|
Post by vacsabi on Sept 24, 2008 20:23:58 GMT 1
Szóval itt lehet jelentkezni. szivesen fogadunk bárkit, aki úgy érzi van ereje, ideje, és kedve lefordítani egy doramát. ja és persze az sem hátrány ugyebár, ha az illető tud angolul;) azt hiszem bármilyen segítség jól jönne. ha már van kész feliratotok, amit szeretnétek feltenni, küldjétek el emailben a vacsabi@hotmail.com címre, egy rövidke leírással, hogy ki készítette (időzítés, fordítás), és ha tudtok készíthettek hozzá, egy ismertető videót is, de ha nem megy az se baj. a legfontosabb, hogy feltölthessünk újabb és újabb feliratokat, elvégre ez a fansubok lényege;) [előre szólunk, hogy más fansuboktól feliratot lopni, és nekünk elküldeni nem ajánlott... ]
Várjuk a jelentkezőket! a DoramaHeaven csapat
|
|
|
Post by sanako on Sept 25, 2008 16:48:44 GMT 1
Csak annyival egészíteném ki Vacsabi mondandóját, hogy ha nem tudsz időzíteni, formázni akkor azzal nem kell bajlódnod, mert azt megcsinálom én. A lényeg, hogy olyan emberek jelentkezését várjuk, akik szívesen fordítanak. Amúgy nem feltétlenül angol nyelvről kell fordítani, hiszen rengeteg olasz, német, francia, orosz és egyéb feliratokat is be lehet szerezni. Szóval, ha megtetszik egy dorama és szeretnéd lefordítani, akkor bátran csatlakozz hozzánk, írd meg milyen nyelveket ismersz, tudsz és beszerezzük neked. Az ismertető videók elkészítését meg szívesen vállalom, ha ismerem a doramát. ^^
|
|
|
Post by vacsabi on Sept 25, 2008 17:17:38 GMT 1
így van^^
|
|
|
Post by robnor on Dec 7, 2008 16:23:27 GMT 1
Sziasztok! Emailben akartam írni, de nem találtam címet sehol, úgyhogy ide írok. Láttam kikerült a tervezettek közé a Nanase futatabi, bejelenteni nem akartam, amíg nincs végig meg az angol felirat, mert az a legnagyobb pofára esés, amikor belelkesedik az ember aztán koppan egyet, de az első 3,5 részhez már megcsináltam a fordítást, csak javítani kell őket, csak addig nem akartam kirakni amíg az utolsó angol ki nem jön. Úgyhogy részemről még várok. Egyébként szívesen fordítom tovább, de ha ragaszkodtok hozzá akkor lemondok róla.
Üdv: robnor
|
|
|
Post by sanako on Dec 7, 2008 19:06:10 GMT 1
Szia! Melyik fordítócsoporttól vagy? Mert sehol nem láttam tervezettek között a Nanase Futatabit, ezért gondoltam lecsapni rá. De, ha már ilyen sokat fordítottál belőle, akkor felőlem lehet a tied. Esetleg még olyat tudnék felajánlani, hogy felesbe csináljuk, vagy nekem elég annyi is, ha átnézhetem a feliratod, meg javíthatok az időzítéseken, meg a formázást is bevállalom. De itt az email címem: sanako15@gmail.com. Emailen könnyebben meg tudjuk beszélni. Üdv: Sanako
|
|
|
Post by Ainmal on Feb 16, 2009 18:36:24 GMT 1
Én beszélek angolul. Ha gondolod: ainmal@citromail.hu
|
|
|
Post by sanako on Feb 16, 2009 21:32:40 GMT 1
Írtam neked mailt. ^^
|
|
|
Post by Ainmal on Feb 19, 2009 1:05:45 GMT 1
Ez mondjuk vicces mert nem jött meg. Légyszi küldd újra, mehet freemail-re is ugyanazzal az előtaggal.
|
|
|
Post by sanako on Feb 19, 2009 19:39:41 GMT 1
Nem értem, miért nem kaptad meg... Akkor megpróbálom még egyszer....
|
|
|
Post by shiya on Feb 26, 2009 10:55:36 GMT 1
Sziasztok! Szívesen fordítok, bár doramat még nem fordítottam. De már régóta gondolkodom rajta, hogy elkezdek egyet. Hamarosan befejezem az anime sorozat fordítását, amit elkezdtem, de persze emellett is tudok doramat fordítani. Időzíteni, formázni tudok. Fordítani angolról és németről szoktam. Néha belenézek az olasz subba is, ha nem egyértelmű az angol, de az olasz tudásomra nem igen hagyatkoznék fordítás terén E-mailem: aquata@freemail.hu, így könnyebben megbeszélhetjük a dolgokat.
|
|
|
Post by sanako on Feb 26, 2009 16:13:43 GMT 1
Szia Shiya! Írtam neked mailt, remélem megkapod, és nem fog bénázni a gmail vagy a freemail...
|
|
|
Post by flittering on Jun 5, 2009 12:05:54 GMT 1
Szia én már lefordítottam a Koreai Boys before flowers ha érdekel írj.
|
|
|
Post by sanako on Jun 5, 2009 14:00:56 GMT 1
Szia! Írtam neked emailt.
|
|
|
Post by flittering on Jun 5, 2009 17:51:12 GMT 1
Nem kaptam meg az emailt. Érdekel?
|
|
|
Post by sanako on Jun 5, 2009 18:40:33 GMT 1
Érdekelne. A vipmailedre írtam... Esetleg vegyél fel msn-re, ha van: vzsuzsika@hotmail.com
|
|