|
Post by sanako on Sept 23, 2008 21:13:25 GMT 1
Tömör? xD Értem... Nyugodtan szekálhatsz a Seigivel, mert úgy legalább motiválsz. Szóval majd feltétlenül szakítok rá időd. ^^ Na de most megyek aludni... Holnap egy újabb extra hosszú nap lesz... xD
|
|
|
Post by Enji on Sept 23, 2008 21:14:53 GMT 1
Huu...elolvastam a Koizora ismijét és asszem ez is egy kedvenc lesz!!! (fehér hajú pasiXD) A filmet is felteszitek majd? Vagy azt már megcsinálta vmelyik FS magyarul? Lesz hozzá ismertetõ vidi?
|
|
|
Post by Enji on Sept 23, 2008 21:25:54 GMT 1
Hu...ilyen se volt még...XD 1 perc különbség az írásaink között
|
|
|
Post by sanako on Sept 24, 2008 5:35:36 GMT 1
Először én a filmet akartam lefordítani (annak már megvan a negyede), csak abbahagytam, mert időközben belenéztem a sorozatba. De a filmet is le szeretném fordítani végig. ^^ De először most a sorozat. (vicces, hogy 1 perc volt az írásaink között amúgy csak én közben tegnap leléptem, szóval így suli előtt tudtam csak válaszolni...)
|
|
|
Post by Enji on Sept 24, 2008 16:51:03 GMT 1
Azt is várom~ Most nézem az elsõ részét.. Tök jó Te még akkor sulivan voltál?
|
|
|
Post by sanako on Sept 24, 2008 17:29:36 GMT 1
Dehogy, akkor már itthon voltam... Csak másnap reggel suli előtt írtam... Vagy hát ma reggel... Örülök, ha tetszik a Koizora. ^^ Az első rész még semmi... Majd a későbbiekben.
|
|
|
Post by Enji on Sept 24, 2008 21:31:31 GMT 1
XD Reggel én zombi vagyok... 1x suliba apám pólóját vettem fel...XD kb dél fele tudatosult bennem, h az apa izzadt büdös pólója, ...-.- Még jó, h volt a tesi zsákomban dezodor...XD Jó az elsõ rész is, bár...olyan nagy fejük van a pasiknak. Bár lehet, h fel van tupírozva a hajuk... Hiro tök cuki...XD emlékeztet exemre...(csak Hiro aribb ) Kivi vok mi lesz majd vele, mer a csaj folyton úgy emlegeti, mintha már nem élne...elgázolja egy autó és meghal? vagy mi? már így a legelején felmerült bennem pár kérdés, szal lesz vmi ok, h végignézzem x3 Egy kicsit olyan mûvész film beütése van. Ofõnkkel mindiug olyan filmeket nézünk, szal már profi vagyok benne
|
|
|
Post by sanako on Sept 25, 2008 16:44:49 GMT 1
Hát a filmet nem csinálták ennyire művészire, a sorozat annál inkább olyasmi lett... Amúgy szerintem a hajuk miatt tűnik a fiúk feje nagynak. xD Hiro tényleg tök ari, de ha láttad volna a filmes Hirot... Nekem ő a favoritom. (L) És apukád pólója nem volt egy kicsit gigászi rád? xD
|
|
|
Post by sanako on Sept 25, 2008 16:51:14 GMT 1
Jajj még annyi (ez még nem hivatalos), hogy lesz egy kisebb doramacon a www.dorama.hu szervezésében. Egyelőre nem tudjuk hányan leszünk, de előreláthatólag elég kevesen. Viszont, ha összegyűlik úgy 20-25 ember, akkor kibérelünk valami helyet együtt. Gondoltam rád is Enji, mert gondolom lenne hozzá kedved. ^^
|
|
|
Post by Enji on Sept 25, 2008 18:00:26 GMT 1
Láttam már a filmrõl is vidiket Ott nem olyan nagy a feje mint sorozatban xP DehogynemXD majdnem térdemig ért Hm...érdekesen hangzik ez a doramacon..XD lehet elmegyek, ha lesz rá idõm xP
|
|
|
Post by sanako on Sept 25, 2008 20:20:44 GMT 1
Örülnék neki, ha jönnél a doramaconra. Pontos időpontot még nem lehet tudni, de ha ki lesz tűzve, akkor szólok. ^^ Szerintem tuti jó lesz, szóval érdemes rá eljönnöd. Vicces lehettél abban a pólóban. xD Hát ja a filmes Hironak nem olyan nagy a feje. xD
|
|
|
Post by Enji on Sept 25, 2008 21:10:56 GMT 1
A Sekai FSen az van kiírva, hogy holnap leszXD legalábbis vmi dorama tali van kiírva frissítések köuzött... és büdös... hát akkor mostmár a sorozatbeli Hiro a Nagyfejû HiroXD Huu, a japán csaksziknak olyan poén hajuk szokott lenniXD bbár ha én megcsinálnám ugyan olyanra tuti kiröhögnének, h milyen kislányos stb xP
|
|
|
Post by sanako on Sept 26, 2008 5:30:47 GMT 1
Hát Japánban más a divat... Eléggé más... A Sekai FS is tervez doramatalit, de mi nem arra megyünk. Mert amiről én beszéltem azt a dorama.hu szervezi. (mármint, ha jössz akkor "mi" arra megyünk ) De amúgy nagyon vicces, mert kb se Aya (dorama.hu) se Ariana (sekai fs /bár nem tom ő szervezi-e de gondolom) nem tudták, hogy a másik szervezi a találkozót... xD Szóval így szépen egymás mellett szervezgették, aztán Aya átnézett a Sekaira és ott látta, hogy ők is szerveznek. Szóval tök vicces.
|
|
|
Post by Enji on Sept 26, 2008 13:53:26 GMT 1
Japánba akarok menni!!XD Megtanulok gyorsan japánul és kimegyek oda tanulni Tök poén ott az iskola rendszer, bár ha puskázol kirugnakXD... de pl az egyenruhák nagyon jók. Mi sulinkban is van vmi köpeny...de az iszonyat roda...olyan mint egy kék férfi ing... Megpróbálom rátukmálni az igazgatóra, h legyen olyan egyenruha mint a VampireKnightban az annyira tetszikXD Hát, ha tudok akkor megyekXD Attol függ mikor lesz és, hogy odatalálok-e....XD
|
|
|
Post by sanako on Sept 26, 2008 20:23:13 GMT 1
Én is nagyon szeretnék Japánba menni, de olyan drága lenne. XD A repülő jegy... A szállás... xD Hát sokkal szigorúbb ott az iskolarendszer. Igazából nem tudom össze egyeztetni a doramákban látott iskolai életet az egy-egy japán iskolarendszerről szóló cikkről... Mert a doramákban minden olyan lazának tűnik (pl a Gokusenben xD), de sok cikket olvastam róla, hogy a japán diákokat mennyire túlhajszolják, és hogy szigorú a suli, nem hangoskodnak, stb... Szóval már tényleg nem tudom, hogy mit gondoljak. A Vampire Knight-os egyenruha tényleg tök jó. Bár én nem igazán hordok szoknyát, szóval nem szeretném, hogy az én sulimban legyen egyenruha. Az odatalálós dolgot biztos el tudjuk intézni, mert szerintem majd együtt találkozni kéne valahol és onnan együtt átvándorolni. Az időpontot még nem lehet tudni, de amint lesz valami konkrétum azonnal megírom. ^^
|
|