|
Post by sanako on Jun 5, 2009 23:05:39 GMT 1
Fahrenheit Rövid ismertetés: A Fahrenheit egy négy fiúból álló tajvani popegyüttes, akik hivatalosan 2005. december 28.-án alakultak. A csapat eleinte csak három tagból állt, Jiro Wang-ból, Aaron Yan-ból, és Calvin Chen-ből, majd később csatlakozott hozzájuk Wu Chun. Az együttes nevéből adódóan mindegyik tag egy-egy évszakot képvisel a különböző természetükből kifolyólag. Calvin Chen a tavasz (77°), Jiro Wang a nyár (95°), Wu Chun az ősz (59°), Aaron Yan pedig a tél (41°). Első lemezüket 2006. szeptember 15.-én adták ki, amellyel népszerűségük szárnyalni kezdett. Nem csupán Tajvanban és a kontinentális Kínában voltak ismertek, hanem Hong Kong-ban, Szingapúrban, Malajziában, Japánban, Fülöp-szigeteken, Indonéziában, és Délkelet-Ázsia többi részében is. Sőt egyre többen ismerik őket Európában és Észak-Amerikában is. Eddig három albumuk jelent meg, a Fahrenheit, a Two-sided Fahrenheit és a Love you more and more. Népszerűségük a sok doramában való szereplés miatt egyre csak nőtt. Sok sorozatban szerepeltek együtt is, ilyen például a KO one, amelynek főszereplője Jiro Wang, a mellékszereplők pedig Aaron Yan és Calvin Chen. Jiro Wang együtt játszott Wu Chun-nal a Hua Yang Shao Nian Shao Nu (tajvani Hana Kimi) című sorozatban. Albumok:
1. Fahrenheit: 01. Young Wo You Wo De Young (I Have My Youth) 02. Xia Xue (Summer Snow) 03. Zhi Dui Ni You Gan Jue (Only Have Feelings For You) - feat Hebe Tien a S.H.E.-ből 04. Yi Ge Ren Liu Lang (Wandering Alone) 05. Zhao Xing Fu Gei Ni (Finding Happiness For You) 06. Ai Dao (To Love) 07. Chu Kou (Exit) 08. 2 Yue 30 Hao Jian (Meet on February 30) 09. Qing Zai Wo Hou Hui Zhi Qian Li Kai Wo (Please Leave Me Before I Regret) 10. Bu Si Zhi Mi (The Secret of Immortality) 11. Zhi Dui Ni You Gan Jue Remix (Only Have Feelings For You) 2. Two-sided Fahrenheit: 01. Xin Wo 02. Wei Ni Cun Zai 03. Chu Shen Ru Hua 04. Bu Hui Ai 05. Ti Amo - Aaron Yan & Liu Li Yang 06. Ai De Wang Dao 07. Xin Li You Shu 08. Ming Ri Xiang 09. Zhi Shao Hai You Wo 10. Yi Wan Ge Kuai Le 11. Xiao Xiao Da Ren Wu 12. Xin Wo feat. S.H.E. 13. Chao Xi Huan Ni 3. Love You More And More: 01 Dong Mai (Artery) 02 Yue Lai Yue Ai (Love You More and More) 03 Ji Mo Bao Zou (Wild Loneliness) 04 Heng Xing (Shining Star) 05 Mo Mo (Silently) 06 Zui Jia Ting Zhong (The Best Listener) 07 Liu Xia Lai (Stay With Me) 08 Gu Dan Mo Tian Lun (Lonely Ferris Wheel) 09 Yu Shi Yen Lei (The Rain's Like Tears) 10 Ni Yin Gai Bei Zhen Xi (You Should Be Cherished) 11 Touch Your Heart BONUS TRACK Tagokról röviden: JIRO WANGTeljes neve: Wang Dong Cheng Születési hely: Tajvan Születési idő: 1981. augusztus 24. Magasság: 180 cm Csillagjegy: Szűz CALVIN CHEN:Teljes neve: Chen Yi Ru Születési hely: Tajvan Születési idő: 1980. November 10. Magasság: 184 cm Csillagjegy: Skorpió AARON YAN:
Teljes neve: Wu Genglin Születési hely: Tajvan Születési idő: 1986 November 20. Magasság: 177cm Csillagjegy: Skorpió WU CHUN:Teljes neve: Goh Kiat Chun Születési hely: Brunei Születési idő: 1979 Október 10. Magasság: 181 cm Csillagjegy: Mérleg
|
|
|
Post by sanako on Jun 5, 2009 23:36:28 GMT 1
Fahrenheit rajongók figyelem! Éppen zongora kottát kerestem a Fahrenheit - Mo Mo című számához, amikor rábukkantam egy oldalra. Nézelődtem rajta, és megtaláltam a "Fahrenheit project" részt. Felvettem a kapcsolatot az oldal szerkesztőjével, mivel ez a project egy nagyon kedves és szerintem ötletes ajándékot takar az együttes számára. Ugyanis az oldal szerkesztője július 12.-én Tajvanba utazik, és egy olyan ötlete támadt, hogy készítene a Fahrenheit-nak egy könyv-szerűséget, amibe a rajongók (szerte a világról) leveleit nyomtatná, a különböző országokról képekkel ellátva. A levelet angolul vagy kínaiul kell megírni (akinek segítség kell szóljon, angolul meg tudom írni neki). Szerintem ez egy tök jó lehetőség azoknak, akik rajonganak értük, hiszen ingyen tudnak nekik levelet írni megköszönve eddigi munkájukat, stb... Szóval, aki egy kicsit is szereti őket, használja ki a lehetőséget! Az oldal címe: strawberrysundae.weebly.com/fahrenheit-project.html
|
|
|
Post by erzsi69 on Jun 9, 2009 14:37:15 GMT 1
Nekem a FH az egyik örök kedvencem. Csak nem a Mo Mo lett a vizsgadarabod?
