|
Post by sanako on Aug 28, 2009 13:48:49 GMT 1
Az überelős részt úgy értettem az előző hozzászólásomban, hogy ugyanabból a sztoriból készítenek sorozatot (filmet írtam, de sorozatot akartam xD), mégis az egyik sikeresebb lesz, mint a másik. Nekem sikerült megnéznem a filmváltozatot, és nem bántam meg. Plusz hát elég nagy volt körülötte a felhajtás, hiszen több országban forgatták, többek között Las Vegas-ban és Hong Kong-ban... Szóval felkeltette az érdeklődésem és megnéztem. A 'Hana Yori Dango' hangulatot azért egy kicsit hiányoltam. Szerintem addig a legjobb a sorozat (mind két verzió), amíg suliban játszódik. Ott viccesebb az egész. A japán verzió második évadjában még azért szerepelt benne a suli, de a filmben... Valahogy az egész történet ugye sulis környezetre épül, és amikor onnan kiszakadnak, akkor hirtelen átcsap drámába, elvesztik az emlékezetüket, először az egyik, majd a másik hagyja ott élete szerelmét, stb... xD Szóval amíg suliban vannak, addig jó. Szóval ezt az egészet úgy értettem, hogy ez a történet eléggé valószerűtlen, de amikor kiszakadnak a középiskolából, megpróbálják komolyra fordítani az egész sztorit, és ezáltal szerintem túl erőltetett lesz a dolog... A koreai viszont az elejétől fogva komolyabban kezdi a sztorit. Pl, a fiú, aki öngyilkos akar lenni, stb... A japán meg olyan kis aranyosan, egy képzeletbeli világba kalauzol el. Na mindegy, erről elég sokat lehetne beszélgetni. xD
|
|
|
Post by asiandream on Aug 30, 2009 16:29:36 GMT 1
Imádom ezt a sorozatot! Örülök, hogy fordítjátok!^^ És a formázott feliratok gyönyörűek O.o nagyon ügyes^^ és gomenne, de türelmetlen voltam/vagyok/leszek, így a 6. résztől angolul folytatom.. viszont ha jönnek majd a feliratok, akkor majd megnézem azt a részt úgy is^^ sok sikert a továbbiakhoz^^
|
|
|
Post by sanako on Aug 30, 2009 17:27:04 GMT 1
Szia! Nekem is nagy kedvencem ez a dorama. ^^ Nem tudom, hogy már elkezdted-e nézni a hatodik részt, de pont ma fogok végezni vele. Sőt, pár percen belül. xD Már csak az időzítésen javítgatok, a formázás is meg van már. Szóval hamarosan felkerül. ^^
|
|
|
Post by asiandream on Aug 30, 2009 19:00:57 GMT 1
Köszönöm^^ Már meg is néztem, és imádom^^ sanako, te vagy a legjobb^^ vigyázz, mert a hálám üldözőbe vesz, és attól nincs menekvés^^
|
|
|
Post by ayame on Aug 30, 2009 20:08:39 GMT 1
itt is nagyon köszönöm.
|
|
|
Post by sanako on Aug 30, 2009 20:42:17 GMT 1
Szívesen. Asiandream: Most kezdjek el félni? Azért nem én vagyok a legjobb. Sokan dolgoztunk ezen. ^^ Flittering, Tenshi... Az én szerepem csak annyi volt, hogy próbáltam jobbá tenni, az amúgy is jó feliratot. ^^
|
|
|
Post by bend on Aug 30, 2009 23:22:04 GMT 1
Köszönöm szépen, mindenkinek aki dolgozott vele <33 A rész izgi, a felirat nagyon jó lett. Csak így tovább ^^
|
|
|
Post by sanako on Aug 31, 2009 12:45:02 GMT 1
Szívesen a többiek nevében is, remélem egyszer-kétszer azért jönnek ide a fórumba. ^^
|
|
|
Post by Nofrit on Sept 1, 2009 12:15:34 GMT 1
most én vagyok vak, vagy a 6. rész még nincs feltöltve?
|
|
|
Post by sanako on Sept 1, 2009 12:43:28 GMT 1
Nem vagy vak... Most néztem én is. (Már válaszoltam amúgy chat-ben is) Szóval eddig én is csak nézegettem, hogy mikor lesz már elérhető, hiszen tudom, hogy sok idő kell neki, hogy frissüljön, De eddig csak órák kérdése volt, most meg napok. xD Szóval kissé meglepődtem. De írtam vacsabinak, szóval hamarosan orvosolva lesz a dolog. De addig is d-addicts-ról le lehet tölteni, mert ott már fent van.
|
|
|
Post by Leila84 on Sept 1, 2009 20:31:03 GMT 1
Jövök ide is hálálkodni... ^_^ Köszönöm az újabb részt,vittem is.(video már a gépemen csücsül az 5.rész óta ) btw. Sanako jó az avid.
|
|
|
Post by sanako on Sept 2, 2009 5:49:17 GMT 1
Nagyon szívesen. ^^ Én is imádom az avatarom. Takkiii. (L)
|
|
|
Post by tenshi92 on Sept 5, 2009 12:29:10 GMT 1
Hű, tök jó látni, hogy ennyien örülnek a feliratnak. Remélem a többi is felkerül hamarosan. Nagyon jó rajtuk dolgozni.
|
|
|
Post by Nofrit on Sept 8, 2009 6:27:56 GMT 1
ÁÁÁÁÁ, este megnéztem. ÁÁÁÁ *olvad* Az előző része jobban tetszett, többet mutattak Nouvelle-Calédonie-ból, de a mostaniban a kis pici lány olyan édes volt^^ Egyébként Ti mire gondoltok, mit értettek azon, hogy " valamit elveszít nőként"?
|
|
|
Post by sanako on Sept 10, 2009 6:04:07 GMT 1
Hmm, hát vajon mire gondolhattunk... xD A hétvégén remélhetőleg sikerül elkészítenem egy újabb részt, de a suli mellett hétköznap nincs rá időm. ^^ A hétvége az egyetlen reményem.
|
|