|
Post by mangahangya on Aug 3, 2010 15:06:16 GMT 1
Csak jelenteni akartam, hogy kb. 7 perc van még hátra a sorozat 3. részének feliratából, úgyhogy sztem nem sokára majd küldöm! Puszi^^
|
|
|
Post by anyaka on Aug 5, 2010 15:17:58 GMT 1
Kicsit megkésve ugyan, de nagyon boldog szülinapot kívánok! Köszi a sok-sok frissecskét, igazán kitettetek magatokért.
|
|
|
Post by sanako on Aug 5, 2010 15:23:44 GMT 1
Köszönjük szépen. ^^ Hát igyekeztünk minden tőlünk telhetőt megtenni. De még így se készült el minden, amit szerettünk volna... :S
|
|
|
Post by beszy on Aug 5, 2010 19:37:52 GMT 1
mangahangya: Rendben akkor majd várom, ha elkészültél vele.^^ Bár nem tom, lehet neked ez egy rossz hír lesz, de Sanakoval, (remélem még így gondolja, és nem értettem félre) arra jutottunk, hogy először befejezzük a My Fair Ladyt (mert ugye én annak a lektorálásában segédkezem) meg az Oresamát (mostanában az is nagyon leállt) és utána fogom/fogjuk elkezdeni az 1 anya 3 apát illetve komolyabban belevetni magunkat. Remélem azért nem vetem el a kedvedet nagyon... Sanako! Mi van veled miért nem írsz? Remélem csak nem érsz rá és nem azért nem írsz, mert haragszol rám vmiért...
|
|
|
Post by sanako on Aug 6, 2010 8:20:43 GMT 1
Jajj, dehogy haragszom rád!! Csak kicsit most hanyagoltam a gépet, meg a netet, meg mindent, mert egy hétig kb ott ültem előtte. XD Kicsit fárasztó volt a szülinapi frissre készülés. De most már fokozatosan visszatérek. Készül a Seigi no Mikata, meg minden... ^^
|
|
|
Post by beszy on Aug 6, 2010 20:38:34 GMT 1
Akkor jó, megnyugodtam... valamelyest. Csak viccelek.
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Aug 6, 2010 22:14:26 GMT 1
Nah, jó látni, hogy mindenki örül a szülinapi frissnek ^^ Beszy, szeptember 1-6-ig gólyahét lesz, akkor már lent leszek, 2.-án beiratkozás, azt mondjuk még nem tudom, hogy a koliba mikor kell beköltözni (gondolom azt is valahol a beiratkozás körül). Már alig várom ^^ Sanako, pihengess csak
|
|
|
Post by beszy on Aug 7, 2010 7:54:58 GMT 1
EscapistPrincess oksi. Ha majd szeretnéd összehozhatunk egy talit. Elkészültem egy újabb videó klippel, és lepődjetek meg, hogy ki az....
|
|
|
Post by sanako on Aug 7, 2010 11:29:02 GMT 1
Hmm... Lehet, nekem is Debrecenbe kellene mennem. XD Amúgy bocsi mindenkinek, akinek még mindig nem tudtam írni, de most meg itt vagyok apukámnál, és csak néha férek géphez. XD De igyekszem majd válaszolgatni. Ha legközelebb géphez jutok, akkor megnézem a klipet is Beszy... De addig is köszi a munkádat vele, biztos megint jól sikerült.^^
|
|
|
Post by erzsi69 on Aug 7, 2010 15:23:44 GMT 1
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok EscapistPrincess és sok sikert Debrecenben
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Aug 7, 2010 22:18:05 GMT 1
Beszy, alig várom már ^^ Sanako, gyere te is Debrecenbe, szeretettel várunk, majd kitúrom a szobatársamat és beköltözhetsz a helyére xD Együtt fogunk doramázni, yeaaaah Amúgy ez a legnagyobb félelmem a kolival kapcsolatban, hogy összetesznek valami megrögzött anti-ázsiaival, vagy valami szõke libával, én meg majd nem tudok max hangerõn Eitót kornyikálni xD Erzsi69, nagyon szépen köszönöm ^^
|
|
|
Post by sanako on Aug 7, 2010 23:20:50 GMT 1
Milyen jó lenne, ha szobatársak lennénk. De mielőtt beleélnénk magunkat (elnézést a késésért :S):
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Aug 8, 2010 22:58:14 GMT 1
Jujj, Sanako, köszönöööööm *nyakbaugrik* Olyan rossz napom volt, de most feldobódtam, egy tündér vagy, komolyan *.* <3
|
|
|
Post by beszy on Aug 8, 2010 23:09:37 GMT 1
Boldog születésnapot EscapistPrincess!^^ Gólyatáborba mész? Nyugi, ha a szobatársad nem tetszik elvileg lehet kérelmezni, hogy átrakjanak egy másik szobába. Én a 2. Kossuth koliba voltam bejáratos. Ott volt a barátnőm. xD
|
|
|
Post by sanako on Aug 9, 2010 10:38:06 GMT 1
Örülök, ha feldobtalak, Escapist Princess. ^^ Még mindig nem volt időm leveleket írni sajnos. Keveset jutok géphez, és ha Vacsabival vagyok, akkor amúgy is olyan gyorsan elrepül az idő. XD Szóval mindenkitől bocsi, de azért igyekszem majd. A projectekkel is. ^^
|
|