|
Post by erzsi69 on Sept 18, 2010 18:21:29 GMT 1
Kedves Andyciccc! Sok boldog szülinapot kívánok
|
|
|
Post by erzsi69 on Sept 18, 2010 18:26:20 GMT 1
Sanako: mizu veled? Remélem, hogy nem vagy beteg! Kedves többiek Conon volt valaki, vagy esetleg holnap megy? Ha volt valaki, akkor írhatna róla Azért remélem, hogy mindenki jól van és a nagy csend csak az iskolakezdés nehézségeinek tudható be
|
|
|
Post by andyciccc on Sept 19, 2010 19:36:01 GMT 1
Erzsi, köszi én nem voltam most conon, mert anyu jött hozzám hétvégére, majd a mondoconra tervezek menni, reméljük a cég is úgy akarja bér egy napra tuti eljutok
|
|
|
Post by erzsi69 on Sept 19, 2010 20:07:27 GMT 1
Mondocon? Arról még nem is hallottam. Hol lesz és mikor? Hasonló, mint az animecon? Vagy egy kicsit más?
|
|
|
Post by napfeny on Sept 23, 2010 9:00:31 GMT 1
Meg szeretnem kerdezni, hogy all a Seigi no mikita utolso resze. Mar csak egy resze van hatra mi nagyon varjuk, es orulni fogunk neki. Elore is koszi a valaszt.
|
|
|
Post by mangahangya on Sept 27, 2010 18:42:05 GMT 1
A Mondocon a Hungexpon kerül megrendezésre október 2-3-án, én is megyek rá. A tavaszit is ők rendezték... Amúgy idén sztem nagyobb durranás lesz talán ez, mint a PeCsás... ^^
|
|
|
Post by erzsi69 on Sept 27, 2010 19:51:17 GMT 1
A Mondocon a Hungexpon kerül megrendezésre október 2-3-án, én is megyek rá. A tavaszit is ők rendezték... Amúgy idén sztem nagyobb durranás lesz talán ez, mint a PeCsás... ^^ Köszi a választ Azóta már én is utána kérdezősködtem és az ismerőseim is azt mondták, hogy ez jobb, mint a másik. Az biztos, hogy jobb helyen lesz. A Pecsába sok minden zsúfoltak be és a nagy teremben egy talpalatnyi hely sem volt, levegő meg még úgysem. Lehet, hogy mi is megyünk, de még nem biztos. Jó szórakozást a hétvégére
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 6, 2010 15:31:20 GMT 1
Még mindig kihalt minden... Mangahangya: Hogy érezted magad a Mondoconon? Végül mi is kimentünk szombaton. Hogy mennyi mindent vettem volna A végén csak két manga lett belőle, de majd a következőre gyűjtünk egy kis pénzt. A keretbe még belefért volna egy bögre is, de se Arashi-s, se Kanjani8-s nem volt.
|
|
|
Post by sanako on Oct 9, 2010 15:23:42 GMT 1
Hahó! Még élek... Félig meddig. XD A suli teljesen kiszipolyoz most. Tényleg semmire nincs időm miatta. Naponta úgy fél órára jutok géphez, de olyankor már folyik ki a szemem. XD De most szorítottam egy kis időt, és összedobtam egy kis frisst. Majd remélem, hamarosan felkerül az oldalra. Amúgy azon kívül, hogy hulla fáradt vagyok a sulitól, semmi különös nincs velem. És veletek mi újság?
|
|
|
Post by mangahangya on Oct 10, 2010 20:18:31 GMT 1
Még mindig kihalt minden... Mangahangya: Hogy érezted magad a Mondoconon? Végül mi is kimentünk szombaton. Hogy mennyi mindent vettem volna A végén csak két manga lett belőle, de majd a következőre gyűjtünk egy kis pénzt. A keretbe még belefért volna egy bögre is, de se Arashi-s, se Kanjani8-s nem volt. Hát mi mind2 nap ott voltunk a conon, és rengeteg mangát vettünk, meg egyéb dolgokat.. Kokia koncertet is láttátok? Amúgy rajtam is kifogott ez az évkezdéses dolog, de már kezdek belerázódni... Remélem mindenki hasonlóan van ezzel!^^
|
|
|
Post by sanako on Oct 10, 2010 21:14:02 GMT 1
Hát igazából ez a belerázódásos dolog nálam elég hosszú folyamat... XD De a lényeg, hogy mindjárt itt az őszi szünet.
|
|
|
Post by beszy on Oct 10, 2010 23:43:33 GMT 1
Sziasztok! Én is megvagyok... még valameddig... aztán ki tudja mi/ki lesz belőlem... xD Örülök, hogy te is megvagy Sanako!!! ^^ Vártam, hogy írj... T_T Amúgy Sanako, te merre fele szeretnél tovább tanulni? Esetleg a debreceni egyetemen vmelyik szakán? xD Én sem nagyon érek rá mostanában... ez a félév nagyon kemény lesz nekem is... ugyanis ebben a félévben még meg kell írnom, ill. befejeznem a szakdogámat, félév végén vizsgáznom vagy 8 tárgyból 2 hét alatt (még reménykedem előre hozott vizsgákban meg félévközi ZH-kban), meg záróvizsgáznom... :S És ha minden sikerül, akkor végeztem Bsc-n... Hát nagyon remélem.... Szóval elnézéseteket kérem, de nem leszek egy aktív kb januárig.... :S Persze ha nagyon kerestek, meg hiányzom ( ) el tudtok érni... olvasom én a fórumot (egy héten egyszer), csak válaszolni nem mindig van időm... Ezt az üzit is halasztgatom már szeptember óta. "pitiszka hercegnővel" is csak ritkán tudok találkozni, sajnos! T_T De kedden talizunk, ne feledd!!
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Oct 11, 2010 16:58:38 GMT 1
Héjhóó, én is élek még ám Kicsit én is szétestem most, két héten belül le kell adnom egy dolgozatot a könyvillusztrációk történetérõl (nem, nem olyan érdekes téma, amilyennek hangzik, tényleg xD), jövõ héten info ZH (megjegyzem, eddig csak gyakra jártam be, mióta elkezdõdött a suli, még egy elõadáson se voltam x'D), utána matek ZH, és egyre csak közeledik a vizsgaidõszak, jaaajj o.O De Beszy mellett nem panaszkodhatok, csak hát új ez még nekem Amúgymegnemfelejtettemel >.< Sanako, édesem, várunk szeretettel a DE-n, ha kolit nem kapnál (és addig én se), akkor még az albérletbe is beszervezlek, csak gyere Amúgy nem tudom, ki hogy van vele, de nekem már hiányzik a doramázás, meg a fordítás Lehet, hogy majd foglalkozom kicsit Atashinchivel, hogy ha elmúlik ez a sulikezdési õrület, már elõ tudjak állni valamivel (bár egy rész már így is ott van Sanakónál, de megértem, hogy most nincs rá ideje )
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 11, 2010 20:15:50 GMT 1
Örülök, hogy mindannyian jól vagytok Kitartást mindenkinek a félévhez, ahogy olvasom kemény lesz. mangahangya: Kokia koncerten nem voltunk. Igazából nem is tudom, hogy milyen zenét játszik EscapistPrincess: Ha már lesz az új Kanjani8 albumhoz letöltési linked, akkor elküldenéd? Előre is köszi
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Oct 11, 2010 21:05:44 GMT 1
Erzsi, majd 20.-án jön ki az új album, de már remegve várom, szóval remélem, hamar lesz hozzá link ^^ Ha meglesz, természetesen elküldöm (feltéve, ha nem leszel gyorsabb nálam )
|
|