|
Post by erzsi69 on Apr 21, 2010 12:34:09 GMT 1
Az idén megyünk harmadszor Thassosra. Ez egy kis sziget Görögországban. Autóval szoktunk menni és Keramotinál kompolunk át. Azt mondta a kint élő utazásszervező, hogy júniusban már meleg lesz, úgyhogy nem kell aggódnunk. Én sem szeretem a 40 fok körüli meleget, de ilyenkor még nincs olyan meleg
|
|
|
Post by sanako on Apr 21, 2010 18:23:39 GMT 1
Jó kis nyaralásnak hangzik. ^^ Biztos, szép hely Görögország. És jó, hogy olyankor mentek, amikor még nincs olyan hatalmas meleg. Mondjuk kinek mi számít nagy melegnek... Én már 30 fokban is haldoklom. XD De az a tudat, hogy amikor már olyan melegek lesznek, szünet lesz, kicsit megnyugtató.
|
|
|
Post by sanako on Apr 21, 2010 18:24:15 GMT 1
Egyébként Anyakáról tudtok valamit? Ő is olyan régen írt...
|
|
|
Post by beszy on Apr 21, 2010 22:58:43 GMT 1
Tényleg nagyon jól hangzik! Jó utat (majd) és jó nyaralást. Mi Horvátországot tervezgetjük... Még nem döntöttünk... Balatont tervezgettük, de Horvátország majdhogynem annyiba kerül. Mondjuk ez egy kicsit kiábrándító, dehát ez van sajnos... Ma este sétáltunk a családdal, és rettenet, hogy milyen árak vannak a boltokban, minden téren. Csak a kirakatból nézelődtünk, mert zárva voltak már a voltok, de szerintem én ott is maradok. xD Mondjuk 30 fokban én is olvadozom... de az a baj, hogy attól nem fogy el az ember, csak szenved. xD [Hű de bölcs lettem ma *nevet* ]
|
|
|
Post by sanako on Apr 22, 2010 5:50:34 GMT 1
Tényleg érdekes, hogy Horvátország majdnem annyi, mint egy balatoni nyaralás. XD Érdekes...
Szerintem az élelmiszer árakat tekintve az a legrosszabb, hogy egy egészséges étrend tele friss gyümölcsökkel, zöldségekkel, teákkal, gyümölcslevekkel olyan iszonyatosan drága, hogy lassan már nem megfizethető. És ez tök bosszantó, mert még ha el is határozod, hogy na most akkor oda figyelsz arra, hogy mit eszel, akkor csak kapkodsz a fejedhez, hogy milyen árak vannak. És néhány boltban a minőség is kifogásolható. XD
|
|
|
Post by erzsi69 on Apr 22, 2010 7:15:01 GMT 1
Horvátország is gyönyörű. Mi Isztriától Dél-Dalmáciáig szinte az egészet bejártuk már. Egyedül a közeli szigeteken (Brac, Hvar) nem voltunk. 7 óra alatt lent is vagy a tengernél, mert végig kész az autópálya. Szerintem nagy élmény. Én imádtam
|
|
|
Post by erzsi69 on Apr 22, 2010 7:20:00 GMT 1
Egyébként Anyakáról tudtok valamit? Ő is olyan régen írt... Több, mint 1 hete írtam neki, de még nem válaszolt. Együtt csináltuk a Resurrection javítását. Ő szerkeszti a doramasukin a fordítási listákat. Jelenleg pedig az Attic Cat sorozat feliratát javítja. Időnként ír addictson a magyar feliratokhoz. Csak ennyit tudok róla
|
|
|
Post by beszy on Apr 22, 2010 8:27:26 GMT 1
Hét igen, rettentő milyen árak.... az egészséges táplálkozás (teljes kiörlésű cuccok, vegyszer mentes dolgok) tényleg nagyon drágák. Már lassan kuriózum számba mennek ezek a dolgok. De ha vki cukorbeteg, vagy glutén allergiás, az is piszok drága, ahhoz, hogy ha közel normálisan táplálkozzon, hogy ne vonjon meg magától dolgokat.... Ennek nem így kellene lenni, hanem elérhetőnek. Az is érdekes, hogy a lengyelből inportált dolgok olcsóbbak, mint a magyar termékek.... akkor mi lehet abban az inportárt cuccban, ha előállítással szálítással is olcsóbb? ??!!!!!
