|
Post by erzsi69 on Nov 25, 2010 18:29:29 GMT 1
Jajj, de kedves vagy, nagyon köszönöm :') Sikerült valami jót találnod? Egy másik fórumon Marcsi írta, hogy Yoko a téli szezonban kapott egy doramában szerepet. Te hallottál róla valamit? Én nem találom sehol.
|
|
|
Post by mangahangya on Nov 30, 2010 16:25:50 GMT 1
Sziasztok! Én is ép testben éppen, hogy élek, de valahogy csak túl fogom már élni ezt a tanévet! Az egyetemistáknak egy kalappal a vizsgákhoz! Kedvcsinálónak itt egy kis Kokia, kicsit érdekes a hangzása, de horrorfilmekhez ez kell..
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Nov 30, 2010 20:04:10 GMT 1
Erzsi, én sem tudok sokat, csak a Hidarime Tantei Eye-ról tudok, de az még januárban volt, meg most az 8Uppers-rõl (uhh, ahhoz is van már angol feliratom, csak még nem sikerült megnéznem o.O), viszont találtam egy ilyet: www.imdb.com/title/tt1772721/Eszerint még forgatnak, és még nincs cím Kíváncsi leszek, remélem megint valami olyasmi karaktere lesz, mint a 0 Goshitsu no Kyaku-ban, az annyira jól állt neki *.* Huhh, én meg az Arigato Okan! zenéjét keresem már mindenhol, de egyszerûen nem találom Amúgy találtam sok szépet jpopsukin, onnan húztam le a Life és a Puzzle DVD-t is ^^ Úgyhogy nagyon hálás vagyok a meghívóért *.* <3 Mangahangya, jó az idõzítésed, imádom ezt a számot, meg a filmet is szerettem (a Giniro no Kami no Agito betétdala volt), és mostanában nagyon kaki lelki állapotban voltam, de ezzel most nagyon feldobtál ^^ Huhh, bennem most kezd el realizálódni, hogy két hét múlva elkezdõdnek a vizsgáim o.O Szegény Beszy már elkezdte, úgyhogy sok-sok pozitív gondolatot kérünk sugározni felé, hogy minden jól menjen neki, és véget érjenek a diákévei Ganbatte!
|
|
|
Post by erzsi69 on Dec 1, 2010 10:31:09 GMT 1
Boldog szülinapot parkminrin!
|
|
|
Post by erzsi69 on Dec 1, 2010 10:52:37 GMT 1
|
|
|
Post by erzsi69 on Dec 1, 2010 18:03:38 GMT 1
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Dec 4, 2010 1:04:06 GMT 1
Erzsi, ugye Már hónapok óta vadászom a zenéjét, de egyszerűen lehetetlenség megtalálni. *hüpp* Wááá, Suba-chaaaan Olyan édes, hogy folyton ni hao-t mond xD Az meg tipikus, hogy a Kanjani8 a felvétel kellős közepén kezdi el megbeszélni, hogy mit is kellene mondani Imádom ezeket a marhákat, őket kérem a fa alá ^^ (najó, ha másként nem megy, kiegyezem egy Red Rangerrel is :3)
|
|
|
Post by erzsi69 on Dec 4, 2010 19:24:00 GMT 1
A súgógépre kiírhatták volna a köszönömöt is, ha már a danke schön és a спасибо ott volt A Best Artist-ot szoktad nézni? December 15.-én lesz a NTV-n. Én bele szoktam tekerni és célirányosan azokat nézem, akik érdekelnek
|
|
|
Post by parkminrin on Dec 5, 2010 20:58:29 GMT 1
Boldog szülinapot parkminrin! Drága Erzsi69! Itt is megköszönném hogy gondoltál rám Nagyon nagyon aranyos vagy! És így utólag is bocsánatot kérek amiért csak most teszem ezt meg Itt a közösségi oldalon igazából még nem is nagyon jártam
|
|
|
Post by erzsi69 on Dec 5, 2010 21:07:55 GMT 1
Drága Erzsi69! Itt is megköszönném hogy gondoltál rám Nagyon nagyon aranyos vagy! És így utólag is bocsánatot kérek amiért csak most teszem ezt meg Itt a közösségi oldalon igazából még nem is nagyon jártam Hát, néha ide is benézhetnél, ha van kedved Most elég nagy a pangás, mert mindenki vizsgára készül és gondolom tanul ezerrel
|
|
|
Post by parkminrin on Dec 6, 2010 14:26:28 GMT 1
Kedvem az mindig lenne csak idõ ami kevés és most hogy új munkahelyem van ill lesz holnaptól még kevesebb lesz De azért majd igyekszem ide is többször bejelentkezni
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Dec 6, 2010 16:50:13 GMT 1
Erzsi, nem szoktam nézni, de lehet, hogy majd belepillantok, ha lesz rá idõm Most éppen Kanjani8 koncerteket nézek, a Puzzle-n és a 47-en már végigmentem (47 nagy kedvenc, különösen a Neoki Dokkiri, az mindig feldobja a napomat ), most a Heat up! jön, csak ne közeledne annyira a vizsgaidõszak x'D
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Dec 6, 2010 16:53:07 GMT 1
El is felejtettem, ezt a két videót most hétvégén találtam, és azóta ezeken nyálzok
|
|
|
Post by erzsi69 on Dec 6, 2010 18:25:23 GMT 1
Jó, hogy a 47-et említetted. Már nem is tudom, hogy milyen rég néztem utoljára. Megyek is és előkotrom, mert már a Puzzle-t ronggyá hallgattam, néztem. Nálam "háttér zaj"-ként is mindig megy valami A koncertfelvételeket én is nagyon szeretem, mert teljesen más, mint egy PV. Egyébként érdekes, de nálam hangulatfüggő, hogy éppen Arashi-t vagy Kanjani8-t hallgatok. Régebben NewS-t is hallgattam, de most már egyre ritkábban. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a NEWS Dome Party 2010 Live!
|
|
|
Post by erzsi69 on Dec 6, 2010 18:27:54 GMT 1
Kedvem az mindig lenne csak idõ ami kevés és most hogy új munkahelyem van ill lesz holnaptól még kevesebb lesz De azért majd igyekszem ide is többször bejelentkezni Sok sikert az új munkádhoz Ha majd lesz időd, azért gyere
|
|