|
|
|
Post by sanako on Jun 9, 2009 14:59:18 GMT 1
Ha nagy kedvenced, akkor itt az alkalom, hogy tegyél is értük valamit. Csatlakozz a projecthez. Egyébként nem a Mo Mo volt a vizsgadarabom, csak annyira tetszik, hogy muszáj megtanulnom.
|
|
|
Post by anyaka on Jun 9, 2009 19:58:07 GMT 1
Én is csatlakoznék a FRH rajongók táborába. Nekem a legnagyobb kedvencem tőlük a Bu Hui Ai és a Ji Mo Bao Zou.
|
|
|
Post by sanako on Jun 9, 2009 20:38:44 GMT 1
Eddig én csak tudtam, hogy léteznek, hallottam tőlük pár számot, de nem rajongtam értük annyira. Aztán megnéztem a ToGetHer című twdoramat és rögtön beleszerettem Jiro Wang-ba... Szóval elkezdtem Fahrenheit-ot hallgatni, és könnyen megszerettem azt is. ^^ Kedvencet még nem is tudnék mondani, mert most ismerkedem a zenéikkel. Az biztos, hogy a második és a harmadik albumuk jobban tetszik, mint az első...
|
|
|
Post by anyaka on Jun 9, 2009 21:04:37 GMT 1
Én sem ismerem őket túl régóta, de nekem egy pillanat alatt a kedvenceim lettek. Én is úgy vagyok, hogy az második és harmadik albumuk tetszik jobban, de ami elsőre nem tetszett annyira most már azt is imádom. A doramáik közül először a Romantic princesst néztem meg és imádtam. Na viszont ha Jiro, akkor Hanakimi....az kész...annyira haláli benne Jiro. A ToGetHert már én is beterveztem hogy megnézem, már le is töltöttem.
|
|
|
Post by sanako on Jun 10, 2009 6:01:18 GMT 1
A Romantic Princesst én is láttam már, bár azt hiszem nem néztem végig, mert nekem túlságosan elhúzták a dolgokat... A tajvani Hana Kimit pedig még nem láttam, csak tervezem, hogy megnézem. Anno azért nem kezdtem bele, mert egyszerűen nem bírtam elviselni a főszereplő lányt, Ellát. Nagyon irritál, szóval lehet most se sikerül majd belekezdenem, de ki tudja...
|
|
|
Post by erzsi69 on Jun 11, 2009 12:49:31 GMT 1
A tajvani Hana Kimivel én az első részig jutottam el szintén Ella miatt. Azóta több próbálkozásom, hogy megnézzem nem volt. Úgy tudom, hogy már készül a magyar felirat hozzá, így lehet, hogy kap még egy esélyt
|
|
|
Post by sanako on Jun 15, 2009 22:01:04 GMT 1
Hát én most próbáltam elvonatkoztatni Ellától, hogy Jirora és Wu Chunra koncentrálódhassak és a 9. részig sikerült eljutnom. Azt kell, hogy mondjam, Jiro és Wu Chun olyan jó színészek. Jiro jelenetei a kedvenceim. Meg olyan jó testük van. XD Nem olyan kis nyeszlettek, mint a japánok... És hát elég sok félmeztelen jelenet van ebben a doramában a sok sport-cucc miatt, szóval már azért is érdemes nézni. xD
|
|
|
Post by anyaka on Jun 16, 2009 6:33:12 GMT 1
Örülök, hogy sikerült rávenni magad, hogy megnézd, mert megéri. Ella szerintem egy nagyon jó fej lány egyébként és valószínűleg a rendező hibája amiért a Hanakimiben ilyen. Láttam néhány élő műsorban amiben a fiúkkal együtt voltak és nagyon bírtam. Egyszer Aaront annyira zavarba hozta, hogy az nem tudta hova bújjon.... aranyos volt a szitu. Jiro és Wu Chun szerintem is nagyon jó színész és be kell ismernem, hogy bármennyire is imádom Ikuta Tomát Jiro simán lenyomta ebben a szerepben.
|
|
|
Post by sanako on Jun 16, 2009 7:43:49 GMT 1
Egyetértek, hogy Jiro jobb volt, mint Ikuta Toma. Igazából most tök fura érzésem van, mert Ikuta Tomát a Hana Kimi miatt ismertem és szerettem meg, de most van valaki, aki még nála is jobb. xD A színfalak mögötti jelenetekben Ella egész aranyos meg jó fejnek tûnik, de a sorozatban elég kibírhatatlan. Vannak ott is aranyos jelenetei, de néha a falra mászok tõle... :S Mindegy, Jiro forever.
|
|