|
Post by erzsi69 on Oct 12, 2010 12:56:34 GMT 1
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Oct 12, 2010 13:43:38 GMT 1
Júúj, ezt még nem láttam o.O Tacchon haja brutál, a barna jobban állt neki De a többieké most el volt találva, Yasu végre nem olyan, mint egy gimis, Baru meg nem olyan, mint egy jól konzervált hatvanas (vissza is tért a régi csöpögõs reakció, amit a Neoki Dokkiri alatt sikerült kifejlesztenem xD) Mondjuk, ez a szám nekem olyan kis semmilyen :S
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Oct 17, 2010 21:58:21 GMT 1
Erzsi, még ugyan nem hivatalos, de felkerült az 8uppers album: www.megaupload.com/?d=DS34ZPA9www.megaupload.com/?d=5BFRYIQSÉn még nem töltöm le, megvárom a hivatalos megjelenés idejét Nagyonnagyon csábít, hogy megvegyem, de ha megveszem, akkor tuti a Limited Special-t venném, az meg olyan dráááága De lehet, hogy a kajapénzembõl lefaragok, mert nekem keeeeell o(>.<)o
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 18, 2010 18:33:43 GMT 1
Köszi a linkeket Ha esetleg mégiscsak a limitált változatot rendelnéd meg, abban én is benne lennék. Felezhetnénk a szállítási költséget. Ha döntöttél róla, akkor majd írj egy e-mailt A számról meg annyit, hogy mikor hallgattam valahogy olyan ismerős volt. Aztán rájöttem, hogy egy kicsit hasonlít egy régi Cserháti Zsuzsa számra. Szerintem azért nem rossz
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Oct 18, 2010 18:53:10 GMT 1
Ohh, pont ma délután rendeltem meg a Limited Specialt :S Viszont az a jó a dologban, hogy yesasia.com 39$ fölött ingyenes szállítást kínál, úgyhogy végülis a szállítási költség így is mindegy lett volna Szóval, ha ezt eddig esetleg nem tudtad volna, akkor nagyon tudom ajánlani a YesAsia-t, mert én így a szállítási költségen spóroltam négyezer forintot o.O Am az Animal Magic így többszöri hallgatás/vidi nézés után már nekem is tetszik, engem a régi yakuza filmekre emlékeztet a hangulata
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 18, 2010 19:40:54 GMT 1
Hát akkor erről lekéstem Itthon szoktam webáruházaktól rendelni, de külföldről még nem próbáltam. Kicsit tartok tőle. Majd megnézem jpopsukin, hátha valaki felteszi az egészet. A múlt héten onnan szedtem le a Life dvd-t. Még ki kéne írnom, hogy meglássam, hogy milyen Egyelőre a most még a favorit a Tour 2009 Puzzle dvd
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Oct 20, 2010 9:29:32 GMT 1
Nálam ez a netes vásárlás már lassan mániává növi ki magát, úgyhogy most próbálom minél jobban visszafogni magam, és nem megvenni minden hülyeséget ^^" Hm, azt jól látom, hogy jpopsuki meghívásos lett? o.O Pedig szerettem volna én is leszedni a dvd-ket, legyen min csöpögnöm az óráim között
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 24, 2010 7:57:30 GMT 1
Én még amikor a régiről az újra való átállás volt, akkor regiztem. Ha jól emlékszem, akkor egy ideig nyitott volt.
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Oct 25, 2010 9:09:20 GMT 1
Én meg errõl csúsztam le
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 25, 2010 13:50:04 GMT 1
Én meg errõl csúsztam le Küldtem a gmailodra egy meghívót. Remélem, hogy megkaptad Majd csak az arányokra kell figyelni, hogy többet seedeljél vissza, mint amennyit letöltesz
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Oct 25, 2010 13:51:16 GMT 1
Jajj, de kedves vagy, nagyon köszönöm :')
|
|
|
Post by sammet on Oct 28, 2010 13:42:05 GMT 1
Hello mindenkinek , tudom hogy nem ide tartozik de nem tudja valaki mi tortent a d-addicts-al ?
|
|
|
Post by andyciccc on Oct 28, 2010 14:35:44 GMT 1
Hello mindenkinek , tudom hogy nem ide tartozik de nem tudja valaki mi tortent a d-addicts-al ? lejárt a domain-ük, reméljük mihamarabb észreveszik és meghosszabbítják :)
|
|
|
Post by sammet on Oct 28, 2010 14:47:11 GMT 1
Koszonet a gyors valaszert en is hasonlora gondoltam remelhetoleg gyorsan megoldjak
|
|
|
Post by sanako on Nov 4, 2010 15:08:26 GMT 1
D-addicts már működik, szóval beszéljünk inkább arról, hogy kivel mi újság? Már úgy hiányoztok... Végre szünet van a suliban, és tudok egy kicsit pihengetni, meg lehetséges, hogy tudok majd doramákkal is foglalkozni. De nem ígérek semmit, mert a szünetre is van elég tanulnivalóm... Például ének-zene szóbelire tanulni, meg hasonlók. XD Na, de ne is beszéljünk a suliról. Szóval kivel mi újság?
|
|