|
Post by EscapistPrincess on Aug 10, 2010 11:52:21 GMT 1
Beszy, köszönöm ^^ Igen, gólyatáborba megyek. Eredetileg nem akartam, de meggyõztek, és igaz is, hogy legalább elõre megismerem a csoporttársaimat, meg így hátha nem tévedek el elsõ héten mindenhol xD (ami a gimiben megesett velem ) Én is Kossuth I-II, Campus Hotel valamelyikébe szeretnék bejutni, mert azok a legszimpibbek. Ráadásul a szobánkénti külön vizesblokkot is nagyon díjaznám
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Aug 15, 2010 23:41:15 GMT 1
No, hova tûnt mindenki? Én kedden letúrázok nagypapámhoz, de most vettünk ilyen tímobájl mobilinternetet, vagymiahöt, úgyhogy azt belövöm nála is, és akkor végre tudok ott is netezni Addig meg tessék mán aktívkodni. Sanako, édesem, még mindig várom azt a csoportképet
|
|
|
Post by sanako on Aug 16, 2010 19:54:22 GMT 1
Na itt vagyok... Volt minden az elmúlt pár napban: esküvő, vásárlás, városnézés, kirándulás, stb... De most már itthon vagyok, és itt ülhetek a saját gépemnél. Ennek örömére elkészült a Seigi no Mikata 9. része. XD EP, a csoportképet küldöm, csak még mindig nem volt alkalmam felmásolni a képet. XD
|
|
|
Post by beszy on Aug 23, 2010 14:54:47 GMT 1
Én is megérkeztem, jelentem élek. xD Sanakóm, majd írjál mailt, ha tudsz, mert már nagyon hiányzol, és kib**** régen beszéltünk!!!!!! Ezt veheted parancsnak is EscapistPrincess te már a gólyatáborban vagy? Vagy mikor kezdődik?
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Aug 24, 2010 16:44:11 GMT 1
Beszy, gólyatábor 1-jén kezdõdik. Végülis a kolit nem kaptam meg, úgyhogy most tépjük a hajunkat és albérlet után kajtatunk -.- Szombaton megyünk le, akkor járjuk körbe azokat, amiket eddig felhívtunk, aztán majd meglátjuk...
|
|
|
Post by beszy on Aug 24, 2010 22:36:06 GMT 1
Pfú én a hétvégén nem leszek itthon... :S De 1.-én talizhatunk, ha szeretnél... Ha benne vagy, akkor írd meg hogy hányra vagy hányig kell "beiratkozni" vagy mit csinálni, és ha gondolod, akkor előtte összefuthatunk.
|
|
|
Post by beszy on Aug 26, 2010 21:21:52 GMT 1
öm... én nem erőltetek semmit EscapistPrincess!
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Aug 27, 2010 13:13:03 GMT 1
Beszy, bocsi, kicsit szerteállt a fejem a héten Pont ma jött meg a tájékoztató, meg a programismertetõ a gólyatáborról, 1.-én igazából elég sok idõ van, mert 12.00-16.30-ig kell megérkezni és regiszrálni Mint már írtam, szombaton megyünk megnézni az albérleteket, úgyhogy még nem tudom, hogy lesz, találunk-e valamit. Ha igen, és ha lehet, akkor sztem már hétfõn vagy kedden leköltözöm, meglátjuk még... Na, de a lényeg az, hogy 1-én szerintem már mindenképpen korán lent leszek, úgyhogy összehozhatunk valamit ^^ Nagyon örülnénk, ha találkoznánk, esetleg egy kis idegenvezetést is belevihetünk a dologba ^^
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Aug 31, 2010 9:13:08 GMT 1
