|
Post by erzsi69 on Dec 27, 2010 19:58:50 GMT 1
Tényleg tud valaki valamit Sanakoról? Remélem, hogy nem beteg. Én is csak az tudom mondani, hogy: Ganbatte DoramaHeaven! EscapistPrincess: Vizsgákkal mi újság? Mennek? Gondolom az első féléved elég húzós lehetett, mert azért csak bele kell rázódni az egyetemi életbe Beszy: Drukkolok a dimplomádhoz. Miyavi koncertre mész?
|
|
|
Post by beszy on Dec 28, 2010 23:19:04 GMT 1
Először is Gratulálok Erzsi a Fansubotokhoz, be is "reggeltem" a követésre^^. Köszi, de a diploma ugrott a következő félévre... a jó barátunk a Tanulmányi Osztály beleköpött a levesembe, de már megnyugodtam és végül is nem is bánom, így kövi félévre is lesz diákom meg nem kell TB-t fizetnem. Persze már zsírozom itthon az ősöket, hogy megyek Miyavi koncertre! Te mész? Hát sok minden történt a háttérben, amit a nyilvánosság még nem tud, vagy csak félig tud... én kiléptem a DH-től és átmentem a Byakuyához, ezért tőletek is elnézést kérek, hogy csak most szólok. ^^' Sanakoval viszont mindent megbeszéltem és maradtunk barátnők, meg van közös projektem is a DH-val. Nah arra akarok kilyukadni, hogy beszéltem Sanakoval a múlt héten és szegénykém nagyon el van havazva, készül a vizsgáira, meg érettségizik is az év végén meg vmi színdarabban is van, szóvl ellepte a mély víz, ezért nem ér rá doramazgatni, de nem hagynak abba semmit, mindenki nyugodjon meg!
|
|
|
Post by erzsi69 on Dec 29, 2010 13:47:47 GMT 1
Köszi a gratut és azt is, hogy a követőnk lettél Miyavira nem megyek, még nem barátkoztam meg vele. Én szerencsére nem tudom a belügyeket. Azt viszont látom, hogy megint halódik minden. Ilyen már volt és idáig mindig sikerült talpra állni. Most is drukkolok, hogy sikerüljön
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Dec 29, 2010 22:49:43 GMT 1
Erzsi, köszönöm az érdeklődést, haladgatok a vizsgáimmal Már három megvan, 3-4-5 jegyekkel (asszem méltán mondhatom, hogy javuló tendenciát mutatok ), meg van két gyakorlati jegyem is, még öt vizsgám van hátra, de 13.-án végzek mindennel Az elején nagyon izgultam, most, hogy túl vagyok már néhány vizsgán, kezdek belerázódni, megtanulni, hogy mennek a dolgok Úúúú, megint lesz Miyavi koncert? A legutóbbin voltam, de sajnos nem sikeredett olyan jóra az élmény Órákig sorban álltunk a bejáratnál, utána meg tömeg volt, hőség, látni semmit nem láttam (pedig kb 4. sorban álltam), amikor beszélt, azt nem lehetett érteni, mozogni se nagyon lehetett a tömeg miatt :S De elmondhatom, hogy láttam és hallottam Miyavit élőben
|
|
|
Post by beszy on Dec 30, 2010 0:12:48 GMT 1
És nem akarsz még egyszer elmenni rá Pitiszkám? Csinálnánk egy nagy élményt... elvileg Neji is jönne, de még semmi sem biztos. Holnap talizom "Anyuval"és kifaggatom a dolgokról. Veled is jó lenne már végre talizni és dumálni egy jót... így neten nem olyan... :S De legalább már kb időpontot ledumáltunk! ^^
|
|
|
Post by parkminrin on Dec 31, 2010 18:37:09 GMT 1
Sziasztok Mindenkinek Nagyon boldog Új Évet Kívánok
|
|
|
Post by erzsi69 on Dec 31, 2010 18:55:53 GMT 1
Boldog Új Évet Kívánok minden Doramaheavenes fordítónak és az idelátogatóknak!
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Jan 1, 2011 14:51:09 GMT 1
Én is nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek Lassie, még gondolkozom rajta, de ha nem is megyek, szálláshelyet fel tudok ajánlani Amúgy csütörtökig most kicsit sűrű lesz a program, de csütörtök délutántól köv hétfőig bármikor a tiéd vagyok Valamit Nejiékkel is kellene alkotni, nem tudom, hogy érnek rá mostanában (gondolom, ők is eléggé el vannak havazva).
