|
Post by mangahangya on May 29, 2010 21:00:04 GMT 1
C. N. Blue együttes Tagok: Jung Yong Hwa ( You're Beautiful/Kang Shin-woo) Lee Jong Hyun Kang Min Hyuk Lee Jung Shin I'm a Loner MV Albumok: ThankU: 1. Intro 2. Let’s Go Crazy 3. Love Revolution 4. Wanna be Like U 5. Never too late 6. Now or Never 7. voice 8. Just Please 9. Y, Why 10. Teardrops in the Rain 11. One of a Kind 12. a.ri.ga.tou. www.mediafire.com/?d2xnqmgzjkkNow or Never: 1. "Now or Never" 2. "Let's Go Crazy" 3. "Love Revolution" 4. "Just Please" 5. "Teardrops in the Rain" www.mediafire.com/?0z2zimh42gwBluelove: 1. LOVE [Title] 2. Sweet Holiday 3. Black Flower 4. Tattoo 5. 사랑 빛 ("Love Light") 6. Let's Go crazy www.mediafire.com/?aywztlfjmtzBluetory: 1. 외톨이야 ("I'm a Loner") 2. Love Revolution 3. Y, Why... 4. Now or Never 5. 그럴 겁니다… 잊을 겁니다… ("I Will...Forget You...") www.mediafire.com/?hg0j2okgiyy
|
|
|
Post by sanako on May 29, 2010 21:58:15 GMT 1
Wow. Nem is ismerem ezt az együttest. Köszi a letöltési linkeket, meg a kis ismertetést. ^^
|
|
|
Post by mangahangya on May 30, 2010 10:03:39 GMT 1
Én is csak tegnap bukkantam rá, és mivel sajna én nem tudok jól angolul, mert mást tanulok, ezért így gondoltam, h ezzel segítem a honlapotokat!
|
|
|
Post by sanako on Jun 9, 2010 22:35:37 GMT 1
Köszi. Amúgy nem ismertem fel a You're Beautiful-os srácot. O.o XD Keresgéltem a képen, de nem jöttem rá, hogy melyikük az... Aztán mégis csak rá bukkantam.
|
|
|
Post by sanako on Jun 14, 2010 10:45:47 GMT 1
Ennyi volt... Totál ki vagyok... XD Annyira imádom őket! Ők az egyik legjobb együttes a világon... Állandóan az ő számaikat hallgattam az elmúlt pár napban. XD Még az is lehet, hogy le fogom fordítani pár számukat, pedig ilyet sose csinálok... Jajj, annyira jók ezek a srácok. Végre valami jó és egyedi zene. ^^
|
|
|
Post by mangahangya on Jun 14, 2010 16:05:46 GMT 1
wáó.. akkor sikerült jól belenyúlnom X] amúgy én is imádom őket, habár sztem buszon hallgatni egy picit veszélyes, mert az ember nem figyel oda, és már fejhangon dúdol vagy énekli azt a pár szót, ami kiért belőle, vagy pedig a lábával és a kezével hadonászik.. De örülök, ha tetszik:D nekem a Tattoo, az I'm a Loner és a Let's go crazy a kedvencem.. Neked melyik tetszik a legjobban Sanako?
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Jun 17, 2010 15:27:00 GMT 1
Sanako mutatta az I'm a loner-t és én is teljesen beleszerettem ^^ Tényleg nagyon jók, igazi zenészek, ráadásul hangszeres zenét játszanak és nem ilyen elektronikus izébigyót (félreértés ne essék, pl SHINee-t is szeretem, de azért mégiscsak másabb, ha az ember igazi gitárhangot hall ^^). Úgyhogy örök hála és soksok nyálas puszi, Mangahangya
|
|
|
Post by mangahangya on Jun 17, 2010 16:19:27 GMT 1
Igazán nincs mit, szívesen tettem, és azért remélem, h sikerül még egy-két igazán nagy kedvencet megszerettetnem veletek...
|
|
|
Post by aoimuki on Aug 8, 2010 14:48:41 GMT 1
Sanako megmutatta pár számukat, miután itt megismerkedett velük és hát..azta! Nem csak egy slágeres srácok, több számuk is nagyon tetszik, bár van egy, ami nagyon nem.. valami bolygós... xD AZ kicsit vicces, de amúgy tényleg tök jók, kevés ilyen együttest találni.
|
|
|
Post by sanako on Aug 9, 2010 10:56:10 GMT 1
Éljen a C.N. Blue! Bocsi Mangahangya, hogy csak most válaszolok (nem vettem észre a hozzászólásodat korábban), szóval nekem a Black Flower, a Now or Never, és a LOVE jön be legjobban a számaik közül. Kicsit amúgy idő közben utánuk néztem és csak egyre jobban megkedveltem őket, nem csak zeneileg, hanem emberileg is. Ugyanis amíg Jung Yong Hwa nem szerepelt a You're Beautifulban, és nem lettek nagyon híresek, addig ezek a srácok utcán zenéltek. (Bizonyítékként youtube-on fent van róla egy videó valahol XD) Szóval van egy olyan érzésem, hogy nem a hírnévre hajtottak, hanem egyszerűen imádnak zenélni. Persze nyilván koreai debütálásuk után kicsit megváltoztak, már nem tudnak utcán zenélgetni például... De a We Got Married c. koreai műsorban iszonyat édesek, jófejek, és nem nagyképűek. XD És szerintem a zenéjük nem csak koreai szinten egyedi, hanem az egész világon annak számít.
|
|
|
Post by miscarriage on May 17, 2011 22:02:26 GMT 1
Pont a minap olvastam egy-két negatív véleményt róluk, miszerint elvileg ők rock-ot játszanak, ehelyett tingli-tangli pop zenét kapunk tőlük, meg hogy nem tudnak zenélni.. tény, hogy elég poposak, de szerintem nem is az a céljuk, hogy kemény rock zenét játszanak volt is egy nyilatkozat, ahol Jonghwa és (azt hiszem) MinHyuk beszélt. Szegényeket azért megviselte a negatív kritika, Minhyuk még el is sírta magát :/ de érthető, hogy rosszul esik nekik, hiszen mondták is, hogy beleadnak apait, anyait.. dehát mindig is voltak és lesznek is olyanok, akik csak kritizálni tudnak. Véleményem szerint, ha valakinek nem tetszik valami, ne hallgassa Meg a végén Jonghwa még hozzátette, hogy ezek a kritikák ezek után csak még jobban arra sarkallja őket, hogy még keményebben dolgozzanak egyébként, gondolom mondanom sem kell, hogy én is nagyon szeretem őket ^^ Biztosan már láttátok, de azért beteszem a Love Girl videót ^^^
|
|
|
Post by mangahangya on Jun 10, 2011 11:39:09 GMT 1
|
|