No, nagyon kihaltunk o.O Kivel miújság van? Én holnap költözöm, meg gólyatábor, úgyhogy egy hétig nem leszek, 6.-án jövök haza, és 9.-én megyek vissza, de akkor már meglesz a laptopom, szal semmi akadálya a kockulásnak Amúgy már elõre félek, a sulitól is, meg hogy három idegennel fogok együtt élni o.O Remélem, jófejek lesznek, esetleg valami kis Ázsia-szeretet is lehetne bennük, legalább annyi, hogy toleráljanak, mikor max hangerõn Eito-t kornyikálok xD Beszy, holnap délre leszek lent, valszeg elõbb becsekkolok a gólyatáborba (hátha a korán érkezõk még jó szobákat kapnak xD), 1-kor találkozom a fõbérlõmmel, megkapom a kulcsokat, meg berakok néhány cuccot, sztem 2 körül már bõven rá fogok érni
|
|
|
Post by beszy on Aug 31, 2010 11:14:42 GMT 1
Beszy, holnap délre leszek lent, valszeg elõbb becsekkolok a gólyatáborba (hátha a korán érkezõk még jó szobákat kapnak xD), 1-kor találkozom a fõbérlõmmel, megkapom a kulcsokat, meg berakok néhány cuccot, sztem 2 körül már bõven rá fogok érni A biztonság kedvéért itt a számom: Szia! Bocsi, hogy nem írtam... Én is most akartam megnézni a mailod, hogy megírjam a számom. Akkor beszéljük meg a 2 órát, de majd még küldök sms-t, mert 9-re jön a villanyszerelő... remélem befejezi addigra. Meg majd azt is megbeszéljük, hogy hol találkozzunk... Hm... nem tom, te milyen helyeket ismersz, ahová el is tudsz jutni? Mert sztem azt könnyebb felsorolni. Vagy ha megmondod hová menjek, nekem úgy is jó. Mindjárt írok neked egy sms-t, hogy tudassam veled, hogy én vok, és hogy lementhess. Am sztem töröld ki innen a forumból a számod, én már leírtam. Mert vannak lüke emberek, akik szeretik az embereket zaklatni.... :S
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Aug 31, 2010 15:22:12 GMT 1
Nah, töröltem, téged meg mentettelek (csak még nincs pénz a kártyámon, este lesz feltöltve). Igazából én egyelõre csak az egyetemig találok el szerintem, de lehet, hogy veszek majd egy térképet xD (bár én és a térkép, ááá) Meg majd bérletet is szeretnék venni, ma voltam igazolványképet csináltatni. Végre van egy aktuális igazolványképem, mert a gimis diákomban hetedikes képem van xD Amúgy remélem, nem fog egész héten szakadni az esõ, mert így kellemes lesz az éjszakai túrázás -.-
|
|
|
Post by beszy on Sept 1, 2010 0:03:04 GMT 1
Oksi, akkor majd a többit telón pontosítjuk, hogy mikor meg hol. Majd akkor ha végeztél az albérlettel, akkor majd értesíts, és én megbeszéljük hogyan tovább. Akkor a holnapi viszont látásra. ^^
|
|
|
Post by beszy on Sept 5, 2010 0:43:46 GMT 1
Mindenki kihalt? He?
|
|
|
Post by mangahangya on Sept 5, 2010 9:05:34 GMT 1
Szia, én még élek, csak nemigen tudtam, vagy szerettem volna a beszélgetéseteket megszakítani :] meg hát a suli is elkezdődött már, ami egy picit megint hátráltat az aktív fórumozásban :S de majd aktivizálom magamat ^^ remélem a többiek is jól vannak!
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Sept 6, 2010 20:41:25 GMT 1
Visszatértem, yeeeeeah Látom, ki vagytok halva, én viszont most fáradt, sokadnapos és nagyonnagyon rekedt vagyok A gólyatábor überzsírkirályság volt, nehezen indult be, de a végére olyan partyarcok lettünk, hogy hú xD Nekem már semmi hangom, anyám folyton kiröhög, ha megszólalok, ráadásul még benne van a boogie a lábamban Beszy, itt is elmondom, hogy nagyon jól éreztem magam veled. Igaz, hogy zsinórban két vonatot is lekéstem, de eskü megérte Sanako, édesem, mi van veled? o.O Nem hallottam már rólad régóta, megvolt az osztályozó, vagy majd késõbb lesz?
|
|