|
Post by sanako on May 14, 2010 7:49:42 GMT 1
Csak iskolán belüli angol vizsgám volt. Kitalálták, hogy legyen félévente egy ilyen beszámoló. A szóbelim elvileg ötös lett, az írásbelim még nincs kijavítva. Elvileg abban sem rontottam sokat. Csak egy feladatban nem voltam biztos. Mondjuk az írásbeliben nyelvvizsgákból lettek kimásolva feladatok, de nem voltak nehezek. Kezdek már gyógyulgatni amúgy. ^^ Tegnap egész nap lázas voltam, de most szerintem már nem vagyok az. Egyelőre...
|
|
|
Post by beszy on May 15, 2010 21:28:48 GMT 1
Beszy: Vizsgák elkezdődtek már? A PV-t sikerült kijavítani? Sikerült kitalálni, hogy melyik részre mennétek nyaralni? Bocsi, hogy nem jelentkeztem eddig de el voltam havazva az intézni való ügyeimmel. Hát már sajnos vannak vizsgáim Igen sikerült megszülnünk, hogy hová megyünk nyaralni. Porecsre, le is foglaltuk jún18-26 (ha jól emlékszem), már nagyon várom!^^ A Pv-t sikerült kijavítani, tegnap este fel is tettem, csak ide nem raktam még be, de ezt most pótolom. Remélem tetszeni fog! Akkor további jó ismerkedést Gackttal (én segítek ) Sanako, jobban vagy már? Nincs lázad? Kérlek írj pár sort (mail) hogy mi van veled, mert már nagyon hiányzol TE NŐ!!! ;D
|
|
|
Post by erzsi69 on May 18, 2010 9:23:01 GMT 1
Mi jó pár évig Porecstől nem messze, Rovinjba a Polari kempingbe jártunk. Én nagyon szerettem és visszavágyom oda. Ha már Porecsbe mentek érdemes megnézni Pulában az Amfiteátrumot és a többi nevezetességét. Nem szabad kihagyni Rovinjt és a Limski Fjordot sem Egyik évben megcsináltuk azt is, hogy Rovinjból elmentünk Triesztbe, majd onnan tovább Velencébe.
|
|
|
Post by erzsi69 on Jun 2, 2010 18:29:13 GMT 1
Remélem, hogy mindenki jól van és nem tanuljátok halálra magatokat Jó lenne, ha már jönne a jó idő, mert elég volt ebből az állandó esőből. Egy kis vidító zene:
|
|
|
Post by mangahangya on Jun 9, 2010 13:18:55 GMT 1
óó.. Hello, ne haragudjatok, hogy olyan illetlen voltam, hogy még be sem mutatkoztam, pedig egy picit felforgattam a zenei topicok rendjét:D Én Mangahangya vagyok, a valódi nevem pedig Julcsi. 17 éves vagyok, és Szeged mellett élek, és ott járok iskolába.. Nem vagyok túl válogatós főleg, ha doramákról van szó.. Jöhet bármi! Koreai a Nr. 1, de mellette bármit megnézek... Igazán szeretnék fordítani is, de sajnos csak németül beszélek, és max. franciául egy picit... A "Jővőm tervei" között szerepel az is, hogy az ELTE keleti nyelvek szakán tanuljak tovább... Remélem sikerül, és akkor én is tudok majd egyből az adott nyelvről fordítani.. de ez egyenlőre még elég távol van... Addig is továbbra is ontom majd a zenei topicokat, csak azt szeretném kérni, hogy aki arra jár, az írjon 1-2 szót vagy mondatot, hogy tudjam min változtassak.. Addig is AJA-AJA, FIGHTING! Köszi a türelmeteket!
|
|
|
Post by erzsi69 on Jun 9, 2010 14:12:08 GMT 1
Szia Mangahangya Üdv körünkben Egyébként melyik koreai együttes a kedvenced? Nekem sokáig ez volt a kedvencem:
|
|
|
Post by sanako on Jun 9, 2010 15:29:07 GMT 1
Köszi a bemutatkozást Mangahangya. Én is köszöntelek! ^^ Most már lesz időm, szóval kommentelek majd a sok új zenénél, amit megosztottál velünk. Végre itt a nyáááár. A héten még lenne suli, de tegnap már lezártak minket mindenből, szóval felesleges bejárnom. XD Úgyhogy doramázok ezerrel. Most a YB ötödik részén dolgozom, de aztán előszedek egy-két régebbi projectet, amit helyre szeretnék tenni. Pl Life első része (szereztem hozzá jó minőségű RAW-ot) és a DoReMiFaSoLaSiDo-t is átformázom végre...
|
|
|
Post by erzsi69 on Jun 9, 2010 16:09:10 GMT 1
Szia Sanako Végre újra itt vagy. Nézted már a nyári szezon sorozatait?
|
|
|
Post by mangahangya on Jun 9, 2010 20:00:41 GMT 1
Hm.. Köszönöm a köszöntést, igazán jól esett a kicsi lelkemnek:D A nővérem rajong az SS501-ért, én annyira nem vagyok értük oda, de az F.T. Island és a C.N. Blue abszolút favorit nálam...mondjuk ott is a koreai számokat szeretem..
