|
Post by andyciccc on Apr 27, 2009 17:54:47 GMT 1
ma megnéztem és nagyon tetszett ^^ köszi a fordítást mondjuk egy csomó rész értelmetlen volt, pl hogy mikor zúgott egymásba a főszereplő páros annyira tényleg elég kaotikus volt, de ettől függetlenül nagyon élveztem
|
|
|
Post by esztokam on Apr 27, 2009 19:01:41 GMT 1
csak egy technikai észrevételem lenne. gépen még jó a betűtípus, amit hardsubhoz használtál, de normál tévén olvasni elég nehéz, főleg, ha az ember nem akar közvetlenül a készülék előtt ülni.
egyébként sokadszorra végignézve egyre jobb. a hugicám nagyon megkönnyezte az egész sztorit és nem tudta eldönteni, hogy Hee Won-t most utálja, vagy sem (de aztán az utálat mellett döntött, mert JGS mindent visz)
|
|
|
Post by andyciccc on Apr 27, 2009 20:05:44 GMT 1
a végén én is bőgtem szokásomhoz híven. úgy sajnáltam JGS-t T_T de a vége sztem nagyon jó lett nagyon megszerettem a csajt is a végére, pedig az elején nem volt annyira szimpi. amúgy a mangáját hol lehet fellelni? kiváncsi lennék arra is
|
|
|
Post by sanako on Apr 28, 2009 6:27:07 GMT 1
Más is jelezte emailben, hogy a betűtípus nem a legszerencsésebb választás volt, szóval majd javítva lesz. Bár mivel én géphez igazítottam, így úgy gondoltam nem lesz vele probléma...
Én miután nem tom' hanyadszorra láttam, csak akkor bőgtem a végén...
A mangáját nem tudom, honnan lehet megszerezni, pedig engem is érdekelne.
|
|
|
Post by esztokam on Apr 28, 2009 7:08:09 GMT 1
szerintem ez nem manga volt, hanem online regény (a legnagyobb korea blog portálon, a daumon jelent meg folytatásban). a soompin fellelhető a komplett fordítás www.soompi.com/forums/index.php?showtopic=1630még mindig nem kezdtem bele, pedig nagyon akartam~
|
|
|
Post by andyciccc on Apr 28, 2009 9:15:48 GMT 1
szerintem ez nem manga volt, hanem online regény (a legnagyobb korea blog portálon, a daumon jelent meg folytatásban). a soompin fellelhető a komplett fordítás www.soompi.com/forums/index.php?showtopic=1630még mindig nem kezdtem bele, pedig nagyon akartam~ köszi ezt megnézem én is ^^
|
|
|
Post by erzsi69 on May 2, 2009 9:37:36 GMT 1
Végre nekem is sikerült megnézni. A történet szerintem is kaotikus volt. Sok mindennek nem volt meg a konkrét előzménye. A végén se értettem, hogy akkor a másik fiúval mi lesz. Viszont a zene tényleg nagyon jó volt
|
|
|
Post by fairy on May 30, 2009 14:37:38 GMT 1
Hali, lenne egy kérésem. Nem tennétek fel, vagy küldenétek el nekem a feliratot magát? A film már jó ideje megvan, nem szeretném újra leszedni, nem tesz jót a limitemnek.
|
|
|
Post by sanako on May 31, 2009 11:46:43 GMT 1
Szia Fairy! Elküldtem emailben, remélem megkaptad.
|
|
|
Post by Nofrit on Jun 16, 2009 16:37:45 GMT 1
Kaotikus, teljes mértékkel. De ha nem néztem volna meg, bánnám^^ A vége olyan édes... Egyébként a lányt, miben láthattam már?
|
|
|
Post by sanako on Jun 16, 2009 19:35:36 GMT 1
Utána néztem... Filmjei: Muoi: The Legend of a Portrait (2007), A Bloody Aria (2006) Voice Letter (2005). Sorozatai: Bad Love (2007), Working Mom (2008), Star's Lover (2008). Ezekben láthattad õt.
Örülök azért, hogy nem bántad meg, hogy megnézted. Nekem igazán akkor tetszett meg, amikor többször megnéztem... És nem is az egész film, hanem jelenetek. ^^
|
|
|
Post by Nofrit on Jun 17, 2009 8:19:57 GMT 1
Köszi^^ Pontosan, igazad van, jelenetek voltak, amik megfogtak. Picit hosszabb lett volna, én nem bántam volna, elnéztem volna, akkor jobban ki tudott volna bontakozni a sztori
|
|
|
Post by sanako on Jun 17, 2009 22:28:48 GMT 1
Ja lehet, hogy több idõt kellett volna adni a filmnek... Kicsit össze volt zsúfolva. Igazad van. ^^
|
|
|
Post by nami95 on Jul 13, 2009 20:24:16 GMT 1
Köcce a fordítást, de van egy kis gondom, mert megpróbáltam letölteni a part 1 és amegnyitásra nem regaált így ekmentettem, de amikor ki akartam bontani a tömörített fájt azt mondta, hogy cd szükséges hozzá. A második partot is megpróbáltam és az is ezt adta kis...a harmadikat töltötöm, de gondolom ennél is az lesz meg a többinél is...valaki tudna segíteni?
|
|
|
Post by sanako on Jul 13, 2009 21:41:40 GMT 1
Le kell töltened az összes partot... És utána kell kicsomagolni az elsőt, és úgy az egész videót kicsomagolja egybe. ^^
|
|