|
Koizora
Sept 23, 2008 21:07:01 GMT 1
Post by sanako on Sept 23, 2008 21:07:01 GMT 1
KoizoraIsmertető videó:Szükséges fontokat innen tölthetitek le: www.megaupload.com/?d=RIYRJX73 Megjegyzés:
Csak azért szerettem volna egy kis hozzáfűznivalót, mert önmagamból kiindulva a film után semmi késztetést nem éreztem a sorozat megnézésére. Végül valahogy mégis rávettem magam, és kellemeset csalódtam. A film ugye 2 órába beleprésel több évet, míg a sorozat hat darab 45-50 perces részre bontotta, sokkal jobban kidolgozva egyes részleteket. Az tény, hogy a film főszereplőit, Aragaki Yuit, és Miura Harumat, képtelenség felülmúlni, de a sorozat mégis jobb. Sokkal érthetőbb, szebb, az események nem zajlanak olyan gyorsan, mint a filmben, ezáltal a jellemfejlődés jobban látható. (nekem legalábbis fura volt, hogy a filmben az egyébként ártatlan Mika legelső kapcsolatában - még az első héten - fogja és ...-zik Hiro-val xD) A sorozat szereplői is aranyosak amúgy, de azért nyilván a film szereplői voltak az igaziak.
Szereplők:
Mizusawa Elena - Tahara Mika Seto Koji - Sakurai Hiroki (Hiro) Aoi - Aya Miura Shohei - Nozomu Haru - Saki Nagayama Kento - Kato Tatsuya Érdekesség:
- a filmben egy Haru nevezetű színésznő játszotta Mika barátnőjét Aya-t, míg ugyanez a színésznő a sorozatban Sakit a negatív szereplőt alakítja.
|
|
|
Post by Andyciccc on Oct 7, 2008 0:48:43 GMT 1
Sziasztok! ^_^v Megnéztem eddig az első két részt, és nagyon tetszett asszem megint nem fogom tudni kivárni a magyar feliratot, mint mindig xD látom, h az ismertetőben említed, hogy először film készült belőle. érdekelne, hogy honnan tudnám megszerezni. kiváncsi vagyok arra is amúgy nagyon jók a munkáitok Ganbatte~ ^^
|
|
|
Post by sanako on Oct 7, 2008 6:32:57 GMT 1
Hy! :-) Köszi a dicséreteket, próbáljuk a legtöbbet kihozni magunkból. ^^ A filmmel sajnos az a baj, hogy nem túl jó minőségben lehet beszerezni, de itt a link: alldramafanatic.blogspot.com/2008/03/koizora-jmovie.htmlA hardsubos verziót szedd le, mert softsubot nehéz hozzá beszerezni. Amúgy örülnénk neki, ha regisztrálnál a fórumban, mert szívesen várunk a "beszélgetés" témakörben. Ott hamar értesülsz a dolgokról, mikor lesznek kész a feliratok, stb... ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Oct 7, 2008 10:35:50 GMT 1
regiztem köszi a linket nembaj ha rossz minőségű, kiváncsi vagyok rá ^^
|
|
|
Post by sanako on Oct 7, 2008 18:46:02 GMT 1
Örülök, hogy regisztráltál. ^^ A linket meg szívesen. Bátran használd a fórumot is, itt mindenki barátságos és szereti a doramákat, szóval nem kell mitől tartani.
|
|
|
Post by andyciccc on Oct 7, 2008 23:13:57 GMT 1
nembírtam ki T___T ajj ez a dorama....valami gyönyörű kár h 5-6.hoz még angol sub sincsen amúgy nem vagyok nagy fórumozó de majd firkálgatok amikor tudok ^^
|
|
|
Post by sanako on Oct 8, 2008 6:05:32 GMT 1
Én is azt várom már, hogy befejezzék a sorozat fordítását az angol fordítok, mert így a negyedik résznél én is megakadnék. xD Sokkal jobb olyan doramát fordítani, amivel már kész vannak az angol fordítok is... Csak azért ajánlottam fel a fórumozást, mert gondoltam nem sok olyan helyet találsz, ahol tudsz a doramákról beszélgetni. Vagy hát most már van egy-két oldal azért, de inkább az animék és a mangák a népszerűek... Majd a doramák is berobbannak egyszer, remélem...
|
|
|
Post by andyciccc on Oct 8, 2008 11:20:43 GMT 1
Én is fordítok amúgy Haniko oldalán és már sok doramás barátnőm és haverom van ^^ de azért köszi a kedvességed ^^ amúgy sztem be fognak robbanni, már így is hatalmas rajongótábora van azért ahhoz képest ami régebben volt köszönhető a sok fansub oldalnak, akik közelebb hozzák az emberekhez ezt a műfajt is ^_^
|
|
|
Post by sanako on Oct 8, 2008 18:25:02 GMT 1
Bizony, pont ez a célja a fordításoknak. ^^ Remélem is, hogy folyamatosan nőni fog a rajongó tábora. Hátha vetítenek majd valamelyik magyar tv csatornán doramát. Te is fordítasz? Tök jó. ^^ Meg az is, hogy vannak doramás barátaid. Mondjuk én is elég sok embert térítettem doramássá a környezetemben. xD
|
|
|
Post by andyciccc on Oct 8, 2008 20:42:15 GMT 1
már volt, igaz az K-drama volt ^^ a palota ékkövére gdolok most ezalatt szal lassan, de biztosan nyitunk kishazánk is ez a fajta szórakozás felé és mekkora sikere volt már másodszorra vetíti az m1
|
|
|
Post by sanako on Oct 8, 2008 20:47:42 GMT 1
Én csak pár részt láttam belőle... Na jó, talán egyet. xD Amúgy szívesen beszélgetek ilyesmiről tovább, de nem ebben a témakörben. Inkább a közösségi fórum/beszélgetésben.
|
|
|
Koizora
Oct 10, 2008 19:48:21 GMT 1
Post by Enji on Oct 10, 2008 19:48:21 GMT 1
Tökjóó ez a sorozat!! ^^ Itt már a 2. résznél beindulnak az események, de valahogy még midnig nem tudtam kitalálni, hogy mi történik a végén. Körmömet rágva nézem majd végig x3
|
|
|
Koizora
Oct 10, 2008 21:11:02 GMT 1
Post by andyciccc on Oct 10, 2008 21:11:02 GMT 1
én végignéztem....de nem akarom lelőni a végét így nem kommentelek....
egyszerűen gyönyörű T_T
|
|
|
Koizora
Oct 10, 2008 21:35:28 GMT 1
Post by sanako on Oct 10, 2008 21:35:28 GMT 1
Hát ez tényleg egy elég szép történet... A legviccesebb az egészben, hogy egy internetes oldalon terjedt el, ahová ilyen regényeket írtak. xD Nem igazán tudok róla sokat, de gondolom valami lánynak sok ideje volt, és megírta ezt a történetet, ami sok másik ember kíváncsiságát keltette fel, és végül hopp filmre vitték... Aztán meg doramát is csináltak belőle... Én még csak a negyedik részig jutottam. A hétvégén megpróbálok összedobni egy új részt, de nem ígérek semmit... Nehogy aztán ne tudjam betartani. xD
|
|
|
Koizora
Oct 10, 2008 22:16:01 GMT 1
Post by deer on Oct 10, 2008 22:16:01 GMT 1
Én megvárom míg kész lesz a sorozat, utána majd megnézem. Nem szeretek két részt közt várni.
|
|