|
Post by sanako on Jun 24, 2010 14:13:32 GMT 1
Nem tudtam, hogy Csoma Mózes a koreai tanszék vezetője. Mindegy. A lényeg, hogy érdemes beszerezni a könyvet. ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Jun 24, 2010 15:47:25 GMT 1
Erzsi: köszi ^^ Sanako: még nem olvastam a könyvet, de már sokat hallottam róla és persze kötelező darab szal majd beszerzem ^^
|
|
|
Post by sanako on Jun 25, 2010 8:37:56 GMT 1
Amúgy a Heaven's Tree c. kdoramát látta már valaki? Mert (A)Yumival közösen fogjuk majd fordítani. ^^ Vagyis ő már kész a 2. résszel, csak nekem még nem volt időm az 1. részre... De valószínűleg majd több részt hozunk ki egyben. Amúgy 10 részes kis sorozat. ^^
|
|
|
Post by mangahangya on Jun 26, 2010 9:32:46 GMT 1
izgin hangzik.. amúgy tud vki vmit Beszyről? mert küldtem neki egy e-mailt, nem tom, h megkapta-e... ugyanis megpróbáljuk együtt lefordítani az 1 anya és 3 apát, de nem tudom elérni.. de lehet, h ti is tudtok nekem ajánlani feliratkészítő programot... Mert az enyém vmiért nem akar "ü" betűt írni... Amúgy hallottatok már Banana Yoshimotoról? Tök jó léleknyugtató novellái vannak... Mindenkinek ajánlom a Félelmeink c. könyvet Én teljesen véletlenül akadtam rá, mikor a nővéremnek kerestem ballagási ajándékot, amúgy akkor a nővéremnek még nem tetszett, de aztán pár évvel később pont olyan volt a lelki állapota, h újra elolvasta, és a könyv átsegítette ezen...
|
|
|
Post by sanako on Jun 26, 2010 9:39:29 GMT 1
Még nem hallottam Banana Yoshimotóról. De, ha ilyen jókat írsz róla, akkor lehet, hogy utána nézek. ^^ Beszy vizsgázott, aztán elment nyaralni. Úgy hiányzik már nekem. Vizsgaidőszakban sem tudtunk túl sokat kommunikálni, aztán meg el is ment. Szóval már kifejezetten Beszy hiányom van.
|
|
|
Post by sanako on Jun 26, 2010 9:58:38 GMT 1
Jajj... A felirat szerkesztő progit elfelejtettem... Szóval én Aegisubot használok, de sokan a Subtitle Workshopot is szeretik. Nézd meg ezt a kettőt. Az Aegisub használatában tudok segíteni, de a subtitle workshopot még nem sűrűn használtam. :S
|
|
|
Post by mangahangya on Jun 26, 2010 12:03:17 GMT 1
köszi Sanako! A subtitle workshopot ismerem, de nekem vmiért mindig kikapcsolja a gépem, ha a videót meg akarom nyitni hozzá... Aegisubot még nem ismerem, de tudnál egy linket küldeni, h honnan tudok letölteni egy biztonságos verziót? Amúgy gondolom azt sem tudod, h hogy áll Beszy az első két résszel, mert én most a 3. részt fordítom... Beszy!!! Igyekezz haza, ha már kipihented magad!! EscapistPrincess, te is!! Kellene egy-két új komment X]... de persze nem csak ezért mondom:D
|
|
|
Post by sanako on Jun 26, 2010 14:02:59 GMT 1
Egy régebbi verzióját anno feltöltöttem mediafire-re, itt a link hozzá: www.mediafire.com/?m5nyrmimn0jEz remélhetőleg biztonságos. ^^ Azért hagyjuk pihenni a lányokat. Majd visszatérnek. ^^
|
|
|
Post by mangahangya on Jun 26, 2010 14:26:09 GMT 1
Köszönöm szépen Sanako ismét! És persze, hagy pihenjenek, hisz ezért van a nyár:)
|
|
|
Post by beszy on Jun 26, 2010 23:45:39 GMT 1
HAZAJÖTTEM!!!!! xD fél 11-re értünk haza (este). Most csak benéztem és láttam, hogy hiányzom... ennek örülök! *nő az egoja* Gondoltam akkor már megírom, hogy Mo.-n vagyok, de most dög fáradt vagyok, 10 órás autóút sokat kivett belőlem. Holnaptól itt leszek újjult erővel, feltöltődve állok mindenki rendelkezésére!^^ Ti is nagyon hiányoztatok ám nekem!^^ Sanako, majd tartok élménybeszámolót, meg mutatok képeket, nagyon szépek is lettek. Mangahangya: olvastam a leveled, holnap válaszolok is rá, meg msn-en is leszek. Azt nem tudom mikor... talán délután, este felé. Hatalmas PUSZI mindenkinek és ölelés! Jó újra itthon....
|
|
|
Post by mangahangya on Jun 27, 2010 10:00:18 GMT 1
oké, majd igyekszem fel msnre... jajj, dé jóóó
|
|
|
Post by sanako on Jun 27, 2010 10:21:43 GMT 1
Huhúú, üdv újra itt Beszy!! ^^ Akkor várom az élménybeszámolót!
|
|
dec8
Újonc
|
Post by dec8 on Jun 28, 2010 17:33:04 GMT 1
HAZAJÖTTEM!!!!! xD fél 11-re értünk haza (este). Most csak benéztem és láttam, hogy hiányzom... ennek örülök! *nő az egoja* Gondoltam akkor már megírom, hogy Mo.-n vagyok, de most dög fáradt vagyok, 10 órás autóút sokat kivett belőlem. Holnaptól itt leszek újjult erővel, feltöltődve állok mindenki rendelkezésére!^^ Ti is nagyon hiányoztatok ám nekem!^^ Sanako, majd tartok élménybeszámolót, meg mutatok képeket, nagyon szépek is lettek. Mangahangya: olvastam a leveled, holnap válaszolok is rá, meg msn-en is leszek. Azt nem tudom mikor... talán délután, este felé. Hatalmas PUSZI mindenkinek és ölelés! Jó újra itthon.... Na, szép egy piskóta vagy, lesz hozzád egy-két keresetlen szavam... Azért kapsz egy kis meglepit is... hehehe
|
|
|
Post by beszy on Jun 29, 2010 22:34:30 GMT 1
Na, szép egy piskóta vagy, lesz hozzád egy-két keresetlen szavam... Azért kapsz egy kis meglepit is... hehehe Akkor most örülhetek is meg sírhatok? De hisz beszéltünk telón, akkor mondtam, hogy mikor jövök haza meg hogy mikortól jó.
|
|
dec8
Újonc
|
Post by dec8 on Jun 30, 2010 6:31:08 GMT 1
Na, szép egy piskóta vagy, lesz hozzád egy-két keresetlen szavam... Azért kapsz egy kis meglepit is... hehehe Akkor most örülhetek is meg sírhatok? De hisz beszéltünk telón, akkor mondtam, hogy mikor jövök haza meg hogy mikortól jó. - Igen. - Rég volt. Nem baj, majd bepótoljuk... Most már nekem is egy kicsit lazább lesz, legalább is remélem... Jah, és ha egy kicsit türelmesebb vagy, mint az átlag, akkor extra meglepit kapsz!
|
|