|
Post by EscapistPrincess on Jun 17, 2010 20:50:30 GMT 1
Sajna? Szép eredmények azok, ne sajnáld Én az angolra vagyok a legbüszkébb, 94% lett ^^ A szóbelim majdnem max pontos ^^ Magyarom 85%, németem 83%, töri 69% (nah, erre nagyon nem vagyok büszke, mert a szóbelit durván elcs*sztem), matek 61% . Ha a magyart és az angolt duplázom + jön hozzá a nyelvvizsga 35 pontja, akkor tuti felvesznek Debrecenbe ^^ yaaaayyyy
|
|
|
Post by andyciccc on Jun 17, 2010 21:16:12 GMT 1
nah akkor én elbujdoklom, a 6 évnyi kihagyás igencsak rányomtam az éreccségimre a bélyegét, szal idén egyetem ugrott, és jövőre mennyünk még egy kört effekt lesz pár tárgyból ^^" mert bár olyan kakiok nem lettek, de az egyetemhez kevés T.T
|
|
|
Post by mangahangya on Jun 18, 2010 9:10:48 GMT 1
én a németet jövő ősszel tervezem.. azt jó lenne 90% fölé megcsinálni.. A nyelvvizsgát pedig majd lehet, h emelt szintű érettségi keretein belül próbálom meg... hátha sikerül... nekem sajna úgy néz ki, h jövőre emelt törit kéne csinálnom... A matekot is kb 90%ra kéne írnom, de az kizárt XD.. Ha minden jól megy, és ha lejjebb viszik akár csak 10 ponttal a felvételi határt, akkor hátha lenne esélyem a felvételire... Andycicc! Ne csüggedj! Ha most nem is, legközelebb majd jobban fog sikerülni ! Csak így tovább... most pedig végre itt a nyár! Töltődjön mindenki fel!
|
|
|
Post by andyciccc on Jun 18, 2010 17:21:28 GMT 1
én a németet jövő ősszel tervezem.. azt jó lenne 90% fölé megcsinálni.. A nyelvvizsgát pedig majd lehet, h emelt szintű érettségi keretein belül próbálom meg... hátha sikerül... nekem sajna úgy néz ki, h jövőre emelt törit kéne csinálnom... A matekot is kb 90%ra kéne írnom, de az kizárt XD.. Ha minden jól megy, és ha lejjebb viszik akár csak 10 ponttal a felvételi határt, akkor hátha lenne esélyem a felvételire... Andycicc! Ne csüggedj! Ha most nem is, legközelebb majd jobban fog sikerülni ! Csak így tovább... most pedig végre itt a nyár! Töltődjön mindenki fel! nah nekem hálistennek a matek nem kell XD magyar, töri, nyelv kell szal sztem jövőre ebből a háromból újraérettségizek és mellé még egy német nyelvvizsgát is csinálok szép húzós év elé nézek főleg meló mellett ^^" közben kiderült, hogy szerdán fogok vizsgázni és eléggé hátul leszek legalább nem kell korán kelnem XD bár jobb szerettem volna kedden letudni ^^" EscapistPrincess, gratulálok a szép teljesítményedhez nah nekem is valami ilyet kellett volna XD bár most a szóbeliken azért még javítok azért elég szépen remélhetőleg Mangahangya neked is gratu még mindig irigyellek titeket, hogy már túl vagytok rajta XD
|
|
|
Post by mangahangya on Jun 22, 2010 18:46:34 GMT 1
nos emberentyűk! Ki hogy áll a VB-vel? Nézitek? Ha igen, ki kinek szurkol? Csak ezért kérdezem, mert egy picit kihalt itt az élet..
|
|
|
Post by sanako on Jun 22, 2010 19:19:48 GMT 1
Bizony kihalt itt az élet... Én bevallom nem nézem a VB-t. Van jobb dolgom annál. Mondjuk nincs bajom vele, de most más dolgok jobban lekötnek. Doramázgatok például. ^^ Próbálok haladgatni a projectekkel. ^^ Meg egy csomót olvasok... Vannak ilyen hullámaim, amikor nem tudok meglenni könyv nélkül. De van, amikor feléjük se nézek. XD De most olvasós hullámomban vagyok. Na, de kivel mi újság?
|
|
|
Post by sanako on Jun 22, 2010 19:20:20 GMT 1
Ja Escapist Princess most nyaralni van egy hétig, szóval szerintem részben miatta is lett csendesebb a fórum.
|
|
|
Post by erzsi69 on Jun 23, 2010 14:43:07 GMT 1
Én sem nézem a VB-t. Szerintem borzasztó a vuvuzela hangját hallgatni. Egyébként úgy nagyjából követem az eseményeket. Nekem furcsa volt, hogy Észak-Korea is indított csapatot. Nem tudom, hogy mi lesz utána a focistákkal, hiszen meglátták a "nyugatot". Azt olvastam, hogy teljesen elzárták őket a külvilágtól. Sanako: Mit olvasol? Köszi a BM2 következő részét is
|
|
|
Post by mangahangya on Jun 23, 2010 18:58:53 GMT 1
Sanako! Lenne egy kérdésem, meg tudod nekem mondani annak a zenének a címét, amit a DoRéMi ismertetője alá 2-nak raktál?
|
|
|
Post by sanako on Jun 23, 2010 20:44:23 GMT 1
Mangahangya: A Requiem for a dream című film egyik betétdala, Lux Aeterna a címe. Innen le tudod tölteni az egész OST: www.megaupload.com/?d=2ADYKB6UErzsi: Nagyon szívesen a Bloody Monday második részét. ^^ Egy Koreáról szóló könyvet olvasok. Nem regény, hanem egy töri könyv szerűség, de nagyon érdekes. Előtte egy japán történelméről szóló könyvet olvastam. Mondjuk azt még nem fejeztem be, de most jobban leköt a koreai töri.
|
|
|
Post by andyciccc on Jun 23, 2010 22:14:36 GMT 1
istenem érett vagyok és ma három ötös feleletet produkáltam, infóból a vizsgaelnök még meg is dicsért, hogy nagyon élvezte a feleletem nyáááááááááááááááááá kiugrok a bőrömből Sanako: mi az a könyv? *.* nekem is kell
|
|
|
Post by sanako on Jun 24, 2010 9:37:32 GMT 1
A könyvet Csoma Mózes írta, a címe pedig Korea - Egy nemzet, két ország... A nővérem vadászta nekem, szóval nem tudom, honnan lehet beszerezni. XD De, ha legközelebb találkozom vele, akkor megkérdezem.
|
|
|
Post by sanako on Jun 24, 2010 9:38:07 GMT 1
Jajj és gratulálok az érettséghez. Biztos, jó végre túl lenni rajta! ^^
|
|
|
Post by andyciccc on Jun 24, 2010 10:10:23 GMT 1
A könyvet Csoma Mózes írta, a címe pedig Korea - Egy nemzet, két ország... A nővérem vadászta nekem, szóval nem tudom, honnan lehet beszerezni. XD De, ha legközelebb találkozom vele, akkor megkérdezem. Csoma Mózes a koreai tanszék vezetője XD azthittem valami más köszi a gratut, hát nagyon jó, bár azóta is pö9rög az agyam, hogy mit kellett volna máshogy elmondanom vagy csinálnom tegnap XD
|
|
|
Post by erzsi69 on Jun 24, 2010 12:29:22 GMT 1
Andyciccc: én is gratulálok neked, ügyi vagy Sanako: nem ismerem a könyvet, de a téma engem érdekelne. Majd én is utánanézek.
|
|