|
Post by sanako on Oct 1, 2008 13:18:05 GMT 1
Sukiyaki Western Django
Ismertető:
A filmet Takashi Miike rendezte, ő - Quentin Tarantino szerint - napjaink egyik legjobb rendezője. Nem véletlen hát, hogy egy kisebb szerep erejéig Tarantino is feltűnik a színen. A film - a japán színészek ellenére- angolul beszélő. A film hangsúlyosan épít a nyugat és a kelet kapcsolatára, igazándiból ötvözi a kettőt: a szamurájok és a westernhősök keverednek a filmben. Két klán harcáról szól a történet, a Fehérek és a Vörösek, vagy másnéven Genjik és Heikék rivalizálnak egymással. A Fehérek a kelet megtestesítői, a Vörösek pedig a nyugaté, kiknek vezére Shakespeare-t olvas.^^ A kérdés: élhet-e a kettő egymás mellett békében, sőt mi több egyesülhet-e? [/color][/center] Szereplők:
Hideaki Ito - The Gunman Koichi Sato - Kiyomori Yusuke Iseya - Yoshitsune Masanobu Ando - Yoichi Takaaki Ishibashi - Benkei Shun Oguri - Akira Masato Sakai - Shigemori Yoshino Kimura - Shizuka Teruyuki Kagawa - Sheriff Hoanka Kaori Momoi - Ruriko Yutaka Matsushige - Toshio Renji Ishibashi - Mura Yoji Tanaka - Munemori Toshiyuki Nishida - Piripero Quentin Tarantino - Ringo
|
|
|
Post by vacsabi on Oct 1, 2008 19:23:44 GMT 1
Ja, köszi Sanako^^ mindjárt belinkelem a filmet is, kábé még fél óra, és feltöltődnek a partok. 8 lett összesen:P majd mondhatnál véleményt róla, meg javításokat, mert szerintem elég nyers lett, csak minél előbb fel akartam tölteni, mert ugyebár ez az első projectem:D
|
|
|
Post by sanako on Oct 1, 2008 19:41:11 GMT 1
Szívesen írok róla kritikát. *ördögi kacaj* ^^ Amúgy biztos jó lett. Kíváncsi vagyok már rá nagyon. Ja és alapdolog, hogy témát nyitok a projectedhez, szóval nem kell megköszönni.
|
|
|
Post by vacsabi on Oct 1, 2008 19:53:07 GMT 1
Mellesleg hozzáteszem, hogy a Sukiyaki egy japán edény, de a benne készült kaját is így hívják.és utána néztem a Djangonak is, ami egy 1966-os Sergio Corbucci film, Franco Neroval a főszerepben. A Django önmagában azt hiszem nem jelent semmit, azonkívül, hogy így hívták a főszereplőt. nos ennyit akartam megosztani, még így mellesleg.^^
|
|
|
Post by vacsabi on Oct 1, 2008 19:55:12 GMT 1
Ja, ha alap akkor jó, így már minden tiszta:D na még 2 perc és feltöltődik a videjó, aztán nyomathatják lefelé srácok:D
|
|
|
Post by sanako on Oct 1, 2008 19:57:36 GMT 1
Köszi a kiegészítést. ^^ Alig várom már, hogy megnézhessem a te feliratoddal.
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 2, 2008 19:10:11 GMT 1
A film sikeresen lejött A felirat sajnos angol nyelvű Angolul pedig nem tudok
|
|
|
Post by sanako on Oct 2, 2008 19:50:08 GMT 1
Sajnáljuk. Nem a magyar verzió lett feltöltve, hanem az angol nyelvű, amiből Vacsabi fordított. Hamarosan javítva lesz. ^^
|
|
|
Post by vacsabi on Oct 2, 2008 22:00:27 GMT 1
Ezer bocsánat mindenkinek, a hiba kijavítva. a magyar felirat feltöltve.
|
|
|
Post by sanako on Oct 3, 2008 12:12:31 GMT 1
Részemről megbocsájtok. Ellenőriztem is, most már tényleg a magyar feliratot lehet letölteni. ^^
|
|
|
Post by erzsi69 on Oct 10, 2008 20:08:16 GMT 1
Köszi a javítást Még nem volt hangulatom megnézni. Oguri Shun miatt szeretném megnézni, de belenéztem és őt kb. a 35 perc táján megölték Azért remélem, hogy nem lesz végig ilyen véres.
|
|
|
Post by sanako on Oct 10, 2008 21:28:00 GMT 1
Én is amint meghallottam, hogy játszik benne Oguri Shun, rögtön több kedvem lett megnézni a filmet... De aztán tök szomorú volt, ahogy meghalt. De szerintem érdemes megnézni ezt a filmet. Ilyet biztosan nem látsz máshol... Kihagyhatatlan szerintem. ^^
|
|
|
Post by deer on Oct 10, 2008 22:13:46 GMT 1
Épp egy doráma sorozatot töltök, ezt még azért nem kezdtem el, mert kifogytam a tárhelyből. Ki kell írnom pár dolgot DVD-re.
|
|
|
Post by erzsi69 on Jan 14, 2009 21:03:11 GMT 1
|
|
|
Post by kiscsopp on Apr 15, 2010 23:20:32 GMT 1
Köszi a fordítást! Igazából úgy kezdtem bele, hogy azt se tudtam miről szól, csak annyit, hogy Oguri Shun is szerepel benne. Igazán olvashattam volna egy ismertetőt, mert őszintén szólva nem nekem valók az ilyen filmek. Majdnem 2 óra tömény gyilkolászás. Szerettem volna abbahagyni, de csak a képernyő elé tapasztott az a sok szörnyűség. A kisfiút úgy sajnáltam. i40.tinypic.com/25jeh4m.jpg
|
|