|
|
|
Post by beszy on Apr 22, 2010 8:28:46 GMT 1
Mi is Dalmáciát nézegetjük... Mert a szigeteken van olcsóbb appartman, de ki tudja mennyiért visz oda minket a komp. :S
|
|
|
Post by erzsi69 on Apr 22, 2010 8:52:35 GMT 1
A kompjáratokat és az árakat itt meg tudod nézni: www.jadrolinija.hr/default.aspx?lang=2Apartmanokat nagyon sok helyen kínálnak, de azoknak sem árt már most utána néznetek. Mi mindig előre foglaltunk, mert az a biztosabb. Helyben is biztos lehet találni, de az egy kicsit lutri. Ha én most választanék, én is Dalmáciába mennék
|
|
|
Post by beszy on Apr 22, 2010 22:38:44 GMT 1
A kompjáratokat és az árakat itt meg tudod nézni: www.jadrolinija.hr/default.aspx?lang=2Apartmanokat nagyon sok helyen kínálnak, de azoknak sem árt már most utána néznetek. Mi mindig előre foglaltunk, mert az a biztosabb. Helyben is biztos lehet találni, de az egy kicsit lutri. Ha én most választanék, én is Dalmáciába mennék Én ezt miért nem tudom megnyitni? "kiszolgáltató nem található"
|
|
|
Post by anyaka on Apr 23, 2010 12:35:17 GMT 1
Először is: BOLDOG SZÜLINAPOT SANAKO! Sziasztok! Nagyon jól esett, hogy hiányoltatok. Tényleg jó rég nem írtam, de azért olvasni mindig szoktam jönni. Kicsit elhavaztam magam mostanában a fansubbal, minden szabad percemben ezzel foglalkozok. Azért a dorama nézésre mindig hagyok időt, mert ez már olyan nekem mint a kábítószer. Most megint van egy nagy szerelmem, a Return of Iljimae, teljesen belezúgtam. Lélegzet elállítóan szép helyeken forgatták és a My fair ladyben is játszó Jung Il Woo van Iljimae szerepében. Mi mást mondhatnék, mint hogy imádni való.
|
|
|
Post by erzsi69 on Apr 23, 2010 19:01:29 GMT 1
A kompjáratokat és az árakat itt meg tudod nézni: www.jadrolinija.hr/default.aspx?lang=2Apartmanokat nagyon sok helyen kínálnak, de azoknak sem árt már most utána néznetek. Mi mindig előre foglaltunk, mert az a biztosabb. Helyben is biztos lehet találni, de az egy kicsit lutri. Ha én most választanék, én is Dalmáciába mennék Én ezt miért nem tudom megnyitni? "kiszolgáltató nem található" Nem tudom, hogy mi lehet. Nekem Firefox-szal most is bejött. De meg lehetne próbálni simán a horvát oldalt, majd onnan átmenni az angolra.
|
|
|
Post by erzsi69 on Apr 23, 2010 19:05:28 GMT 1
Kedves Sanako! Boldog szülinapot kívánok Ha lesz bulid, akkor jó szórakozást is Sok-sok puszi neked
|
|
|
Post by sanako on Apr 24, 2010 10:10:18 GMT 1
Köszönöm szépen Nektek! Voltam bulizni... Hajnali 4-kor értem haza... Szóval most hulla vagyok. XD Örülök, hogy jól vagy Anyaka. Meg, hogy megint felélénkült a fórum egy kicsit. ^^
|
|