|
Post by sanako on Jun 25, 2009 11:02:32 GMT 1
Utána kutattam még ennek a Shim Chung-os sztorinak és kiderült, hogy színpadon is elő szokták adni, ilyen táncos formában. Youtube-on találtam is egy 7 perces videót, ami mondjuk inkább annak a tánccsoport sztárolására megy (mondjuk tényleg eszméletlenül jók), de azért érdekes. Egyszer felbukkan benne Shim Chung a királlyal, vagy hát azt hiszem ők azok... De csak vonulnak, szóval. XD Mindegy, itt a link, ha valakit érdekel: www.youtube.com/watch?v=ZWql62q04uY
|
|
|
Post by extyna on Aug 1, 2009 9:16:20 GMT 1
Szia. Szeretném megkérdezni hogy mikor lesz már aktuális a letöltés, mert tegnap délután óta nem jeleníti meg nekem a letöltések, ill. hogy a 6. rész mikor lesz lefordítható
|
|
|
Post by vacsabi on Aug 1, 2009 11:20:05 GMT 1
Szia. Szeretném megkérdezni hogy mikor lesz már aktuális a letöltés, mert tegnap délután óta nem jeleníti meg nekem a letöltések, ill. hogy a 6. rész mikor lesz lefordítható Kedves extyna! A letöltések tegnap 9 óta elérhetőek a projectek menüpont alatt. A BOF 6. része még nem készült el, de a többi letölthető. Van egy új befejezett projectünk is, az If in Love... Like Them. Emellett egy új futó project a Cat Street. Hogy a BOF 6. része mikor készül el, arról nem tudok semmit. Igyekszünk vele. A megértésed köszönjük.
|
|
|
Post by extyna on Aug 1, 2009 11:52:38 GMT 1
Szia.
Ne haragudj hogy ezzel zaklatlak. Nem tudok rákattintani a projektekre. Nincs a Projectek felirat alatt link. Kérlek nézd meg h mi lehet vele a gond. /hugom gépéről sem tudok rákattintani, és már kipróbáltam vagy 4 böngészőt is/ Ezt írja ki: Not Found The requested URL /projectek was not found on this server.
Amúgy nagyon jó lett az design. Ügyesek vagytok.
|
|
|
Post by vacsabi on Aug 1, 2009 15:23:11 GMT 1
Szia. Ne haragudj hogy ezzel zaklatlak. Nem tudok rákattintani a projektekre. Nincs a Projectek felirat alatt link. Kérlek nézd meg h mi lehet vele a gond. /hugom gépéről sem tudok rákattintani, és már kipróbáltam vagy 4 böngészőt is/ Ezt írja ki: Not Found The requested URL /projectek was not found on this server. Amúgy nagyon jó lett az design. Ügyesek vagytok. Először is köszi a bókot. abszolút nem értem mi lehet as probléma, mivel a projectek menüpont, nem egy link, tehát nem kell megtalálnia a "requested URL"-t. Az egész egy flash application. Szóval ha rákkatintasz a projectekre, be kéne jönnie alatta három almenüpontnak, vagyis: lezárt, futó, és tervezett. Ha az oldal nem indul el vagy hibásan működik, a lehetséges problémák: 1. nincs telepítve flash player, vagy nem a legfrissebb van telepítve. Adok egy linket a legújabbhoz: get.adobe.com/es/flashplayer/?promoid=DAFYLez valamilyen oknál fogva spanyolul jön be, de ez nem probléma, csak kattints a sárga gombra, és indul a letöltés. 2. ha a legújabb flash player telepítve van és még sem működik rendesen az oldal, akkor frissítsd a webböngésződet. az oldal tesztelve lett Internet Explorer és firefox alatt, és kifogástalanul működött mindkettőn. Firefoxnál a legegyszerűbb, ha a súgó menüpontba belépsz, és megkeresed a "frissítések keresése" almenüpontot. 3. ha a legfrissebb flash playerrel, és a böngésződ legfrissebb verziójával sem működik, akkor írj megint, és megkeressük a probléma okát. remélem segítettem vmennyit. Sok sikert!
|
|
|
Post by sanako on Aug 1, 2009 15:26:55 GMT 1
Hahó! Én is ellenõríztem, nálam is kifogástalanul mûködött a projectek, pedig nem a legjobb típusú laptopról néztem. :S Szóval remélem Vacsabi tanácsaival már mûködni fog, mert tényleg nem tudjuk, hogy mi lehet a baj.
