|
Post by sanako on Apr 4, 2009 23:09:06 GMT 1
Do-Re-Mi-Fa-So-La-Si-Do Rendezte: Keon-hyang Kang Fõszereplõk: Ye-ryeon Cha - Jeong-won Geun-seok Jang - Eun-kyu Ui-cheol Jeong - Hui-won Ismertetõ videó: Remélem mindenkinek tetszeni fog. ^^
|
|
|
Post by sanako on Apr 4, 2009 23:14:34 GMT 1
Elkészült az ismertetõ videó, szóval gondoltam, ideje témakört nyitni ennek a projectnek is. ^^ Hamarosan fel fog kerülni az oldalra megaupload-os linkek formájában, hardsubos verzióban.
|
|
|
Post by erzsi69 on Apr 6, 2009 9:39:31 GMT 1
Megnéztem az ismertetőt. Felfedeztem benne egy ismerőst, Jang Geun Seok-t, akit már láttam a Baby and Me filmben. Drága Vacsabi! Ha olvasod ezeket a sorokat, akkor kérlek tedd fel a filmet, hogy meg tudjam nézni
|
|
|
Post by andyciccc on Apr 9, 2009 21:59:34 GMT 1
Jang Geun Seok-ot énis annyira imádom ^^ szal énis kérem mihamarabb a linkeket kivi vok már nagyon erre a filmre ^^
|
|
|
Post by sanako on Apr 12, 2009 18:00:35 GMT 1
|
|
|
Post by anyaka on Apr 13, 2009 8:31:29 GMT 1
Sanako Te egy tündér vagy! Köszi a linkeket és a fordítást is. Már én is nagyon vártam.
|
|
|
Post by sanako on Apr 13, 2009 10:23:43 GMT 1
Nagyon szívesen, remélem tetszeni fog.
|
|
|
Post by majom on Apr 13, 2009 16:03:44 GMT 1
en is koszonom, remelem tetszeni fog, nem lányos(lanyoknak valo) film?
|
|
|
Post by esztokam on Apr 18, 2009 15:05:33 GMT 1
Fú, megnéztem az ajánlófilmet, amit csináltál(tatok) és nagyon meggyőző. Jang Geun Suk jó! CHa Ye Ryeon-t először a My Jina c. klipben láttam és szuper volt! Jung Eui Chul pedig szintén nagy kedvencem. A mellékszereplők között pedig ott van Im Joo Hwan!!! Komolyan, egy ilyen szereposztással nem lehet elrontani egy filmet! remélem tényleg így is van!
Köszönöm a fordítást!
|
|
|
Post by sanako on Apr 19, 2009 17:01:50 GMT 1
Tényleg jó a szereposztás. Szívesen fordítottam ezt a filmet. Aki látta, annak, hogy tetszett?
|
|
|
Post by anyaka on Apr 19, 2009 17:33:12 GMT 1
Nekem nagyon tetszett. A zenéjét pedig imádom.
|
|
|
Post by sanako on Apr 19, 2009 19:13:22 GMT 1
Hmm, az OST-t már egy ideje megszereztem, de elfelejtettem feltölteni. :S Mindegy, jó, hogy eszembe juttattad. Amúgy az a rossz, hogy az OST-n, nem Jang Geun Suk énekel, hanem az eredeti előadók... Pedig annyira jól énekelt a filmben. :S
|
|
|
Post by esztokam on Apr 20, 2009 13:33:20 GMT 1
tényleg csak ez az egyetlen gond a soundtrack-kel. Nem értem, hogy miért nem Jang Geun Suk-kal adták ki a dalokat... bár nekem ki van rippelve az összes dal a filmből. és inkább azokat hallgatom ;D. mondjuk az is elgondolkodtató, hogy egy 2006-ban forgatott filmet miért csak 2008-ban mutattak be. a könyvet még nem olvastam el, pedig tervezem egy ideje, mert a fordítás fenn van a soompin (az talán majd megvilágít 1-2 hiányosságot). Olyan fura a film. Mintha hiányozna valami belőle. Nem lehet igazán érteni, hogy Hee Won és Jung Won között mi is történt pontosan. Azt teljesen a képzeletünkre bízták. Én tényleg nem tudtam eldönteni, hogy anno jártak-e vagy csak barátok voltak. Meg valljuk meg Hee Won elég érthetetlen ezzel az egész kegyetlenkedéssel. Mindig elhiszem neki a jófiút, aztán kiderül, hogy nem is olyan jó. szerintem a film egyik legjobb jelenete az, amikor újra eljátszák az utolsó közös élményüket (mellesleg Jung Eui Chul-nak sincs rossz hangja). akkor komolyan szerelmes lettem megint JGS-ba. Majd megszakadt a szívem nekem is . És akkor most Hee Won megint visszatért a jófiú szerephez ? Totál zakkant az a gyerek! Elég kaotikus film, de azt hiszem, mindenképpen megérte megnézni, mert a srácok évekkel ezelőtt is zseniálisak voltak!
|
|
|
Post by Leila84 on Apr 20, 2009 16:56:08 GMT 1
Én is köszönöm.....szerintem is nagyon jó film! Egyébként ez van mangában is? Mintha olvastam volna.... Egyébként én nagyon sajnáltam Hui-won-t...az a lány akibe talán szerelmes volt vagy legalábbis nagyon sokat jelentett neki...szóval miatta összeomlik a családja és még őt is elveszíti akire mindig számíthatott. Talán azt remélte így visszajönnek a régi szép idők...anyukája is nagyon szerette a lányt. Sajnáltam de szánalmas volt...viszont mégis valahol megérti az ember!
|
|
|
Post by sanako on Apr 20, 2009 17:34:21 GMT 1
Hát szerintem is egy elég kaotikus film volt... Mondjuk, ha többször megnézed, akkor sokkal jobban lehet érteni. Legelőször tök rossz minőségben láttam, angol felirattal. xD Úgy még kaotikusabb volt. Viszont most, hogy már többször megnéztem, és le is fordítottam kicsit jobban értem. Mondjuk alapjáraton azért fura Hee Won kegyetlenkedése, mert szinte nem is volt oka rá... Mármint, ha már majdnem 10 éve jó barátságban vagy valakivel, akkor nem hiszem, hogy az illető tönkre akarná tenni a családod. Nem is értem Hee Won miért nem hitte el, hogy Jung Won nem tudta, hogy az apukáját jelentette fel. :S Mondjuk szerintem a film főleg érzelmeket akar kifejezni. Ez egy kicsit furán hangzott, de valami olyasmire gondolok, hogy fontosabbak a szereplők érzelmei, mint a jellemük... És fontosabbak a jelenetek, mint a történet menete... Nem tudom, hogy lehetett-e érteni, mit akartam írni, de remélem nem gondoljátok azt rólam, hogy hülye vagyok. xD
|
|