|
Post by EscapistPrincess on Jul 6, 2010 19:06:12 GMT 1
Na, én is itthon vagyok, mondjuk már egy hete, csak múlt hetem mozgalmas volt, szombaton este értünk haza, vasárnap már utaztunk is le nagypapámhoz, szerdáig meg kellett szervezni mindent nagyim temetéséhez. Hogy ez mekkora egy maffia, bakker, akkora pénzeket húznak le az emberekrõl, én hétfõn majdnem a temetkezési válallkozó nyanyára borítottam az asztal, olyan kenetteljesen csaklizta el nagypapám megtakarításának tetemes részét, grrrr *vörösödik a feje* Akkor utána a lelkésznél is volt egy körünk, annak is lehetett látni, hogy csorog a nyála, amint nagynéném elõvette a pénztárcáját :@ De legalább a virágos nõ jóarc volt. Najó, nem idegelem fel magam megint, mert képzeljétek, keresztmama leszek ^^ Úgyhogy erre fókuszálok inkább Nahöhm, mit is akartam eredetileg? Jah, igen... Mangahangya, nekem is állandóan hibát írt ki a SW (lol xD), mikor a vidit is meg akartam hozzá nyitni, de megoldottam a problémát azzal, hogy leszedtem és felraktam egy újabb verziót. Az már simán megy, csak sajna nincs magyarítása még, úgyhogy az ékezeteket nem kedveli. Viszont idõzítéshez jó, mert így pontosabb tudok lenni Amúgy minden másra én is az AegiSub-ot használom, egyszerû és hatékony. Beszy, üdv itthon ^^
|
|
|
Post by mangahangya on Jul 6, 2010 19:44:51 GMT 1
EscapistPrincess köszönöm szépen a tanácsot! És részvétem a nagyid miatt! Átérzem a helyzetedet, ezek a temetkezési vállalkozók kész piócák... Én először akkor szembesültem ezzel, mikor anyunak a temetését kellett intézni, amikor rá egy évre a nagyim is meghalt, már immunis lettem rájuk, úgyh ennyit róluk. De azért remélem mások (és te is természetesen) jó sokára tapasztalják majd ezt meg... De hát ez is az élet része.. Azért remélem az utazáson sok jó élményt szereztél, és jó sokat pihentél...
|
|
|
Post by beszy on Jul 7, 2010 14:37:41 GMT 1
Bocsesz, hogy eltűntem, de kicsit sűrűk voltak a napjaim... :S Most is égnek álló hajjal és vörös fejjel jöttem el az egyetemről. Egy nyamvadék 1-es miatt 1 órát álltam sorba, hogy beírják az indexbe, de nem ilyen egyszerű az sem... Mert a tanárnak kell beírni, meg még neptunban sincs benne... stb. Kész vagyok tőle. Utálom a TO-t a Neptunt meg az ilyeneket!!!! Ráadásul nem is az én jegyem és indexem. xD A fene az a nagy és jó szívemet. Mangahangya nem vagy msn-en. T.T Akkor csak muszáj lesz itt kommunikálni, bár itt macerásabb. Én subtitle workshop-ot használok. AegiSub-t is töltöttem le vmikor, de az nem tom használni. Nekem a SW.-om magyarosított, csak néha vacakol be az ékezetekkel, de szerintem az Font hiba. De szépen kicserélgetem és meg van oldva. Jaj a mailodra meg asszem elfelejtettem válaszolni... a ködös mondatok maitt... azokat hagyd benne nyugodtan németül, vagy írd meg mailban és megoldjuk nyugi. Azért dolgozunk ketten, ill majd a végén hárman, hogy segítsünk az ilyenekben egymásnak. Remélem nem haragszol, hogy eltűntem... EscapistPrincess részvétem a nagymamád miatt! Én is tudom sajnos mivel járnak ezek a dolgok, én is nemrég temettem el decemberben mamámat, áprilisban meg papámat. Meg nagyvárosban a dolgok is lassabban és drágábban mennek, persze ha megkeni az ember a dolgokat, akkor halad... de kinek van még a megkenésre is pénze!? És nem tom illik-e, de a keresztanyaságodhoz meg gratulálok. Jah igen, Sanako említett vmi olyasmit, hogy kérdezni akarsz tőlem vmit... meg hallottam, olvastam, hogy (ha minden jól megy, de miért ne menne jól, ügyes vagy Te! akkor Debrecenbe jössz tovább tanulni. Igaz ez? Milyen szakra?
