|
Post by sanako on Jul 30, 2010 8:40:51 GMT 1
Óh, köszönjük szépen! ^^ Remélhetőleg még sok szülinap vár ránk a jövőben.
|
|
|
Post by sanako on Jul 30, 2010 18:22:05 GMT 1
Jajj... Most fejeztem be az utolsó lektorálni valót... XD Egész héten a szülinapra készültünk, készültem. Jajj, holnap végre el is érkezik. ^^
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Jul 30, 2010 22:26:18 GMT 1
Nah, már én is nagyon várom ^^ Jah, amúgy jelentem, felvettek A hivatalos értesítõ még nem jött meg (de miééért? o.O), de remélem, jövõ héten már az is lesz, mert a kollégiumi felvételipapírok megszerzéséhez kellene neptun kódom Amúgy pontok alapján a felvétel már tuti, 323 a ponthatár, 393 pontom van, nem izgulok Beszy, rettegj
|
|
|
Post by nina on Jul 30, 2010 23:30:47 GMT 1
Princess: gratula a felvētelihez! BOLDOG SZÜLINAPOT DORAMA HEAVEN!!! Mār nyugodt szīvvel mehetek alukālni!
|
|
|
Post by nina on Jul 30, 2010 23:33:31 GMT 1
Az előzőből kifelejtettem, hogy az ēn ōrām szerint mār hajnali fēl egy van. (A fōrum ōrājāt tekintve nekem mās időpontot īr ki). :S
|
|
|
Post by sanako on Jul 31, 2010 9:18:45 GMT 1
Nina, de aranyos vagy. ^^ Köszönjük szépen a köszöntést. A fórum nem a mi időzónánk szerint jár. XD Próbáltuk sokszor átállítani kezdetben, de mindig visszaállt... :S Escapist Princess, neked meg itt is gratulálok a felvételihez. Biztos, nemsokára megérkezik majd az értesítő is.
|
|
|
Post by nina on Jul 31, 2010 13:04:45 GMT 1
Köszi a szülinapi frisseket! Habzsolom is be mindegyiket! Mindegyiket letöltöm, mert mindegyik érdekel, ami a ti projectjeitek. Még remélem sokáig lesztek, és sok, legalábbis még 10 szülinapotok lesz.
|
|
|
Post by sanako on Jul 31, 2010 13:17:57 GMT 1
Majd nagymamákként és nagypapákként is órákig fogunk ülni a gép előtt, hogy szép lassan remegő kézzel pötyögtetve fordítgassunk... XD Komolyra fordítva a szót, én remélem, hogy még nagyon sokáig munkálkodni fog a csoport. ^^ Egyébként szívesen a frisst. Örülök, ha szereted a projectjeinket. ^^ Most hirtelen amúgy belelkesültem, szóval remélhetőleg augusztusban is sok frisst tudunk csinálni.
|
|
|
Post by majom on Jul 31, 2010 13:57:53 GMT 1
Boldog szülinapot kívánok én is! Köszi ezt a sok új feliratot. Főleg a Coin lockert, így magyarul lehet, hogy újra is nézem majd. Illetve a Hokabennek is nagyon örülök, már ráfért szegényre egy új rész. Jól olvastam, hogy úgy időzítitek?! Van hozzá már angol időzítés a daddictson. itt: www.d-addicts.com/forum/viewtopic_74502.htmVagy azóta már megtaláltátok és ezt használjátok? Annak is örülök, hogy még mindig sok a japán vígjáték, romantikus-vígjáték sorozat nálatok, mert mostanság nagyon divatba jöttek a koreai sorozatok. Sajnos háttérbe nyomva a japánokat. Nálatok és még pár másik csapatnál viszont még mindig népszerű, ez külön öröm. További jó munkát és köszi!
|
|
|
Post by sanako on Jul 31, 2010 14:35:47 GMT 1
Köszönjünk szépen! ^^ A Hokaben angol feliratával az a gond, hogy nem ehhez a verzióhoz van időzítve... Az első részt alapból én időzítettem, mivel az angol csapat, csak hardsubot hozott ki belőle. Aztán most van ez a soft sub a malajziai dvd-ről, de ez eléggé furcsa... XD Az egészet át kell időzíteni. Némelyik sornak túl rövid, némelyik sornak túl hosszú az időzítése... Szóval minden sort át kell időzítenem sajna... Ezért lassabban fog haladni ez a project, de szeretnék a végére érni.
|
|
|
Post by mangahangya on Aug 1, 2010 9:02:11 GMT 1
Húú.. Egy picit lemaradtam itt az eseményekkel... Először is GRATULA EscapistPrincess! És GRATULA a Dorama Heaven-nek is a 2. szülinapjához... Ez azt jelenti, hogy már nem csak gügyögünk és mászunk, hanem már két lábon totyogunk, és kiejtettük már az első szavunkat.. Királyság ^^... Remélem majd a nagykorúvá válást is legalább így ünnepeljük ! Már előre várom azt is X] Tud vki vmit Beszyről???
|
|
|
Post by sanako on Aug 1, 2010 9:58:55 GMT 1
Nekem írt mailt a napokban. Csak a szülinap miatt még nem volt időm visszaírni neki. Biztos, ő is elfoglalt azért, de tuti fog írni neked is. Annyit tudok, hogy eddig gond volt a netével, szóval azért nem írt, de nemrég megcsinálták neki.
|
|
|
Post by mangahangya on Aug 1, 2010 16:28:45 GMT 1
köszönöm szépen Sanako! ^^
|
|
|
Post by sanako on Aug 1, 2010 23:50:44 GMT 1
Szívesen, bár nem hiszem, hogy túl sokat segítettem.
|
|
|
Post by beszy on Aug 2, 2010 21:12:51 GMT 1
Sziasztok! Jelentem élek!^^ Jó olvasni, hogy hiányzom... *hízik a mája és fontosnak érzi magát... * Gondolkodtam, hogy írjam-e, vagy sem, vagy hogyan írjam... aztán arra jutottam,hogy leírom: Isten éltessen minket sokáig! Remélem, még nagyon-nagyon sokáig fogunk együtt munkálkodni, és rengeteg gyönyörű filmet osztunk meg a rajongókkal, a világgal. Escapist Princess gratulálok a felvételidhez és nem rettegek... csak nem vagy olyan félelmetes. Ha Db.-ben vagy szólj, és akkor össze ismerkerünk. Jó? A hétvégém egy kicsit sűrű volt... minden egy pénteki bulival indult, szombaton (pöppet másnaposan) Sátoraljaújhelyen meg Sárospatakon voltam a családdal meg barátnőmmel. Nagyon jó volt, még libegőztem is(rábeszélés miatt), a lefele jövet kicsit rázós volt, révén, hogy van egy pöti tériszonyom, de anyu fogta a kezem, miután látta, hogy kirázott a hideg. xD De azért minden jó volt. Vasárnap meg végre aludtam. xD hihi ittam az egészségünkre! xD Mangahangya szeretnél vmit, vagy csak úgy keresel?
|
|