|
Post by sanako on Mar 11, 2010 18:51:59 GMT 1
Na végre kijött a Timelessub munkája is. Az az igazság, hogy a softsubos angol feliratban voltak hiányosságok, szóval például az idézetekkel remélhetőleg így nem lesz gond. ^^ Holnap, ha minden jól megy, akkor délután suli után megpróbálom befejezni az első részt végre.
|
|
|
Post by kata69 on Mar 11, 2010 23:02:05 GMT 1
Nagyon várom. Jó munkát
|
|
|
Post by erzsi69 on Mar 12, 2010 20:49:22 GMT 1
Nagyon sokat haladtál előre Kérdés: kezdjem el leszedni az első rész raw-ját vagy a softsubbal együtt kijön a hardsub is majd?
|
|
|
Post by sanako on Mar 12, 2010 21:10:16 GMT 1
ma hazajöttem kettő körül a suliból, és azóta folyamatosan az első részen dolgolztam... Most értem a végére. Már minden le van fordítva, kivéve a dalszöveg, a formázással még lesz munkám. Az volt a fő probléma, hogy sok sor hiányzott, mert pl az intézmény nevek alapjáraton megjelentek angolul a RAW videóban. :S Szóval be kellett időzítenem sok mindent. Még minimum egyszer át kell majd néznem, hogy nem maradt-e ki semmi. Ne szedd le hozzá a RAW-ot, mert a softtal jön hozzá a hardsub is... Meg biztosabb lesz a hardsub, mivel iszonyat kacifántos lett a formázott felirat. :S Ugyanis van, amikor betűnként jelennek meg sorok (most időpontokat tüntettek fel így), azokat mindig betűnként időzítettem be, meg formáztam... Hű... Rengteg munka volt. XD Mindegy, remélem tetszeni is fog Nektek, ha kész lesz. ^^
|
|
|
Post by kata69 on Mar 12, 2010 23:58:17 GMT 1
Kitartás, mi várunk;)És nagyon megéri várni rá
|
|
|
Post by sanako on Mar 13, 2010 8:47:54 GMT 1
Most csinálok egy próba verziót a hardsubból. Ezen még nincs rajta a dalszöveg, szóval ez még nem a végleges lesz. Csak így jobban ki tudom majd szűrni, ha valami még nem jó benne... Időzítésügyileg, stb... Jajj, de annyi sor hiányzott belőle. XD Csomó mindent be kellett még időzítenem, meg lefordítgatni... Remélem, tényleg megéri majd, ^^
|
|
|
Post by sanako on Mar 14, 2010 1:30:37 GMT 1
Feltöltöttem az ismertető videót. ^^ Egész délután ezzel szenvedtem. XD Remélem tetszeni fog. ^^ Az első rész még mindig folyamatban, igyekszem vele, ahogy csak tudok. :S
|
|
|
Post by miruchi on Mar 14, 2010 12:14:34 GMT 1
Nagyon jó lett a videó!!! Megérte szenvedni vele! Gratula
|
|
|
Post by sanako on Mar 18, 2010 21:05:05 GMT 1
Köszi! Örülök, ha tetszik. ^^ A sorozat első része is felkerül majd a hétvége folyamán. Már teljesen kész, csak még a hardsubot kell felfelé töltögetni.
|
|
|
Post by kata69 on Mar 21, 2010 23:44:51 GMT 1
Hogy a villám cakkoza ki Kanzaki fülét jó alaposan A frászt hozta rám az a tökfej Tudom, ne spoilerezzek, de olyan mérges vagyok, hogy füstöl a fejem. Én itt sajnálom, halálra aggódom magam amiatt a helyes gazember miatt, erre megint hozza a formáját és keveri a katyvaszt, mesterfokon. Zseniális rosszfiú Tudom, hogy a többség a két fiút szereti,de nézzétek el nekem, hogy én Kanzakiért vagyok oda Illetve Narimiya Hirokiért. Zseniális!!És a mosolya... na, arról regényt lehetne írni:P Nem tudom, terveznek-e 3. évadot ( õszintén remélem, hogy nem, mert Takagi Fujimaru és tsa-i annyi szutykot kaptak, ami nem egy 20 éves kölyöknek, hanem egy érett felnõttnek is két életre elég :S ), mindenesetre a dramcrazy.neten már megy a találgatás A dramacrazy.net-en fent van a vége, igaz felirat még nincs, de nagyjából érthetõ így is :S A magam részérõl ez a sorozat is a letöltendõ, megõrzendõ kategória. Hihetetlen izgalmas, és nagyon letudja kötni az embert. ÉS tényleg, sztem is jobb lett az elsõ évadnál, pedig az ritka.
|
|
|
Post by sanako on Jun 22, 2010 19:11:10 GMT 1
Jó hírem van!! Hamarosan felkerül a második rész!!! ^^ Végre sikerült vele foglalkoznom, és meg lett lett az eredménye! ^^ Szóval egy kis türelem, és nézhetitek is.
|
|
|
Post by Leila84 on Nov 4, 2011 11:34:12 GMT 1
Hali. Érdeklõdnék hogy áll ez a projekt? Megnézem angolul vagy közeljövõben várható rész belõle? Elõre is köszi a választ.
|
|
|
Post by wetugaseowal on Aug 31, 2019 22:04:20 GMT 1
|
|