|
|
|
Post by symboly on Aug 1, 2009 15:46:59 GMT 1
extyna: Szerintem még az oldalnak a régi verziója jelenik meg nálad (nálam is volt ilyen gond). Ha a főoldalon rákattintasz a home menüre, bejön az új dizivel ellátott oldal, és ott már tudsz tölteni mindent... Egy próbát megér, nekem működött. (Nálam, ha be vagyok jelentkezve, még a fórumnak a régi verziója van...érdekes, de ha kijelentkezem, minden az új verzióval látszik... ez miért lehet???)
|
|
|
Post by ayame on Aug 1, 2009 19:09:13 GMT 1
symboly, detto ugyanez van velem is... legelőször amikor feljöttem az oldalra a régi dizit mutatta és rákattoltam a home-ra és bejött a legújabb. de ezt csak legelőször csinálta, most már minden rendben. és a fórummal is így vagyok. ha bejelentkezek akkor a régi van, ha kijelizek akkor az új.^^
|
|
|
Post by extyna on Aug 1, 2009 20:37:57 GMT 1
Köszönöm szépen a segítségeket. igazából a firefox volt a hibás, explorerrel hibátlanul megy.. Még1szer thx.
|
|
|
Post by dyra on Aug 2, 2009 7:23:35 GMT 1
szióka!A Firefoxot frissítsd a 3.5.1-es verzióra és akkor azzal se lesz gond.
|
|
|
Post by tenshi92 on Aug 9, 2009 3:58:13 GMT 1
Hello! Meg szeretném kérdezni, hogy csináljátok-e már a 6. epizódhoz a feliratot? Mert, ha nem ,én szívesen megcsinálnám. Ugyan is már belekezdtem, mivel már nem bírom a várakozást. Nagyon rákattantam a Boys Over Flower-re.
|
|
|
Post by sanako on Aug 10, 2009 17:20:06 GMT 1
Szia Tenshi! A fordítás már majdnem az összes részhez 100 %-os, már csak lektorálni és formázni kell őket, de mostanság valahogy sosincs időm. :S Ha gondolod írj emailt: sanako15@gmail.com, vagy vzsuzsika@hotmail-com.
|
|
|
Post by bend on Aug 25, 2009 17:25:57 GMT 1
Sziasztok. Nekem a Hana Yori Dango volt az első doramam, azon párszor forgattam a szemem, kicsit el volt húzva. A Boys Over Flowers nekem sokkal jobban tetszik, a színészek - a srácokért sokkal jobban csorog a nyálam xd -, az egész hangulata. Nagyon várom már a többi részt, teljesen be vagyok zsongva Team SoEulmate (LL), egyszerűen cukik. Remélem sokkal jobb endingjük lesz mint a Hanadanban. Valamiért itt sokkal jobban szurkolok Jun Pyonak, határozottan Ruis voltam, de itt Lee Min Ho meggyőzött. De szegény Ji Hoonak nagyon nincs szerencséje =/. A fordítások nagyon jók, szeretnék gratulálni hozzájuk, csak így tovább
|
|
|
Post by sanako on Aug 26, 2009 15:37:25 GMT 1
Szia Bend! Először is örülök, hogy több helyre is írtál. ^^ Másodszor ezzel a hozzászólásoddal is egyetértek, mármint a japán vs koreai résszel. Szerintem is jobb a koreai, én is jobban szurkoltam Jun Pyo-ért. Igazából a japán verzió második évadját is csak azért szeretem, mert ott közelebb kerül Hanazawa Rui-hez. Maga az alapsztori tök jó, de íme rá a példa, hogy mindig lehet überelni a film változatot.
|
|
|
Post by bend on Aug 26, 2009 20:07:42 GMT 1
Sanako, bennem a második évadban teljes mértékben Hanazawa Rui tartotta a lelket. xd Igazából az egész japán teljes mértékben el van húzva, nem értem, hogy minek kellett hozzá mozfilmet csinálni, én igazából úgy voltam vele, hogy meg se nézem. Valamiért tényleg nem tudtam magam rávenni. Őszintén szólva meg voltam könnyebbülve, mikor kiderült, hogy itt csak huszonhat rész van. Ahogy elnézegettem a fanvidiket, tényleg van értelme várni a fordításokra . Amúgy meg, a Hanadanban a második évadban én Erika Todanak örültem, őt nagyon szeretem mit színésző.
|
|