|
Koizora
Nov 27, 2008 19:12:34 GMT 1
Post by sanako on Nov 27, 2008 19:12:34 GMT 1
Tervezem, mivel végre megtaláltam a jó minőségű rawot. ^^ Csak, hát ahhoz is kell majd egy kis idő.
|
|
|
Koizora
Nov 27, 2008 23:08:37 GMT 1
Post by andyciccc on Nov 27, 2008 23:08:37 GMT 1
a mozifilm fordítása nálunk már elvileg ellenőrzés alatt áll de nem tuti, megkérdezem az illetékeseket, és majd megírom mi van vele ^^ csak hogy ne dolgozz feleslegesen inkább Bloody Mondayt csinálgass :D
|
|
|
Post by sanako on Nov 28, 2008 6:53:49 GMT 1
Ok, köszi az infót. ^^
|
|
|
Koizora
Nov 28, 2008 16:27:34 GMT 1
Post by andyciccc on Nov 28, 2008 16:27:34 GMT 1
nah beszéltem Hanikoval, dec 6 vagy 7-én vizsgáznak, utána jön az is ki a felirat már kész csak az átnézés meg az utómunkálatok vannak hátra
|
|
|
Koizora
Nov 28, 2008 21:14:11 GMT 1
Post by sanako on Nov 28, 2008 21:14:11 GMT 1
Értem. Akkor azt hiszem nem fogok neki látni.
|
|
|
Post by Leila on Dec 4, 2008 14:57:29 GMT 1
Sziasztok! A chatbe már megírtam mivel nem láttam a szememtől ;D ......azt akarom megtudakolni hogy miért nem tudom letölteni a Koizora utolsó 6. részét.....szerver hiba lenne? Más tölt a megaupload úgy hogy nem azzal van a baj....... nem értem... Egyúttal meg is köszönném hogy lefordítottátok mert nagyon tetszik......igaz kisírtam eddig a szemeim......és még hátra van a java(csak a 4.részig láttam,gondoltam jobb ha egybe nézem meg a végét)......már előre félek........remélem Happy end lesz a vége....habár...
|
|
|
Post by sanako on Dec 4, 2008 15:56:29 GMT 1
A feliratokat nagyon szívesen, örülök, ha azért tetszik a sorozat a sírások ellenére. ^^ Nem tudom, mi lehet a baj a videó letöltésével... Ellenőriztem és nekem működött. :S Lehet a megaupload-al van vmi baj. :S Végső soron torrent fájlt tudok szerezni hozzá.
|
|
|
Post by Leila on Dec 4, 2008 16:11:35 GMT 1
Megkértem egy ismerősöm töltse le nekem de nála is megállt a töltés.... mást lebírtam tölteni a megauploaddal én is erre gondoltam hogy lehet ez a baj,de nem.... Torrentest én is néztem....de nincs seed...nagyon lassú!
|
|
|
Post by sanako on Dec 4, 2008 16:37:31 GMT 1
Keresgéltem hátha fennt van valahol, de sehol nem találtam, csak egy angol hardsubos videót, aminek itt a linkje: www.megaupload.com/?d=Y1UQX2JXKár, hogy a torrent lassú. Remélem működni fog a megaupload... Tegnap nekem sem volt jó, egy filmet próbáltam letölteni, de a vége felé megszakadt. :S
|
|
|
Post by Leila84 on Dec 4, 2008 17:57:49 GMT 1
Köszi szépen....próbálkozok,hátha összejön egyszer csak! Ezt szépen tölti amit belinkeltél....remélem a felirat is jó lesz hozzá! Még egyszer köszi a segítséget! Végig néztem....hát síró görcsöt kaptam...gondolom tudjátok milyen az mikor hangosan elkezdtek zokogni és nem akar szűnni... A sírás nem volt meglepő senkinek itthon....talán az se hogy ennyire zokogtam,de hát ki bírná ki...? Egyébként lenne egy kérdésem ami nem tiszta...viszont aki még nem látta....de nem látok spoilert....tehát vigyázat!!! az a kislány a végén ki volt? Hiro gyermeke?*reménykedik*Vagy megházasodott?És az a papir az anyakönyvi az hová lett,ami tapostak?*mérges érte*Bocsánat hogy ennyit írtam...
|
|
|
Post by sanako on Dec 4, 2008 22:19:29 GMT 1
Örülök, hogy ennyit írsz. Sőt, írhatsz még többet, amennyit csak akarsz. Elvileg erre van a fórum. ^^ Fúú, hát az a gyerek a végén nem tom' ki gyereke volt. Mert a filmben ilyen speciel nem is volt... De, mivel nem mutattak semmilyen apukát, így gondolom Hiro az. Ezt a gondolataidra bízták szerintem. És az anyakönyves papírral sem tudom, hogy mi lett. Ilyesmi sem volt a filmben. xD De amúgy jó, hogy kérdezed, mert most így engem is el kezdett zavarni... Nem is gondolkodtam el rajtuk, csak átsiklottam felettük. Lehet ez a sorozat sok mindent a képzeletünkre akart hagyni. xD
|
|
|
Post by andyciccc on Dec 6, 2008 0:38:13 GMT 1
Leila átérzem, én az utsó rész elejétől úgy bőgtem mintha a szívemet tépték volna...csak öltem magamhoz a kispárnámat és sírtam...végülis stresszlevezetésre is jó xD legalábbis én megkönnyebülök, ha kisírom magam ezeken a doramákon bár haverom mazochistának tart emiatt xD max perverz lehetek xD (meg pedofil...--->Miura) xDxDxDxD
|
|
|
Koizora
Dec 15, 2008 11:31:50 GMT 1
Post by beszy on Dec 15, 2008 11:31:50 GMT 1
Sziasztok! Én nagyon nagyon meg akarom nézni és nagyon nagyon nem tudok japánul! Végigolvastam a fórumot, minden általam ismert módon próbálkoztam, de egyszerűen nem tudom behozni a felíratot! Egy nagyon elszánt és lelkes ember segítségét kérem, akinek elég türelme lenne nekem elmagyarázni.... De mit is kéne tennem, hogy VÉGRE TELJES SZÉLES VÁSZNÚ MAGYAR FELÍRATÁVAL ÉLVEZNI TUDJAM EZT A DORÁMÁT, AMIT RÉGÓTA VÁGYOK MEGTEKINTENI!!!!!!!!
|
|
|
Koizora
Dec 15, 2008 19:08:26 GMT 1
Post by sanako on Dec 15, 2008 19:08:26 GMT 1
Hát először is, a videó és a felirat nevének egy az egyben egyeznie kell. (szóköz, kis és és nagy betű, mindennek...) Ezután kell, hogy legyen K-lite codecpack-nek lenni a gépen... És nem árt, ha van aegisub nevű programod sem. Plusz az összes Koizorás fontot be kell másolnod a c/windows/fonts mappába... Ezekkel megvagy?
|
|
|
Koizora
Dec 16, 2008 13:32:09 GMT 1
Post by beszy on Dec 16, 2008 13:32:09 GMT 1
Már meg tom nézni, köszönöm a segítséget! Most jön a negyedik rész, már pár könnycseppet elmorzsoltam mikor elment a baba...
|
|