|
|
|
Post by sanako on Jul 7, 2010 19:40:49 GMT 1
Hurrá, újra fellendült a fórum. ^^ Escapist Princess részvétem Nagymamád miatt. Én még nem tapasztaltam meg közeli rokonom halálát, szóval nem tudom, hogy milyen érzés lehet. Mit él át ilyenkor az ember... De azt hiszem, (Mangahangya jó kívánságát is követve) hogy nem is szeretném. :S Szóval csak annyit tudok írni, hogyha bármiben tudok segíteni (kidühöngeni magad a temetkezési vállalkozók miatt, stb...), akkor nyugodtan írj. ^^ Beszy, neked meg pont akartam írni, hogy mi van veled... De így már értem. A gonosz egyetem volt a hibás.
|
|
|
Post by beszy on Jul 7, 2010 21:46:23 GMT 1
Tőled is bocs Sanako, hogy nem írtam, jelentkeztem! ^^ De annyira elegem volt, hogy szinte még szüleimet is kerültem, pedig együtt lakunk. Van néha ilyen kis begubózós időszakom... :S A "gonosz" szó még szép kifejezés az egyetemre! Az agyam már ketté áll tőle. Elegem van belőle, de hál' istennek péntektől már vége! Nem is megyek 2 hétig a környékére sem! xD
|
|
|
Post by sanako on Jul 8, 2010 0:14:21 GMT 1
Semmi baj, Beszy. ^^ Bár még mindig tartozol egy élménybeszámolóval. Amúgy én is nagy ívben elkerülöm a sulit ilyenkor.
|
|
|
Post by mangahangya on Jul 8, 2010 6:34:12 GMT 1
Én csak a menzát hiányolom a suliból... a többi nyugodtan szünetelhetne még jó sokáig... Beszy, bocsi, hogy nem voltam msnen, de épp elindult a KRESZ tanfolyamom, dög unalom, mert már egyszer 14 évesen végigültem, és már több éve vezetek, és már kívülről fújok mindent... :S úgy unatkozom, ahelyett, hogy a Legendát nézném itthon a tesómmal, ott döglök 4 órán át ... Meg most épp egy varró táborban tengetem napjaimat, és hajtom a gépeket... Csak kb. a csoport nagy része 11 évesekből áll, úgyh nekem ez elég fárasztó... de legalább megtanulok varrni... Msnen sajnos ezért nem tudok lenni, de e-mailben vagy akár itt is (ha nem zavar másokat) értekezhetnénk.. Amúgy kb. az 50. percnél járok, szóval majd nem sokára küldöm, h átnézd EscapistPrincess! Én is csatlakozom Beszyhez, és gratulálok a keresztanyaságodhoz ! Na pá mindenkinek... mert indulok varrrrrrni...
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Jul 8, 2010 17:25:14 GMT 1
Mangahangya, a gratulációt köszönöm és részvétem anyukád és nagymamád miatt. Varrótábor? De buliii Én is úgy megtanulnék varrni, de a kézügyességem ilyen téren hagy némi kívánni valót maga után Azért ganbatte ^^ Majd a KRESZ tanfolyamot is túléled valahogy, próbálj ilyenkor magadban dúdolgatni, vagy aludj nyitott szemmel, nekem az mindig bejön xD Beszy, neked is részvétem a nagyszüleid miatt! Hát igen, nálunk is simábban mentek volna a dolgok, ha meglobogtatunk egy kis plusz pénzt, de mikor már az ember a sírhelymegváltáshoz veszi elõ a sok-sok pénzt, akkor már nem nagyon marad mibõl kenegetni Öhm, a gratulációt pedig köszönöm Sanako jól csicsergett, Debrecenbe készülök tovább tanulni, ezzel kapcsolatban is szerettem volna veled beszélni ^^ (csak aztán kipotyogott a szitaagyamból a dolog ^^"). Könyvtáros szakra jelentkeztem (ami miatt mindenki hülyének néz -.-), és nagyonnagyon várom már ^^ Milyen ott az egyetem? Koliban jártál? Az milyen? Már úgy izgulok, bár a neptuntól elõre is félek, bátyám is volt fõsulis (kettõt is elkezdett, egyet se fejezett be ), és õ is nagyon szidta :S Sanako, drágám, az a heti sok e-mail éppen elég nekem, mindig feldobod a napomat ^^ Huhh, most fel vagyok pörögve, mert múlt héten elkezdtem dolgozni, ma pedig megnyitottuk életem elsõ bankszámláját ^^ Úgyhogy rá is fogom pakolni a fizumat (mert kápéban kapom mindig a mûszak végén), és ezerrel fogom tolni a paypalt Úgyhogy shoppiiiiing *meg van õrülve*
