményed a végéről.
|
|
|
Post by bend on Aug 30, 2009 16:37:20 GMT 1
Egy huzamban néztem meg 7 részt. Na hát a vége. Én komolyan nem értem miért kellett mindenkit megölni, szegény Akira teljesen egyedül maradt, gonoszság, szip-szip. Igazából szerintem nagyon elkapkodták, számomra voltak dolgok, amik teljesen kimaradtak. Lehet, hogy csak én nem figyeltem éppen az egyik résznél, de hogy jött rá a rendőrség a különleges képességekre? Vagy ha jól vettem ki akkor a PS így beavatta a rendőrséget? Mindenesetre én örülök, hogy végignéztem a doramat, jót sírtam a végén =) Eléggé relytéjesre sikeredett, mindenesetre én egy más befejezésnek jobban örültem volna - nem, nyílván nem illik a nagy happy end egy ilyen sorozathoz, nem erre gondoltam -.
|
|
|
Post by andyciccc on Aug 30, 2009 16:42:41 GMT 1
azért ezt sztem valahogy ki kéne takarni mopndjuk egy spoiler felirattal az elejére és feketével írni a többit, mert olyanok is tévednek ide akik még nem látták végig, pl én sem többek között, és most így kell megnéznem, hogy tudom mi a vége
|
|
|
Post by bend on Aug 30, 2009 16:47:49 GMT 1
andycicc, ebben viszont tényleg igazad van. Eleinte én is végigolvastam a postokat és nekem is lett lőve egy kicsit a poén, szóval tudom mit érzel. Bocsánat.
|
|
|
Post by sanako on Aug 30, 2009 17:19:26 GMT 1
Azt hiszem ez első sorban a mi hibánk. Írnunk kéne egy fórum szabályzatot lehet. :S Bocsi miatta Andycicc, majd Vacsabival összedobunk valamit, hogy ezentúl elkerüljük az ilyesmit. :S
Szóval Bend, te is hasonló véleménnyel vagy, mint a többiek. xD Mármint a befejezés azt hiszem senkinek sem tetszett túlzottan. Az az igazság, hogy már régebben láttam a sorozatot, szóval nem emlékszem, hogy a rendőrök, hogy jöttek rá a különleges képességekre. :S vagy várjunk csak... (SPOILER)Nem a hajón? Amikor utaztak arra a szigetre? Ott visszamentek az időben, meg ilyenek. Vagy mégsem... xD Amikor a tudós csajszi a rendőrrel ebédelt vagy iszogatott, akkor mutatta meg neki az időben visszamenős cuccot. xD Emlékszel? (SPOILER VÉGE)
|
|
|
Post by bend on Aug 30, 2009 18:54:57 GMT 1
[SPOILER!] Igen, rémlik. De azt akkor a rendőr elmondta a többieknek? Azt hittem csak ő maga akarja megtudni az igazságot. Hmm, lehet, utána fogok járni kicsikét >.<Am igen, olvasgattam és láttam, hogy mások is így vannak vele
|
|
|
Post by sanako on Aug 30, 2009 20:39:58 GMT 1
Ha van rá időd, akkor járj utána, engem is érdekel most már. xD
|
|