|
Osen
Aug 3, 2008 12:45:52 GMT 1
Post by sanako on Aug 3, 2008 12:45:52 GMT 1
OSENIsmertető:Ezaki Yoshio már gyermekkora óta szakács szeretne lenni. Húsz éves korában egy modern japán étteremben dolgozik, ahol fontosabb a látvány, mint az ételek minősége. Nagy álma, hogy egy tradicionális étteremben dolgozhasson, az Isshouanban, ahová jó gyerekkori emlékek kötik. Otthagyja jól fizető állását, és megkeresi az éttermet, hogy végre igazán főzhessen. Azonban az élet nem olyan kényelmes Isshouanban, mint ahogy azt ő elképzelte... Szereplők: Aoi Yu - Handa Sen Uchi Hiroki - Ezaki Yoshio Sugimoto Tetta - Fujishiro Seiji Mukai Osamu - Tomekichi Suzuki Ranran - Teruko Kudo Risa - Fuyuko Morita Ayaka - Tamagoya Okumura Tomofumi - Kenta Takuma Takayuki - Hayashi Takashi Watanabe Ikkei - Chinpindo-san Yo Kimiko - Asai Shizu Yuki Saori - Handa Chiyo Matsukata Hiroki - Kinonutsa Hideo
|
|
|
Osen
May 20, 2009 19:36:17 GMT 1
Post by fumiko on May 20, 2009 19:36:17 GMT 1
jónak tûnik:) ez valami vígjáték lesz?
|
|
|
Osen
May 21, 2009 14:05:57 GMT 1
Post by erzsi69 on May 21, 2009 14:05:57 GMT 1
Hát a fenti leírásból annak tűnik Egyébként 10 részes. Én még nem láttam, de kíváncsi vagyok milyen lesz
|
|
|
Osen
May 21, 2009 18:08:05 GMT 1
Post by sanako on May 21, 2009 18:08:05 GMT 1
Vígjáték, és közben még a japán kultúrába (főleg a hagyományos ételekbe) is bepillantást nyerünk. Csak az a gond, hogy az angol fordító csoport csak 6 részt fordított le belőle. Az utolsó részt 2008 októberében töltötték fel, szóval eléggé leálltak vele. :S
|
|
|
Osen
Nov 8, 2009 19:20:43 GMT 1
Post by majom on Nov 8, 2009 19:20:43 GMT 1
Én is néztem, hogy megálltak vele sajnos, mert ez vicces sorozat lehet, Yu Aoi meg ugye jó színésznőcske. Most, hogy befejeztétek a Cat Street-t, remélem ez lesz az új elkezdett projekt, mert ez a legjobb a tervezett projektjeitek közül, még a Samurai High School érdekelne, de ez jobban. Meg mintha azt láttam volna valakiknél kiírva. Mindenképpen romantikus vígjátékot érdemes szerintem választani, mert az érdekel a legtöbb mindenkit. Amúgy az angol fordítócsapat fórumán, azt írják, hogy nemsokára újra aktivizálják magukat. Ezt írják: "Hi! Yes, we're still working on our projects. We took an extended hiatus since most of us were burning out on things. But we'll be returning soon with a lot of releases biggrin.gif" akirashock.yamashita-tomohisa.org/forum/index.php?showtopic=243Lehet, hogy ez csak olyan nyugtatgatós duma. Bízok benne, hogy ezt indítjátok el új munkaként. . Tényleg nálatok vannak japánul tudók, mert hogy akkor a végig tudnátok fordítani, az angol felirattól függetlenül, vagy mindenképpen meg kell várni az angol felirat végét?
|
|
|
Osen
Nov 8, 2009 19:36:59 GMT 1
Post by majom on Nov 8, 2009 19:36:59 GMT 1
közben unalmamban továbbnézegettem és olvasom, hogy már megjelent az összes rész hardsub verzióban egy másik csapat által. Ők azok: community.livejournal.com/eitokickassLivejournal account és meg kell hívatni magad. Nekem ilyenem nincs.
|
|
|
Osen
Nov 8, 2009 21:32:49 GMT 1
Post by sanako on Nov 8, 2009 21:32:49 GMT 1
Húú, hát igazából nem ez lesz az új projectünk. :S Jelenleg lektorálásra és formázásra vár az Atashinichi no Danshi, a Daisuki!!, és Bull Fighting című doramák első részei. Ezeken dolgozgatok párhuzamosan, éppen ezért lassan haladok velük, így még nem sikerült új projectet indítani. De azt hiszem majd rákoncentrálok egyre, hogy mihamarabb elindulhasson valami új project. Az Osen-t egyébként a nővérem szerette volna fordítani, aki a Hokabenért is felelős. Eddig nem volt ideje az egyetem mellett, de most, hogy már csak egy szakdolgozatot kell írnia (munka mellett), így azért van ideje. Meg legutóbb azt mondta, hogy kedve van fordítani valami. Szóval lehet, hogy rá tudom venni majd őt erre a doramára. Köszi egyébként a sok infót az angol feliratával kapcsolatban. Aki a legjobban tud közülünk japánul az Flittering. Ő volt is kint hosszabb ideig, tanulni a nyelvet, szóval az ő segítségével haladhatnák angol felirat nélkül is valószínűleg. ^^ De szerintem mire eljutunk a hatodik részhez már lesz angol felirat. xD Sajnálom, hogyha csalódást okoztunk. :S Nem gondoltam, hogy ezt a projectet várja valaki a legjobban.
|
|
|
Osen
Nov 8, 2009 23:54:11 GMT 1
Post by majom on Nov 8, 2009 23:54:11 GMT 1
Ne is törődj vele, ;D majd megnézem angolul, annyira nem fontos, meg különben is csak Aoi Yu miatt meg a kaják miatt érdekel, mert ilyesmi kajásat nem emlékszem, hogy láttam volna. Ja meg azért érdekel, mert én csak japán és vígjáték illetve romantikus vígjáték doramákat szeretek nézni, a többit nem nagyon nézem. Gondolom ezzel a legtöbb mindenki így van, hisz azoknak a legnagyobb a népszerűsége. Ilyen nálatok a Seigi no Mikata, amit nem nézek meg, csak majd ha kész lesz, egyben az egészet. Amúgy igazad van, szerintem is jobb csak egyre koncentrálni, mert akkor gyorsabban halad az ember vele és nagyobb a sikerélmény is. Ami pedig a legfontosabb nem unja meg, mert aránylag hamar végez vele, ami a kedv is kitart. Köszi a választ és jó munkát az újakhoz.
|
|
|
Osen
Nov 9, 2009 6:38:29 GMT 1
Post by sanako on Nov 9, 2009 6:38:29 GMT 1
Amiket most indítunk az mind vígjáték romantikus a Daisuki!!-t kivéve... Szóval lesz mit nézned akkor. ^^ Vagyis remélem, hogy tetszenek majd. És köszi, meg lesz velük a jó kis munka.
|
|
|
Osen
Dec 1, 2009 21:07:10 GMT 1
Post by arisa on Dec 1, 2009 21:07:10 GMT 1
Ezt már én is várom!Kíváncsi vagyok rá!
|
|