|
Post by mangahangya on Jul 18, 2010 9:06:45 GMT 1
Hello, hová tűnt innen mindenki ? :'[
|
|
|
Post by aoimuki on Jul 18, 2010 12:10:10 GMT 1
Hello, hová tűnt innen mindenki ? :'[ szia! Én csak annyit tudok, hogy sanako nyaral.
|
|
|
Post by beszy on Jul 20, 2010 21:48:06 GMT 1
Újra itthon. Most már itt vagyok én is!^^
|
|
|
Post by mangahangya on Jul 21, 2010 8:02:27 GMT 1
VÉGRE!!! Isten hozott ismét itt!
|
|
|
Post by mangahangya on Jul 21, 2010 8:02:59 GMT 1
Jön valaki AnimeConra?
|
|
|
Post by sanako on Jul 22, 2010 18:22:20 GMT 1
Halihó! Visszatértem Keszthelyről. Teljesen megégetett a napocska, de azért élek... Holnapra remélhetőleg kipihenem a több órán át, 40 fokban zajló, hazautat, és akkor belevetem magamat a doramákba. ^^ Már úgy hiányzott az oldal. ^^ Elvonási tüneteim voltak. XD Kivel mi újság? Történt valami különös egy hét leforgása alatt?
|
|
|
Post by beszy on Jul 23, 2010 12:41:07 GMT 1
Szia Sanako drága! ^^ Már nagyon hiányzol/hiányoztál ám!!!!!^^ Örülök, hogy vissza jöttél. Sajnálom, hogy megégtél... kenjél rá phlogozam (vagy hogy kell leírni, flogozamnak kell ejteni) krémet kenj rá, az nagyon jó. Velem nem sok minden történt... olvadok a melegtől, egyik helyről a másikra szédelgek, hogy hűvöset találjak. Jah igen, felvettem a kapcsolatot Koole-vel (illetve ő keresett meg vasárnap) átküldte a MFL feliratát a 12. részig. Szóval nemsokára nekiesek, a jövőhéten. Sztem megcsinálom a 12. részig (ha lesz erőm). Am tök jó fej ember! xD Milyen volt a nyaralás? A leégésen kívül remélem minden jól sikerült. ^^ Majd mesélsz... Ölelés és CUP
|
|
|
Post by sanako on Jul 23, 2010 14:48:02 GMT 1
Szia! Nekem is hiányoztál. ^^ Az égés nem olyan vészes. Nem fáj annyira, hogy kenegessem. Írta Koole, hogy felvette veled a kapcsolatot, aminek nagyon örülök. ^^ Most már belelendülhetünk a munkába. ^^
|
|
|
Post by erzsi69 on Jul 23, 2010 20:46:33 GMT 1
Örülök, hogy lassan mindenki hazaér a nyaralásból Beszy: Küldök neked egy kis energiát. Remélem, hogy érzed már az erőt Sanako: Nem irigyellek, hogy ebben a forróságban kellett hazautaznotok. Biztos sokat fürödtél a Balcsiban és jól érezted magad. Láttad már, hogy kint van a Samurai High School első része addicts-on?
|
|
|
Post by mangahangya on Jul 24, 2010 8:18:45 GMT 1
Jaja.. Én a BYAKUYA oldalán láttam felrakva a Samurai HS-t... Én is nagyon örülök annak, hogy végre mindenki itthon van... Yuppiiiii! ^^ Ismeri valaki a The Legend c. Kdoramát?? "o.o" Mert, akik lefordították vhogy kihagyták az SP-ket, és engem nagyon érdekelne ez a dolog.... DE CSAK ANGOLUL VAHAN (* bocsi az érzelmi kitörésért...)
|
|
|
Post by sanako on Jul 24, 2010 11:10:51 GMT 1
Tudok a Samurai High School-ról... Értekeztünk a Byakuya FS-el róla... Nem néztek szét eléggé, és mire rájöttek, hogy nálunk tervbe van, már kész lettek az első résszel. Végül ki is tették, így úgy döntöttünk a Sekai-val, hogy lemondunk róla... Majd keresünk valami más közös projectet.
|
|
|
Post by sanako on Jul 25, 2010 18:22:47 GMT 1
Képzeljétek... Törölték Youtube-ról a felhasználó nevem, és ezáltal az összes videómat is... :S Ugyanis legálisan én nem használhatnám azokat a videókat, meg zenéket az ismertető videókhoz... És már érkezett két videó miatt ilyen figyelmeztetés, és aztán a harmadik után végül törölték. :S Szóval most csak a projecteknél láthatóak az ismertető videók... Itt fórumban, meg youtube-on nem. Na, de vidámabb hír, hogy jövő hét szombaton lesz a Dorama Heaven második szülinapja!!! ^^ Júliusban csak egyszer tudtunk frisselni, de a szülinapon minden kedves látogatót kiengesztelünk. Már sok dologgal kész vagyunk, amit elterveztünk, de még folyamatosan dolgozunk a szülinapi ajándékokon.
|
|
|
Post by mangahangya on Jul 26, 2010 10:47:42 GMT 1
Éljen!!! Már alig várom ... A videókat pedig csak a youtube-ra tudod felrakni?
|
|
|
Post by sanako on Jul 26, 2010 13:52:07 GMT 1
Az a helyzet, hogy össze-vissza vannak az ismertető DVD-im... XD Biztos találok más videómegosztó oldalt, de hogy az ismertető videóimat megtalálom-e az már jó kérdés. XD Végül is nem olyan tragédia, hisz itt az oldalon meg lehet őket nézni, csak azok ugyebár elég kis méretűek. :S Na, de majd lehet erőt veszek magamon, és elkezdem átnézni a DVD-ket, hogy merre vannak az ismertető videók. XD Jajj, már én is várom a Dorama Heaven szülinapot. Olyan izgis. ^^
|
|
dec8
Újonc
|
Post by dec8 on Jul 29, 2010 19:11:40 GMT 1
Na, de vidámabb hír, hogy jövő hét szombaton lesz a Dorama Heaven második szülinapja!!! ^^ Júliusban csak egyszer tudtunk frisselni, de a szülinapon minden kedves látogatót kiengesztelünk. Már sok dologgal kész vagyunk, amit elterveztünk, de még folyamatosan dolgozunk a szülinapi ajándékokon. Nem tudom holnap mire lesz időm, szombaton meg nem leszek itthon, ezért előre szeretnék minden Dorama Heaven-esnek BOLDOG SZÜLINAPOT kívánni. Csak így tovább és aranyozzátok be napjainkat!!
|
|