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Mar 1, 2011 15:44:28 GMT 1
No, hol van mindenki? o.O Nagyon behalt a fórum, meséljetek, mi történik mostanában veletek? Én éppen nagy szobaátalakítás közepén vagyok, egyelõre sajnos még ott tartok, hogy a szekényeket nézem át, szelektálom a cuccaimat, úgyhogy minél elõrébb jutok a takarításban, annál nagyobb kupi lesz Viszont már van hely az íróasztalfiókjaimban és a ruhásszekrényemben Ha minden jól megy, akkor hétvégén már tudunk festeni is ^^
|
|
|
Post by erzsi69 on Apr 23, 2011 21:01:09 GMT 1
Kedves Sanako! Eme jeles napon nagyon boldog szülinapot kívánok Az érettségihez pedig egy nagy kalappal
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Jul 14, 2011 10:12:59 GMT 1
Nah, kivel mi a helyzet így nyár közepe táján?
|
|
|
Post by erzsi69 on Jul 14, 2011 12:10:59 GMT 1
Nah, kivel mi a helyzet így nyár közepe táján? Már kezdem nehezen tûrni ezt a nagy meleget Egyébként minden oké, a nyaraláson is túl vagyok. Látom, hogy egyedül próbálod tartani a frontot. Most, hogy már vége az érettséginek és a vizsgáknak jó lenne, ha a többi fordítóról is hallanánk valamit. Dolgoznak egyáltalán valamin, vagy feladták és eltûntek? Nem igazán jó, hogy hónapok óta semmit sem tudunk róluk. Sanakot is felköszöntöttem itt, de úgy látom, hogy felesleges volt, mert nem érdekli az oldal
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Jul 14, 2011 22:09:22 GMT 1
A meleget én is nehezen tűröm, szerencsére tavaly nyáron apum meglepett egy ventilátorral, úgyhogy már sokkal jobb a helyzet Hol nyaraltál? ^^ Próbálkozom, próbálkozom, bár nekem februártól könnyű dolgom volt, mert passzívon voltam, szóval ráértem doramázni Sanako él még, sikeresen leérettségizett, a szerelem is dúl feléje, de jön majd errefelé remélhetőleg és mesél, azt írta, két hétig még itthon van Érdekli őt az oldal, csak lejjebb csúszott a prioritások között, ennyi az egész. Addig pedig itt vagyunk mi és életben tartjuk a lángot *nagyon költőinek érzi magát*
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Jul 14, 2011 22:51:10 GMT 1
FIGYELEM, FIGYELEM! Hehh, ezt mindig ki akartam írni Nah, de ez tényleg fontos: Kaptam egy e-mailt a IloveArashi FS-tól, hogy a fansubok közti együttműködést és összetartást erősítendő, létrehoztak egy FS közösségi oldalt (legalábbis azt írták, létrehozták, bár url címet nem találtam hozzá), továbbá szeretnének egy össznépi talit összehozni. Hasonló, mint ami tavaly volt, gondolom, arra sajnos munka miatt nem tudtam elmenni, bár kíváncsi lettem volna a többiekre Kértek visszajelzést pár mondatban, továbbá a csapat taglistáját, ha mindebben szeretnénk részt venni. Még majd kicsit én is tájékozódom, de akit érdekel, az szerintem nyugodtan kérdezze Salminát, Nykyt, vagy Arinát a részletekről. Én személy szerint jó ötletnek tartom ezt az egészet, legalább nem lesznek a projektekben átfedések, és a kommunikáció is egyszerűbb lesz a csapatok között. Jah, és akit érdekel a teljes e-mail, annak szívesen elküldöm, csak kicsit hosszú lett volna bemásolni ide az egészet
|
|
|
Post by erzsi69 on Jul 15, 2011 12:05:49 GMT 1
Evia-szigetén voltunk. Végig jó időnk volt, esténként kellett a klímát is használni. Aztán hazajöttünk és majd megfagytam. Nem tudom, hogy mennyire publikus, ezért a weblap címét pü-ben írom meg. A weblap csak a fordítók előtt nyitott. A tavalyi fansub talit nem ők rendezték. Mi már beregisztráltunk jó pár fansub csapattal együtt
|
|