|
|
|
Post by beszy on Jul 8, 2010 22:20:04 GMT 1
Emberek vége az egyetemnek, jöhet a nyár ezerrel!!! Leadtam ma az indexemet, persze megint felhúztak, de már ma én is ingerült voltam és erélyes. Nem hagytam magam! De a biofizika tanszéket messze elkerülöm, több tárgyat nem veszek fel onnan. :S Holnaptól megint nem leszek egy hétig, azaz 18.-áig. Megyek haza mamámhoz, már úgy hiányzik, ráadásuk kispockos (tesóm) már szombat óta ott van, szóval már ő is nagyon hiányzik. Én leszek a meglepi, nem tudják hogy megyek. xD Meg ne súgjátok nekik! XDDDD De viszont ha hazajöttem ezerrel belevetem magam a doramazásba és Sanakoval és a többiekkel is foglalkozom, mert nagyon elhanyagoltalak benneteket! Utólag is bocsánat... Bocsi, hogy megint elutazom... utána már tényleg leszek! Sanako: Nálam van a MFL 8., 9. része megpróbálom mamámnál leellenőrizni, de ha még van kész rész, nyugodtan küldheted! Ha mész össznépi FS talira, majd mesélj. Meg az 1 anya 3 apával is próbálok haladni... Most már szabad vagyok, mint a magár! XD Olyan felemelő érzés!!!! EscapistPrincess: Hmmm milyen az egyetem... én szeretem, ha nincsen vizsgaidőszak. A TO (tanulmányi osztály)-ról nem mesélek.... a saját tapasztalat sokkal jobb! Elvileg értünk vannak, de nem tesznek, tudnak semmit... majd rájössz Én a Kossuth 2-es koliban meg a Campus kolikban voltam. Szerintem egész jók és kényelmesek. Az ágyak is jók, már aludtam ott. Minden héten(vagy 2hetente, már nem emlékszem) jönnek csütörtökön áthúzni az ágyneműt. TV, net (csak laptopod legyen) van. A neptunról meg már hallottál. :S De ha gondolod szívesen körbe vezetlek év elején, vagy amikor neked jó. Júj de jó, végre lesz Debrecenben egy másik DH-ös ember, egy bennfentes! [[*reméli Sanako is ide jön tovább tanulni.... álmodozik*]] Am mit dolgozol EscapistPrincess? [[[ hmmm... mostantól hercegnő leszel, az könnyebb leírn ixD, persze csak ha nem bánod...]]] Akkor sziasztok és vigyázzatok magatokra, amíg nem vagyok!^^ Puszi és ölelés nektek!
|
|
dec8
Újonc
|
Post by dec8 on Jul 9, 2010 6:51:07 GMT 1
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok ERZSINEK!!!!! Isten éltessen sokáig, pénzben járjál bokáig!!!
|
|
|
Post by beszy on Jul 9, 2010 7:23:54 GMT 1
Boldog szülinapot Erzsi!^^ Akkor én mentem is. Vigyázzatok magatokra! Dec8 majd kommunikálunk ha visszajöttem! Pusz neked is!
|
|
|
Post by sanako on Jul 9, 2010 10:45:54 GMT 1
Kár, hogy megint elmész, Beszy! Utána tényleg extra nagy kárpótlást kérek. De, ami most fontosabb:
|
|
|
Post by erzsi69 on Jul 9, 2010 17:46:58 GMT 1
Köszönöm Az a kis pénz most jól jönne
|
|
|
Post by mangahangya on Jul 9, 2010 21:33:33 GMT 1
kissé megkésve, habár még nem futottam ki az időből.. de én is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!!
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Jul 10, 2010 9:08:47 GMT 1
Utólag is boldog szülinapot, Erzsi ^^ Beszy, köszi ^^ Örülök, hogy a kolik jók, én is valamelyik Kossuthot céloztam be, mert leírás alapján azok tetszettek a legjobban, vagy a Campus, de attól félek, ott nem lesz túl sok szabad hely ^^" Vagy nem tudom, ez csak ilyen megérzés... Viszont az überhiperszuper lenne, ha majd körbevezetnél ^^ Legalább lenne egy ismerõs is ott Egy sushi étteremben dolgozok hétvégente, 5-10-ig. Igazából mindenfélét csinálok, mert elég kicsi a hely, és este, a csúcsidõben is csak hárman vagyunk bent, plusz a szakács xD Úgyhogy mosogatok, takarítok, pakolok, felszolgálok, italokat töltök, sötöbösötöbö De nagyon élvezem ^^ **am nyugodtan hívj, ahogy szeretnél xD**
|
|