|
Post by sanako on Feb 4, 2010 21:23:55 GMT 1
Főbb szereplők:Horikita Maki - Mineta Chisato Kaname Jun - Okura Fuu Okada Yoshinori - Okura Takeru Mukai Osamu - Okura Sho Yamamoto Yusuke - Okura Masaru Seto Koji - Okura Satoru Okayama Tomoki - Okura Akira Kusakari Masao - Okura Shinzo Általános infók:Cím: Atashinchi no Danshi, My boys. Műfaj: vígjáték. Részek száma: 11. Közvetítő csatorna: Fuji TV. Vetítés ideje: 2009. 04. 14. - 2009. 06. 23. Ending: GIRL NEXT DOOR - Infinity. Rendezte: Matsuda Hidetomo, Sato Genta, Tokuichi Toshiyuki. Producer: Moriyasu Aya. Zene: Izutsu Akio. Projectben részt vesznek:Fordítás: Matanee, Escapist Princess, Byaku. Lektorálás: Escapist Princess, Sanako. Formázás: Sanako. Angol felirat: GiriGiri Fansubs. EP01-05: 100%EP06-09 állása:Fordítás: [Escapist Princess] 100% Időzítés javítása: [Sanako] 0% Lektorálás: [Sanako] 0% Formázás: [Sanako] 0% EP10 állása:Fordítás: [Escapist Princess] ? Időzítés javítása: [Sanako] 0% Lektorálás: [Sanako] 0% Formázás: [Sanako] 0%
|
|
|
Post by akane22 on Feb 7, 2010 19:25:34 GMT 1
Szia! Ezt a Doramát már nagyon meg akartam nézni és el is kezdtem angol felirattal hátha megértek egy két szót, de láttam, hogy tervbe van véve a lefordítása aminek nagyon de nagyon örülök. Szóval köszi köszi köszi. Már le is töltöttem, de a 06- nál hibát jelez és így nem tudom megnézni. Megnéznéd, hogy mi baja? köszi
|
|
|
Post by sanako on Feb 7, 2010 22:30:54 GMT 1
Szia! Most ellenőriztem és nekem semmilyen hibát nem jelez. :S Mit ír ki nálad? Mert lehet, hogy csak az időkorlátot jelzi. Elviekben 24 óránként egy valamit lehet letölteni megaupload-ról, de nálam mióta regisztráltam már annyit enged, amennyit tudok. Szóval, ha ez a probléma, akkor próbálj meg regisztrálni, és úgy hátha nálad sem fog már előfordulni. De, ha holnap újra próbálkozol, akkor már amúgy is sikerülni fog. ^^
|
|
|
Post by akane22 on Feb 8, 2010 18:46:30 GMT 1
Szia Nem letölteni le tudtam csak az összeillesztésnél írta ki, hogy hiba, de már megoldottam. Rosszul jött le és nem volt meg a 100MB csak 30 valamennyi , de negyedik letöltésnél sikerült. Köszi azért, hogy megnézted és bocsi. Máskor jobban oda figyelek. Még egyszer köszi a fordítást így már érthetőbb mint angolul KÖÖÖÖÖSSSZZZIII Kitartást és várom a folytit.
|
|
|
Post by sanako on Feb 8, 2010 19:15:13 GMT 1
Szia! Örülök, ha megoldódott a probléma. ^^ Máskor is írj nyugodtan, ha nem sikerül valami. A folytatás egyébként már készülőben van, de hogy pontosan, hogy áll azt nem tudom.
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Feb 12, 2010 20:49:21 GMT 1
Harmadik részt jövõ héten kezdem el, most picit sok a suli (hétfõn biosz tz, német tételfelelés, és hétvégén meg kell írnom 7 töri esszét, ráadásul itthon sem leszek ), de legkésõbb a hét második felére mindenképpen szeretnék elkészülni vele
|
|
|
Post by sanako on Feb 12, 2010 22:50:26 GMT 1
Nahát ez egy jó hír... Pont most írtam neked emailt ezzel kapcsolatban. A második rész miatt írtam Byakunak, majd remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy hogy áll vele. ^^
|
|
|
Post by akane22 on Feb 14, 2010 12:38:22 GMT 1
Kitartóan várom
|
|
|
Post by sanako on Feb 14, 2010 15:23:19 GMT 1
Byaku azt írta, hogy jövő hétre lesz meg a második résszel. Szóval hétvégére várható újabb rész. ^^
|
|
|
Post by akane22 on Feb 14, 2010 18:10:23 GMT 1
Wááááááá... de örülök, hogy ilyen hamar lesz
|
|
|
Post by sanako on Feb 15, 2010 6:50:02 GMT 1
Én is. ^^ Jó kis dorama, nem csak vicces, de fordulatos is lesz a későbbiekben. És lesz benne csók is...
|
|
|
Post by sanako on Feb 21, 2010 10:08:13 GMT 1
Na az a helyzet, hogy Byaku még nem készült el a második résszel, de Escapist Princess már átküldte a harmadik részt. :S Szóval a héten nem lesz belőle friss, de ha minden jól megy, akkor jövő hétre két rész is elkészül. ^^ Szóval türelem.
|
|
|
Post by akane22 on Feb 21, 2010 12:29:30 GMT 1
Én tudok várni és már annak örülök, hogy valaki fordítja. Különben is elég gyors a fordítás szerintem, szóval ilyenen nem akadok fenn és így egyből megnézhetek két részt.
|
|
|
Post by kiscsopp on Apr 4, 2010 21:16:49 GMT 1
Sziasztok! Most felkeltettétek az érdeklődésem a húsvéti ajándékkal. Megnéztem az ismertető videót és a szereplőgárdát, ezt tuti látnom kell!
|
|
|
Post by EscapistPrincess on Apr 4, 2010 21:42:07 GMT 1
Kiscsopp, én is csak ajánlani tudom, mert nagyon aranyos kis dorama, és természetesen az erkölcsi mondanivaló sem maradhat el a végén
|
|