Nektek mi volt az első doramátok, amitől kezdődően függőknek vagy rajongóknak számítjátok magatokat? (Lehet, hogy már volt erről szó, de én még annyira új vagyok, h még nem találtam meg ezt a részt..) Nekem ez a Full House volt...
|
|
|
Post by sanako on Jun 9, 2010 21:54:03 GMT 1
Csak most néztem meg a nyári szezont, miután rákérdeztél. Lesz egy-két jó japán dorama. A Hotaru no Hikari-t imádtam, de nem tudom, hogy miért csináltak belőle második évadot. Mármint elképzelni sem tudom, hogy miről fog szólni, hiszen az első évad szépen happy enddel véget ért. Szóval arra kíváncsi leszek. Meg a HAMMER SESSION! is érdekel, Shida Mirai és Hayami Mokomichi főszereplésével. Imádom Shida Mirai-t. Meg a Nagase Tomoya, Ikuta Toma páros is jónak tűnik. ^^ Mondjuk az ő sorozatukban, az Unubore Deka-ban, ahogy látom még sok más ismerős arc is feltűnik, mint például Kaname Jun és Nakashima Mika. Jajj, Nishikido Ryo-s sorozat is lesz. Juppiii. Hmm... Jó kis nyáron szezon lesz ez. Mangahangya, nekem az első doramám a japán Hana Yori Dango volt. Onnantól kezdve lettem dorama-fan. De azóta már találtam számomra kedvesebb doramákat is. Persze a Hana Yori Dango örök kedvenc lesz. ^^
|
|
|
Post by majom on Jun 11, 2010 17:38:02 GMT 1
Na akkor beindulsz, remélem a Seigi no Mikata is a kezed ügyébe kerül majd, én már nagyon várom. ;D ;D Köszi és sok sikert. Láttam, hogy a Youre beautifullal elég hamar kész lettél.
Én is várom a Hotarut, az első évad az egyik legjobb dorama, amit valaha láttam. Kár, hogy Lezl megállt a fordítással, bár úgy olvastam, hogy már a nagy része kész van, csak egy korábbi rész hiányzik, így a többi rész sem került nyilvánosságra, sajna. Talán valaki majd befejezi.
|
|
|
Post by anyaka on Jun 12, 2010 9:15:00 GMT 1
Sziasztok! Mindenkinek kellemes pihenést és jó darámázást kívánok a szünetben! A Seigit az én is nagyon várom, és nagyon örülök a DoReMi-nek, biztos hogy újra fogom nézni. A Hotaruval kapcsolatban pedig egy jó hírrel szeretnék szolgálni. Ocu bevállalta, hogy lefordítja a hiányzó részeket, így remélem a közeljövőben sikerül majd befejezni a sorozatot.
|
|
|
Post by sanako on Jun 12, 2010 13:52:55 GMT 1
Még kicsit várni kell arra, hogy újra beindulhassak, mert valahogy úgy esett, hogy mindenkinek most van a szülinapja. XD Apukámnak, unokanővéremnek, nagymamámnak. Szóval most ilyen szülinapos hétvége van. ^^ De amint lesz sok szabadidő ráállok a Seigi no Mikatára. ^^ Shiyával is beszélek majd. Amúgy láttátok a Contact részt? Vacsabival nekiültünk és megcsináltuk... Nem minden infó fért ki, amit szerettünk volna, de így sikerült (ugyanis a projecteket is oda szerettük volna írni az emberek alá, de sajna már nem fért oda :S)...
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Jun 12, 2010 21:05:49 GMT 1
Héjhóóó, én is itt vagyok már megint Jövõ héten még szóbelik, és le is tudtam az érettségit, úgyhogy júni végétõl már én is újra aktívkodom (rettegjetek, már kinéztem csomó doramát fordításra xD). Most már csak a meleget kellene kiküszöbölni valahogy Mangahangya, sziaaaa *túllelkesült, még akár egy vetõdés is megeshet* Egyre többen vagyunk, yeaah Én már nem is emlékszem az elsõ doramámra, talán a Tokyo Friends volt az (Otsuka Ai és Eita láááávv *diszkrét nyáladzás*), aztán HanaKimi (Horikita Maki láv et förszt szájt <3) és így tovább. Koreai nyelvvel talán a Coffee Prince kapcsán találkoztam elõször, akkor nagyon furcsa volt, azóta megszoktam és megszerettem én is (tervben van sok más nyelv mellett annak is a megtanulása). Nah, most Johnny bácsi kizsákmányolt fiúcskáinak chibi változatát néztem éppen (Scary Sunday õsrégi adásai, huhh), úgyhogy teljesen fel vagyok pörögve. Meg hallom lentrõl a komoly huszonéveseket, ahogy éppen a kicsik játékhangszerein próbálnak alkotni (jajjne). Sanako, írtam mélt is, de itt is írom, hogy überhiperszuperédes vagy, hogy Maki-chant raktad ki nekem képnek *nyálözön és egyéb nyálánkságok* Jajj, ne haragudjatok, nagyon pörgök, ha idegesítõ vagyok, csapjatok le nyugodtan
|
|
|
Post by sanako on Jun 12, 2010 23:37:14 GMT 1
Én szeretem, amikor valaki pörög, szóval eszem ágában sincs leütni téged. Meg én is épp pörgök... Most néztem meg a You're beautiful utolsó előtti részét. De az utolsó részt már nem nézhetem meg, mert holnap ötkor kelek. XD Szóval totál ki vagyok. Nem is fogok tudni aludni, mert azon kattogok, hogy mi lesz majd az utcsó részben. XD Sok sikert a szóbelikhez EP! De biztos menni fog! ^^ Gondolj a célra... Utána egy csomó-csomó doramát nézhetsz. XD Jajj, ha vége a szülinapos időszaknak, akkor én is ráállok a projectekre. ^^ Először most már tényleg a Seigivel fogok foglalkozni, aztán majd jöhet minden más. Hamarosan a Samurai High School-ba is belekezdünk, csak még értekezek majd Arianával. ^^ Jajj, jó kis doramás nyárnak nézünk elébe.
|
|