|
Post by andyciccc on Apr 25, 2010 10:26:58 GMT 1
Boldog szülinapot Sanako ^^
|
|
|
Post by sanako on Apr 26, 2010 18:00:41 GMT 1
Köszönöm szépen. ^^
|
|
|
Post by beszy on Apr 28, 2010 7:31:33 GMT 1
Erzsi sikerült megnyitnom!^^ Köszi még egyszer! Láttam, hogy te és Anyaka ellenőriztétek a Bad Couplet, nagyon tetszik... nem rég kezdtem el nézni.... Köszi nektek is a munkátokat!^^ Sanako, neked meg itt is megköszönöm Angelát, remélem hamarosan a "nagyközönség" is láthatja a munkánkat!^^ Na meg, hogy tetszeni is fog nekik... xD
|
|
|
Post by erzsi69 on Apr 30, 2010 5:56:30 GMT 1
Beszy: Hova tüntetted el a Gackt PV-t? Tegnap még itt volt. Ma újra akartam nézni. de ma már nincsen
|
|
|
Post by majom on Apr 30, 2010 11:04:55 GMT 1
Szia EscapistPrincess! Érdeklödni szeretnék hogy a Coin.Locker.Monogatari fordítással hogy állsz? A múltkor azt mondtad, hogy az első rész már kész, ugye? Előre is köszi a választ.
|
|
|
Post by beszy on May 1, 2010 21:42:06 GMT 1
Beszy: Hova tüntetted el a Gackt PV-t? Tegnap még itt volt. Ma újra akartam nézni. de ma már nincsen ;D Volt benne egy-két hiba, így letöröltem, és még nem volt időm összerakni meg feltölteni. Csak nem tetszett? Jövőhéten szerintem felteszem újra, kijavítva és élvezheted! xD
|
|
|
Post by erzsi69 on May 2, 2010 6:15:22 GMT 1
Csak nem tetszett? Jövőhéten szerintem felteszem újra, kijavítva és élvezheted! xD Igen, tetszett Gackt-tel egyelőre még ismerkedős fázisban vagyok. A hangja nagyon tetszik. Várni fogom a javítást
|
|
|
Post by sanako on May 2, 2010 8:38:17 GMT 1
Majom: Escapist Princess most érettségizik, szóval szerintem most nem ér rá fórumot látogatni. Tehát már lefordította az összes részt. Két résszel már teljesen kész vagyunk. A 3. és 4. részt még lektorálnom kell... Ha az egésszel kész leszünk, akkor fog felkerülni az oldalra. De pontos időt nem tudnék mondani, hogy mikorra...
|
|
|
Post by majom on May 2, 2010 10:19:03 GMT 1
Oh köszi az infot. Már láttam amúgy, csak ki akartam írni dvdre és azon gondolkodtam, hogy megvárjam-e a magyar feliratot hozzá, azért kérdeztem. Amúgy az mindig is érdekelt, hogyha már eszembe jutott megkérdem: Szóval, most hány és kik a tagjai doramaheavennek, milyen felosztásban? Mert régebben úgy mondták, hogy sokan vagytok. Ez azonban nem derült ki nekem sosem, mert az oldalon nincs "Tagok, Rólunk" fül, mint más fansuboknál. Remélem, baj, hogy megkérdeztem, csak érdekel. ha offenzivnek találod, vagy nem publikus, akkor bocs.
|
|
|
Post by sanako on May 2, 2010 11:59:49 GMT 1
Igazából, amióta ez a dizájn van, elterveztük, hogy majd a contact részben lesznek felsorolva a Dorama Heaven tagjai... Ott ugyanis csak az a chat van, és oda mellé terveztük. De elég időigényes megcsinálni és sosem tudtunk úgy összeülni Vacsabival, hogy megcsináljuk... Szóval azóta se lett belőle semmi, de majd most nyáron szerintem meg lesz. ^^ Hát tény, hogy sokan vagyunk, de vannak olyan tagok, akik például nem "aktívak" éppen, vagy hogy mondjam... De akik jelenleg dolgoznak valamin azok: Beszy, Escapist Princess, Shiya, Koole, Matanee, Flittering, Tenshi, Byaku, Vacsabi meg én. És van ugyebár Ainmal a Bloody Monday első szériájának fordítója, meg Asiandream, akikkel néha sikerül kapcsolatba lépnem, de nekik most nincs éppen futó projectjük. Meg van még pár ilyen tag, akik jelentkeztek, és elvileg fordítanak is valamit, de nem sűrűn hallok felőlük. Szóval 10-en biztos aktívak vagyunk. ^^
|
|
|
Post by beszy on May 6, 2010 20:59:13 GMT 1
Sanako hová tűntél? !!!!!! Valami életjelet valakitől, hogy jól van!!!!! Vacsabi tudsz róla vmit?
|
|
|
Post by erzsi69 on May 7, 2010 13:03:51 GMT 1
Sanako hová tűntél? !!!!!! Valami életjelet valakitől, hogy jól van!!!!! Vacsabi tudsz róla vmit? Én úgy emlékszem, hogy most fog előrehozott érettségit tenni. Biztos, hogy azért nincs ideje, mert arra készül
|
|
|
Post by sanako on May 12, 2010 17:40:37 GMT 1
Sziasztok! Nem előrehozott érettségim volt, csak angol vizsgám. Majd ősszel fogok előrehozottat tenni... Jövő héttől indul a nagy hajtás. :S Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de eléggé leköt megint a suli, meg egy barátnőm szülinapját ünnepeltük, előtte az enyém, dokinál voltam, stb... XD Szóval zajlik az életem és nincs túl sok időm.
|
|
|
Post by erzsi69 on May 13, 2010 7:53:39 GMT 1
Sanako: Angol nyelvvizsga? Ha igen melyiket tetted le? Nagyon nehéz volt? Azért remélem, hogy az egészségeddel nincs nagy baj. Vigyázz magadra Beszy: Vizsgák elkezdődtek már? A PV-t sikerült kijavítani? Sikerült kitalálni, hogy melyik részre mennétek nyaralni? Andyciccc: Az írásbeli vizsgán már túlvagy. Drukkolok a szóbelihez Továbbtanulni jelentkeztél valahova? Minden vizsgázónak és érettségizőnek egy hatalmas kalappal
|
|
|
Post by andyciccc on May 13, 2010 12:58:33 GMT 1
Erzsi: még van egy infó írásbelim jövő héten, aztán jönnek a rettegett szóbelik, ami igazából csak angolból rettegett számomra XD jelentkeztem eltére, 3 szakra, meglátjuk mire leszek elég köszi, az a nagy kalap elkél mindenhol
|
|