|
Post by kiscsopp on Apr 15, 2010 23:54:43 GMT 1
Jó pasikban viszont nem volt hiány. Szégyen, de egész végig nem jutott eszembe a film alatt, hogy honnan olyan ismerős a jóképű rejtélyes idegen, a végén meg kellett néznem a stáblistát, hogy a Buzzer Beat-ből. Na persze ott Yamapi tetszett, nem ez a pasi. i40.tinypic.com/ajkvpf.jpgMasanobu Andou is degonosz volt már... i42.tinypic.com/9k8kzd.jpgSzegény fiatal apuka olyan hamar meghalt. i40.tinypic.com/10icetu.jpgYoshitsune a Genjik vezére.. Áá, baromi jól nézett ki, de olyan könyörtelen volt. :/ i43.tinypic.com/111v5f6.jpgKiyomori nem volt szimpi, tisztára buggyant volt az a pasi, hogy Henrinek neveztette magát. Na meg a seriff is, mikor magával megbeszélte a dolgokat!XD Néhol már fárasztó volt. Ilyen fegyver létezik egyébként? Úgy éreztem ebből sose fogy ki, csak tekerni kell... i39.tinypic.com/2lv21av.jpgÉs ki gondolta volna, hogy egy nő a legendás Benten? i44.tinypic.com/ok8ljm.jpgNeki nagyon örültem, Bloody Monday-ben megszerettem, mert józsaru volt. i41.tinypic.com/ztg7kg.jpgEz a jelenet szép volt a végén! Fehér hó, piros vér i39.tinypic.com/1qfogp.jpg Bár én igazából mindkettőjüknek szorítottam. Összességében így utólag gondolkodva rajta, jó volt ez, de nem volt jó élmény látni, nem tudom poénnak venni, hogy folyton meghal valaki. Természetesen aki szereti a western filmeket, az másképp vélekedik. A zenei aláfestés viszont 2-3 helyt is nagyon tetszett!
|
|
|
Post by vacsabi on Apr 17, 2010 9:16:53 GMT 1
először is köszi:) az egyetlen fordításom:P persze tudom, hogy stílusában abszolút kilóg a többi project közül. hogy létezik-e olyan fegyver? hát sztem igen, bár mára már műtárgynak számít gondolom:D ha jól emlékszek a Tom Cruise-os utolsó szamurájban is ilyen gépekkel lőtték halomra őket. meg a terminátor is ilyennel lövöldözött:P
|
|
|
Post by Flossie on Jan 29, 2024 1:11:50 GMT 1
Every weekend i used to pay a visit this web site, as i wish for enjoyment, for the reason that this this web page conations truly good funny information too.
fordero.shop
|
|
|
Post by Kathi on Jan 31, 2024 1:45:39 GMT 1
Great post. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Very useful info specially the last part I care for such info a lot. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and good luck. novoluxe.top
|
|